Body Bliss – Retreat de feminitate

Body Bliss - Retreat de feminitate

„Femeia știe totul, dar a uitat, însă prin extaz, ea poate să-și amintească..” Gurdjieff

Acest retreat este despre conexiunea cu corpul tău de femeie...și cu inima ta.

O invitație la aducere aminte...

Cum e să simți plăcerea de a fi vie în acest corp,

Cum e să simți energia feminină manifestându-se prin tine.

Cum e să-ți iubești corpul și să înflorești ca femeie,

Cum e să fii orgasmică în toate aspectele,

Cum e să simți din nou bucuria inimii

Și cum e să simți extazul!

Să-ți aduci aminte cum e să fii...ACASĂ, în corpul tău

Conectată la sufletul tău și la esența ta feminină.

Când te-ai bucurat ultima dată de plăcerea de a fi vie, în acest corp?

Trăim cu impresia că știm ce este feminitatea, însă în realitate nu ne dăm voie să o trăim cu adevărat.

Ne folosim simțurile la o capacitate destul de redusă, motiv pentru care trăim viața doar pe jumătate. Viața trece pe lângă noi și parcă nu apucăm să o SIMȚIM cu adevărat, cu atât mai mult când relaționăm cu cei dragi sau cu bărbatul iubit.

Am uitat că trupul nostru e construit în așa fel încât să simtă plăcerea și să se însănătoșească prin asta. 

Atunci când permitem energiei feminine să ne traverseze corpul la un nivel mai profund, dacă nu există blocaje, vom resimți valuri de plăcere.

Plăcerea sexuală devine un orgasm, plăcerea inimii devine o bucurie de a fi și de a dărui, iar plăcerea dusă la un nivel mai înalt de conștiință devine extaz.

O femeie care trăiește viața cu plăcere  este o femeie mult mai calmă în interiorul ei, mai jucăușă și mai puțin afectată de extremele emoționale. Este o femeie care întrupează atât de bine calitățile venusiene, încât a făcut din înseși viața ei un model de bucurie și de frumusețe.

Căci care e rolul energiei feminine dacă nu să răspândească frumusețea și să hrănească iubirea pe acest pământ?

Recuperarea femeii sălbatice din interior

Însă atunci când ne rupem de instinctele noastre, renunțăm practic la o parte din noi, ceea ce duce la blocaje energetice și somatizări în corp.  

„Când pierdem contactul cu psihicul instinctual, trăim doar pe jumătate, iar imaginile și puterile naturale ale femininului nu se pot dezvolta deplin. Desprinsă de sursa ei fundamentala, femeia devine sterilă, își pierde instinctele si ritmurile sale naturale de viața, care se subordoneaza culturii, intelectului sau eului propriu sau al altora.” Clarissa Pinkola- Estes 

În materie de sexualitate, există încă multă frustrare, reprimare din cauza unei raportări eronate la ce înseamnă sexul și relația cu Masculinul.

Aceste frustrări se instalează în corp și în timp pot cauza diverse afecțiuni, căci ele nu pot fi ignorate multe timp.

Nu ne dăm seama de cât de mult am reprimat decât atunci când e nevoie să relaționăm cu un bărbat sau când ajungem să avem afecțiuni feminine.

Corpul ne transmite ce vrea folosindu-se de impulsuri și de instinct, dar oare cât de des îl ascultăm și onorăm?

Căci punem atât de mult focus pe ce avem de făcut și pe ceea ce nu e atât de important pentru sufletul nostru, încât pierdem contactul cu feminitatea noastră și implicit cu corpul și cu sufletul nostru.
Avem nevoie mai mult ca niciodată să ne reconectăm la corp, la instinctul nostru natural care reprezintă conexiunea cu femeia sălbatică din interior.

Avem nevoie să ne recuperăm încrederea în sexualitatea feminină și să o onorăm, întrucât face parte din corpul nostru.

Avem nevoie mai mult ca niciodată să ne reconectăm la sufletul nostru și să ne recuperăm bucățile de suflet pe care le-am lăsat în diverse relații din trecut.

Avem nevoie să ne recuperăm încrederea în Masculinul din bărbați și să relaționăm într-un mod autentic și plin de iubire cu acesta.

