În weekendul 20-21 August te invităm la două ateliere MAGICE. Unul despre PUTEREA VINDECĂTOARE A CICLULUI FEMININ, și celălalt despre PLĂCERE ȘI SENZUALITATE.

Ambele evenimente sunt despre întoarcerea femeii la înțelepciunea corpului și a sufletului ei, iar ordinea în care ele sunt organizate e menită să facă trecerea de la durerea fizică și emoțională pe care o simte lună de lună, la plăcerea de a fi în corp și a se bucura de viață.

SÂMBĂTĂ, 20 AUGUST, ORELE 10:00-18:00

PUTEREA VINDECĂTOARE A CICLULUI FEMININ

PUTEREA VINDECĂTOARE A CICLULUI FEMININ

Menstruația și ciclul feminin este un subiect ținut tabu de secole.

În prezent, numeroase femei suferă în tăcere în fiecare lună de durerile menstruației, de efectele așa-zisului sindrom premenstrual, de diverse simptome în premenopauză, de blocaje la nivel sexual sau legate de fertilitate, etc. Toate acestea semnalează o deconectare a corpului de la esența sa naturală feminină.

Însă cunoașterea, înțelegerea semnificațiilor profunde ale ciclului menstrual și aplicarea unor practici feminine în viața de zi cu zi pot ajuta femeia să se reîntoarcă la esență și să atingă o stare de armonie și de sănătate în viața ei.

Este vorba de înțelepciunea care se transmite încă din cele mai vechi timpuri, din generație în generație, de la mamă la fiică, de la bunică la nepoată și care s-a pierdut în timp, dar mai ales de înțelepciunea propriului corp, templul feminității noastre.

Te invităm la un atelier inedit de reconectare cu cine ești tu ca femeie și de vindecare a pântecului de emoții și energii stagnante care te împiedică să ai un corp ușor și sănătos, în armonie cu natura.

 

Vom aborda:

 • mesajele corpului când sunt afectate zonele feminine (uter, ovare, vagin, sâni) și practici simple pentru echilibrarea acestora;
 • influențele Lunii asupra ciclului menstrual și fertilității feminine;
 • menstruația în diversele etape ale vieții femeii (inclusiv premenopauza și menopauza);
 • tulburările menstruale și ce putem face pentru a avea parte de o menstruație/menopauză sănatoasă;
 • ce transmitem și mai ales cum le transmitem fetelor din următoarea generație darurile ciclului menstrual;
 • practici simple de făcut acasă pentru ovare sănătoase;
 • sesiune de respirație alchimică pentru curățarea sau vindecarea pântecului;
 • sesiune de belly dance pentru pântec cu Roxana.

Perspectiva este una energetică, și nu una medicală, dar te rugăm să ne anunți dacă ai vreun diagnostic în acest sens, pentru a ține cont când facem practicile.

Ne-ar ajuta sa știu ce anume te interesează legat de acest subiect, așa că te invit sa completezi în formularul aferent.

Cui se adresează?

 • fetelor și femeilor interesate de sănătatea lor feminină și care vor să aibă parte de o menstruație și feminitate sănătoasă
 • femeilor care nu se simt împăcate cu menstruația și cu ciclul lor lor, ceea ce poate duce la dureri menstruale, dismenoree, amenoree, sâni dureroși, stări emoționale extreme, etc)
 • femeilor care sunt MAME de fete, surori sau pur si simplu vor să transmită informațiile la generația următoare
 • femeilor care au diverse afecțiuni ale ovarelor și uterului
 • femeilor care au pornit pe drumul feminității și vor să exploreze mai multe din aceste taine

Seminar susținut de:

Poza Adela

Adela Haru

Adela Haru, trainer și consilier feminitate (menstruație și sexualitate conștientă) autoare a cărților Spre Feminitate și Magia Ciclului Feminin fondator al proiectului Life in Balance

„Ani de zile am avut parte de o menstruație dureroasă despre care nu mi s-a spus mare lucru decât să o anesteziez cu medicamente, fără a-i înțelege adevăratul rol în viața mea. Totul s-a schimbat în momentul în care am pășit pe drumul feminității și am primit inițiere în aceste tainele feminine, precum și după ce am ajuns să practic metoda Respirației Alchimice. Așa am descoperit o perspectivă simplă și sănătoasă asupra ciclului feminin, asupra menstruației și sexualității pe care o împărtășesc de 10 ani de zile deja cu femei de pretutindeni. Așa că te invit alături de mine la o seară magică, între noi femeile în care vom pune în aplicare acele practici care îți armonizează ciclul și corpul cu sufletul.” Adela Haru

 

Când?

Sâmbătă
20 August
Orele 10:00 - 18:00

Unde?

Cluj Napoca,
Magic Yoga Joy Studio
Str. General Eremia Grigorescu, Nr. 11

Vino la Atelier să descoperi Magia Ciclului tău feminin!

DUMINICĂ, 21 AUGUST, ORELE 10:00-18:00

PLĂCERE ȘI SENZUALITATE – ATELIER DE RESPIRAȚIE ALCHIMICĂ

Orice femeie este în esența ei orgasmică.