Avem nevoie mai mult ca niciodată să ne ascultăm și să ne urmăm INIMA. Aceasta știe mai bine decât rațiunea care poate fi limitată de diversele condiționări pe care le-am acumulat de-a lungul vieții.

O femeie nu va putea simți niciodată adevăratul orgasm dacă nu se deschide la nivel de inimă. Și viceversa. De aceea, sexul fără inimă e sec și neîmplinitor.

Pentru mine a fost o adevărată revelație să experimentez orgasmul inimii și consider că fiecare femeie are nevoie să simtă așa ceva și să unească sexualitatea cu inima.

În acest retreat îți propunem o serie de practici care să te reconecteze la inimă și să simți pe pielea ta ce înseamnă să unești acești doi poli: sexul (instinctul) cu inima (iubirea).

Când te-ai bucurat ultima dată de darurile sexualității tale?

Te invit să-ți reaminteștiTe invit să-ți reamintești sau de ce nu, să te descoperi, de data aceasta prin ochii inimii tale.

Și pentru că totul pornește de la conectarea cu propriul trup, de la a ne da voie să-i simțim mesajele pe care ni le transmite prin senzații, prin plăcere sau durere, am conceput un retreat în care tu, ca femeie, să ai cadrul necesar și călăuzirea potrivită pentru a-ți deschide mai mult simțurile, pentru a invita plăcerea în viața ta fără să-ți faci din ea un scop în sine.

Ce se întâmplă când îți blochezi energia sexuală?

Atunci când te închizi în fața plăcerii, poți ajunge să experimentezi stări și afecțiuni precum

 • Dezechilibre hormonale și sindrom premenstrual
 • Menstruație dureroasă
 • Lipsa orgasmului
 • Lipsă libido, durere în timpul actului sexual
 • Rigiditate și masculinizare în comportament
 • Dependențe alimentare
 • Agitație mentală foarte mare și permanentă
 • Stări emoționale extreme (furie, atacuri de panică, depresie)
 • Candidoze vaginale
 • Probleme de fertilitate, etc.

Viața mi-a arătat însă că se poate și altfel. Mi-a arătat că, cu cât mă deschid mai mult în fața plăcerii și cu cât îmi îmbrățișez sexualitatea și feminitatea la un nivel mai profund, cu atât mai sănătos devine corpul meu.

De aceea, am îndrăznit să invit femeile care simt această chemare să mi se alăture în acest retreat care poate fi un nou început, un restart pentru femeia din tine.

Cu ce vei pleca acasă

În urma acestui retreat vei pleca acasă, cel mai probabil

 • mai LIBERĂ de condiționări în materie sexualitate și/sau feminitate
 • mai ASUMATĂ față de energia ta sexuală
 • mai CONECTATĂ la feminitatea ta, la puritatea ta, la joacă și bună-dispoziție,
 • mai CONȘTIENTĂ de trupul tău și de mesajele pe care ți le transmite prin senzații
 • mai SENZITIVĂ și mai CREATIVĂ (energia feminină poate fi foarte spontană)
 • mai DESCHISĂ spre plăcere și spre a experimenta orgasmul ca o poartă către divini,
 • mai ÎMPĂCATĂ cu tine și cu corpul tău,
 • mai BLÂNDĂ (soft) cu tine însăți și cu ceilalți (mai ales cu bărbații:) )
Adela Haru

Și de ce nu, vei pleca mai convinsă că ești o femeie orgasmică (sau multiorgasmică) și că acest lucru e perfect natural și normal. Yuhuu!!!

Și da, o să-ți iubești corpul și mai mult, o să onorezi feminitatea din celelalte femei mai mult ca niciodată. Cât despre bărbatul care te așteaptă acasă sau în viitor, cu siguranță se va simți printre cei mai norocoși bărbați. Nu o spun doar eu, ci numeroasele feedback-uri pe care le-am primit de la bărbații femeilor cu care am lucrat. 🙂

Ce spun participantele noastre

Erika Cluj-Napoca

In zilele care au urmat după retreat, m-a mai pocnit o conștientizare: aceea ca am un corp!
Mi-am dat seama ca pana acum mi-am tratat corpul ca și cum nici nu ar fi existat. Ma îngrijeam mai mult de mașina, decât de corpul meu.
Mi-am dat seama ca l-am abuzat in nenumărate rânduri și nu l-am ascultat niciodată, forțându-l sa facă lucruri pe care nu le voia (de la tot felul de cure de slăbire pana la sex).
Acum sunt mult mai atenta la ce îmi spune, pentru ca îmi spune mereu ce nevoi are și am încetat sa îl mai ignor.
Asa ca, de o vreme încoace este despre “Bliss”. Ascultând ce îmi spune corpul și lăsându-l in ritmul sau am început sa ma bucur mai mult și sa savurez lucrurile care îmi plac. Sa îmi iau timp sa ma răsfăț. Sa îmi dau voie sa ma imersez pe deplin in activitățile care îmi fac plăcere și sa simt cât de mult pot eu sa simt in acest moment.
Și asta ma ajuta incredibil de mult in relația cu mine însămi și cu cei apropiați mie.
Sotul meu zicea acum câteva zile ca ii place mult atitudinea mea ca e mult mai relaxata și chiar și corpul meu este mai puțin încordat.

Manuela Cluj-Napoca

Iti multumesc pentru ca ai organizat retreatul...pentru felul in care ai facilitat toate momentele din cadrul lui...si pentru autentcitatea cu care ai facut toate astea. Viata mea s-a schimbat in foarte multe feluri de cand am inceput sa particip la serile de feminitate alaturi de tine: de la perceptia mea despre mine si despre viata, la relatia cu parintii mei(in special cu tata-cu masculinul), la relatiile (de orice fel) cu barbatii, la raportarea mea la lume...pana la frumusetea exterioara si interioara pe care simt ca o eman si o primesc in jurul meu

Melinda Tg. Mures

Am înțeles intr-un final ca toată viața mi-a lipsit fără sa îmi dau seama....plăcerea. Că tot ce îmi doream de fapt se rezuma la a obține acest sentiment, care paradoxal doar eu mi-l pot acorda și asta doar prin intermediul conectării la corp. Ma simt mult mai echilibrata doar prin simplul fapt ca am înțeles ce îmi lipsea și cum pot umple acest gol.

Am câștigat o noua perspectiva asupra femeilor, ca fiind amabile, intelegatoare, calde, blânde fata de imaginea care o aveam in minte din experiențele trecute cu femei cu care am găsit prea putine puncte comune.
Va mulțumesc pentru tot ce ați făcut pe tru noi, a fost minunat!!!

Program

Deschidem porțile Joi, 19 noiembrie, începând cu orele 17 și închidem cercul Duminică, 22 noiembrie, orele 14 cu multă dragoste

Mai jos ai programul unei zile de retreat, cu precizarea ca acesta este flexibil, in functie de
nevoile grupului.

8:00-8:30 Exercitii de energizare/plimbare in natura
8:30-9:30 Mic dejun
10:00- 11:00 Workshop belly dance harmony cu Roxana
11:30- 13:30 Workshop cu Adela
13:30- 14:30 Pranz
14:30- 16:00 Timp liber, siesta, spa
16:00- 19:30 Workshop
19:30-20:30 Cina

În fiecare seară, după cină, ne vom putea relaxa sau socializa în apă caldă, la piscină sau ciubăr.

Ce vom face

Pentru toate acestea, vom folosi un set de practici foarte utile și experimentate pe propria piele înainte. Printre aceste instrumente vor fi:

 • Practici pentru trezirea și integrarea femeii sălbatice (recuperarea instinctelor)
 • Mult dans în tălpile goale care să scoată la suprafață toate arhetipurile feminine
 • Meditația inimii (orgasmul inimii)
 • Exerciții de reconectare a inimii cu sexualitatea
 • Exerciții de respirație conștientă
 • Practici pentru reactivarea libidoului, a capacității orgasmice și a fertilității în corp
 • Vom vorbi fără rețineri despre sex, masculin și feminin, despre cum putem avea o viață sexuală împlinitoare, fără rușine sau vinovăție
 • Vom dansa pe ritmuri de foc, ne vom conecta la Mama Pământ și ne vom da voie să curgem precum apa, eliberând corpul de tensiuni, de stres și de blocaje fizice sau emoționale.
 • Ne vom undui corpul prin mișcări ondulatorii din Belly Dance ancestral propuse de Roxana
 • Ne vom trezi și explora senzualitatea feminină prin Dans Senzual
 • Masajul ayurvedic pentru sâni sănătoși
 • Practica taoistă cu oul de jad
 • Exerciții de energizare în fiecare dimineață
 • Multe alte surprize

Vom sărbători minunea de a fi femeie printr-o seară a reginelor și  vom integra tot ceea ce am trezit în noi prin intermediul meditației, respirației  și al relaxării.