Orice femeie poate să simtă și să trăiască plăcerea de a fi în corp de femeie, atât timp cât e conectată la esența ei.

Atunci când femeia nu experimentează asta este pentru că s-a deconectat de esența ei feminină.

Trăim vremuri în care avem foarte mare nevoie să rămânem conectate la esența noastră, la trupul nostru și mai ales, la sufletul nostru. Dacă ne separăm de trup, ne deconectăm de la viața din noi și trăim mecanic. Dacă ne separăm de suflet, ne deconectăm de la bucuria și de la esența noastră.

 

Webinar Self Love

Prin munca mea, aleg să lucrez cu ambele aspecte, cu reunificarea energiei sexuale cu cea a inimii, deoarece asta duce la acea stare de suculență feminină o stare plăcută în corp care te regenerează și chiar vindecă.

Și pentru că e Vară, ne susține și natura să reactivăm capacitatea de a simți plăcerea și bucuria în întregul corp, dar mai ales în suflet.

Așa că îți propun un atelier  inedit prin care să-ți dai voie să te deschizi măcar cu încă un pas mai mult înspre a-ți simți trupul și sufletul cum lucrează împreună, pentru a te simți mai mult, tu pe tine ca femeie.

Ce vom lucra?

 • Dizolvarea credințelor generatoare de rușine sau vinovăție care te blochează să simți și să trăiești plăcerea
 • Ce este plăcerea (orgasmul) întregului corp și cum putem să ne hrănim cu ea atât corpul, cât și sufletul
 • Cum putem reaprinde plăcerea orgasmică și libidoul în corp
 • Ce înseamnă să-ți exprimi liber și să-ți conții energia sexuală (femeia sălbatică)
 • Asumarea dreptului la plăcere și bucurie (nimeni în afară de tine nu este responsabil pentru plăcerea sși starea ta de bine)
 • Practici de Self Body Love
 • Respirație Alchimică pentru recuperarea plăcerii și iubirii față de corp (a căreri înregistrare o vei putea folosi ulterior)

 

Tot ce vom face în cadrul acestui atelier are rolul să te aducă mai aproape de tine, să te reconecteze cu capacitatea ta orgasmică și creativă feminină, cu bucuria de a fi și de a trăi.

Acest atelier este pentru tine dacă:

 • Vrei să te eliberezi de rușine și vinovăție în ceea ce privește senzualitatea și sexualitatea feminină
 • Întâmpini diverse blocaje pe plan sexual și relaționa (lipsa plăcerii sau a orgasmului, frica de sex, de masculin, etc)
 • Vrei să îți dai voie să simți plăcerea la un alt nivel de profunzime
 • Dorești să-ți retrezești la viață energia ta sexuală, senzualitatea și magnetismul feminin
 • Vrei să aduci mai multă conștiență și iubire în relația cu corpul tău
 • Si tuturor femeilor care vor pur si simplu sa se bucure mai mult de Viata ce locuieste in corpul lor! YUHUUU

Te va ghida:

Adela Haru, trainer și coach de 10 ani în materie de feminitate, sexualitate feminină și ciclu feminin 

Autoare a cărților Spre FeminitateRelatiile Constiente si Magia Ciclului Feminin, Adela susține seminarii, ateliere, tabere și sesiuni individuale pentru persoanele interesate de reconectarea cu corpul si cu sufletul lor, prin prisma sexualității. 

Adela este certificată ca ghid în Respirație Alchimică și Sexualitate Sacră, precum și ca facilitator in materie de feminitate Tao Tantra Arts (Thailanda 2013). 

De asemenea, a studiat și experimentat felul in care funcționează energia vitala (sexuală) prin prisma abordărilor holistice precum medicina tradițională chineză, ayurveda, taoism, tantra, dans holistic. 

În prezent se dedică atât femeilor preocupate de conectarea cu corpul lor prin prisma feminității dar și bărbaților preocupați să-și creeze o relație armonioasă cu femininul și cu corpul lor printr-o sexualitate conștientă și asumată.

Poza Adela

Adela Haru

Când?

Duminică
21 August
Orele 10:00 - 18:00

Unde?

Cluj Napoca,
Magic Yoga Joy Studio
Str. General Eremia Grigorescu, Nr. 11

Dă-ți voie să simți Plăcerea!

Locurile sunt limitate de capacitatea sălii, așa că te rugăm să te înscrii cât mai din timp!

Participă la AMBELE ATELIERE și beneficiezi de REDUCERE

Investiția ta în tine

Alege varianta care ți se potrivește cel mai bine

Puterea Vindecătoare a Ciclului Feminin
Sâmbătă, 20 August
550 Ron

Plăcere și Senzualitate - Atelier de Respirație Alchimică
Duminică, 21 August
550 Ron
Ambele Ateliere
999 Ron

FORMULAR

Pentru a putea veni în întâmpinarea ta și a-ți răspunde cât mai bine nevoilor te rugăm să completezi formularul de mai jos:

Te așteptăm cu drag!