De asemenea vei avea ocazia să te bucuri de susținerea, intimitatea și protecția pe care o oferă un cerc de femei care lucrează cu esența lor feminină.Te vor ghida

Adela Haru

Trainer și coach în feminitate, autoare a cărții Spre feminitate

Sunt o femeie îndrăgostită de viață, de Natură și de profunzimi. Iubesc și promovez tot ce înseamnă naturalețe feminină, frumusețe naturală, puritate sufletească și dragoste de viață.

Călătoria mea ca „ghid” în feminitate a început în 2013, după ce m-am certificat ca Facilitator feminitate, în Thailanda. Au urmat apoi multe alte cursuri (de sute de ore) cu diverse călăuze, în diverse părți ale lumii, întrucât am căutat mereu să aprofundez această temă atât de vastă. Am studiat și experimentat energia și anatomia feminină prin prisma abordărilor tradiționale precum medicina tradițională chineză, ayurveda, taoism, tantra, dans sacru.

Însă viața și relațiile mi-au fost cei mai buni profesori, motiv pentru care am ales să împărtășesc doar din ceea ce am experimentat pe propria piele și mi-a schimbat viața în bine. Așa că acum ghidez femeile  spre esența noastră feminină, pură și autentică.

Retreat-urile și atelierele pe care le susțin se bazează foarte mult pe PRACTICI ancestrale feminine, pe lucrul și conectarea cu corpul (implică și multă mișcare). Practic meditație, qi gong și yoga de aproximativ 7 ani, dans holistic, belly dance și tot ce mă încarcă cu vitalitate.

Din drag pentru femeile din România, în 2015 am lansat cartea Spre feminitate care s-a bucurat de mult succes și care a adus mai multă deschidere înspre această parte atât de puțin explorată până nu demult.

De când am devenit mămică, lucrez cu mare drag și cu femeile care vor să rămână însărcinate sau cu femeile gravide care vor să aibă parte de o naștere cât mai blândă. Nașterea și maternitatea mi-au adus un plus de profunzime în explorarea Feminității și o nouă abordare.

În prezent mă dedic femeilor preocupate de tot ce implică feminitate (ciclu feminin, menstruație, sexualitate, fertilitate, sarcină sau naștere)  prin intermediul atelierelor, coaching-ului, scrisului și dansului.

Mai multe despre mine poți afla aici.

Roxana Anton

Roxana Anton

Instructor Belly Dance

Sunt o femeie care iubește dansul, îl practic ori de câte ori am ocazia, mă conectez la feminitatea și senzualitatea mea prin dans, aceasta fiind modalitatea mea de exprimare.

Am început să practic belly dance acum 9 ani, am învățat foarte multe despre corpul meu prin dans, mi-am descoperit părți ale corpului despre care știam că există dar nu le simțeam.
Toți acești ani de practică mi-au arătat că belly dance e mai mult decât un simplu dans și că mișcările acestea le avem în noi ca femei, corpul nostru simte să se miște dacă i se oferă cadrul și spațiul potrivit.
De un an de zile sunt și mamă, am dansat în timpul sarcinii, o fac și acum când îmi e foarte dor să mă reconectez la senzualitatea mea, la femeia care sunt. Pentru mine dansul e pură meditație și o cale ușoară de a simți plăcerea și viața cum curg prin corp.

Sunt co-fondatoarea conceptului Belly dance harmony, un proiect care a luat naștere în 2015 când, împreună cu Adela Haru am început să susținem o serie de evenimente în cadrul cărora femeile să se conecteze la corpul lor prin dans, prin belly dance.
Am susținut cursuri și ateliere și am organizat evenimente la care au participat zeci de femei și am avut ocazia să văd cum se transformă o femeie care se lasă ghidată de corpul ei prin dans.

Fiind un dans foarte feminin și senzual, prin mișcările fluide corpul capătă grație, flexibilitate și vitalitate.

Te aștept alături de Adela să ne explorăm potențialul feminin și senzual prin intermediul mișcărilor de belly dance și nu numai.

Angelina Artemoff

Angelina Artemoff

Yoga Trainer

Angelina Artemoff, CMT, RPP, owner of Emerald Ocean Alchemy, Somatic & Energy Healing Arts, since 1993. Located in Cloverdale, CA, practices Kundalini yoga, Massage, Craniosacral Unwinding and Polarity Therapy.

In relating to her clients, she has personally experienced and witnessed in others, the inherent ability of the body to heal itself when mental, emotional and physical restrictions are addressed with awareness and energy is allowed to flow.

As a kundalini yoga guide, she is excited about the changes that can be made through committed daily practice, heightened self-awareness and the cultivation of conscious breath and deep rest.

She is an ecstatic energy and prayer dancer who brings lightness of heart as well as emotional depth as she weaves dance into the yogic practices.


RETREAT DE FEMINITATE

Cand?

19 noiembrie. 2020, 17:00 – 22 noiembrie. 2020, 16:00

Unde?

Pensiunea Meander
Sat Baita, nr. 88, Gherla 405301, Romania
Pensiunea Meander

Meander este un loc de răsfăț deosebit, cu o energie aparte, ideal pentru a susține energia feminină care se creează la un astfel de retreat.

Am ales acest loc și datorită plăcerii intense pe care am simțit-o când am gustat preparatele vegane.

Ne-am simțit atât de răsfățate și atât de recunoscătoare pentru aceste delicii, încât abia am plecat de la ei.

Este aproape de Cluj (aprox 40 min, aprox 40 km) și de aeroportul din Cluj-Napoca.
Dacă ești departe de Cluj, poți începe să cauți deja bilete de avion la un preț foarte bun.

Cu ce ne vom mai răsfăța​
Ne vom răsfăța cu preparate vegetariene, smoothie-uri delicioase, ceaiuri organice și alte bucurii.
Cazarea va fi în camere duble și triple și fiecare cameră te aduce mai aproape de naturalețe prin elementele ei.
Vom beneficia de piscină, saună, ciubăr cu apă caldă, foc de tabără.

Totul pentru a simți plăcerea și bucuria de a trăi.

Locurile pentru această tabără sunt limitate la 19 si se vor ocupa în ordinea înscrierilor!

Investiție

Ai ajuns până aici. Pregătită pentru călătorie?

Ești pregătită să faci ceva deosebit pentru tine?

Investiția pentru acest retreat este: 2399 RON

Confirmarea locului se va face dupa plata avansului nerambursabil de 800 RON

 

Acest preț include

 • 3 nopți de cazare
 • 3 mese vegetariene și vegane pe zi (cu alimente organice, de înaltă calitate)
 • Acces liber la spa și piscină
 • Cartea Spre Feminitate scrisă de Adela Haru (in format eBook)
 • Acces la un grup de susținere pe facebook
 • Materiale de curs

Acest preț nu poate să includă însă toată iubirea, conectarea, recunoștința și bucuria pe care o vei resimți la finalul retreatului. That is priceless!

Pășește spre o viață extatică!

 

Pentru alte întrebări sau detalii organizatorice, o poți contacta pe Iulia la nr. de tel 0745 318 817.

 

 Optiuni de plata

Alege optiunea potrivita pentru tine

Rezervare loc
Diferenta de plata ulterior*
800* RON

3 nopți de cazare

3 mese vegetariene pe zi (cu alimente organice, de înaltă calitate)

Acces liber la spa și piscină (si ciubăr)

Cartea Spre Feminitate de Adela Haru (eBook)

Acces la un grup de susținere pe facebook

Materiale de curs

Gold
Pentru tine
2999 RON

3 nopți de cazare

3 mese vegetariene pe zi (cu alimente organice, de înaltă calitate)

Acces liber la spa și piscină (si ciubăr)

Pachetul de carti Spre Feminitate si Relatiile Constinete

Acces la un grup de susținere pe facebook

Materiale de curs

3 Ședințe de coaching cu Adela Haru (180 min)