Body Bliss - Retreat de feminitate

Întoarce-te la femeia extatică!

„Femeia știe totul, dar a uitat, însă prin extaz, ea poate să-și amintească..” Gurdjieff

Acest retreat este o invitație la aducere aminte...

A-ți aduce aminte de arta de a savura ceea ce îți oferă viața

A-ți aduce aminte să simți plăcerea de a fi în acest corp,

Cum e să simți energia feminină ca pe o binecuvântare,

Cum e să-ți iubești corpul și să înflorești ca femeie,

Cum e să fii orgasmică în toate aspectele,

Cum e să simți din nou....extazul!

Să-ți aduci aminte cum e să fii...ACASĂ, în corpul tău

Conectată la sufletul tău.

Când te-ai bucurat ultima dată de plăcerea de a fi vie, în acest corp?

 Într-o lume în care ne-am deconectat atât de mult de corpul nostru și de plăcerea lucrurilor simple, a trăi cu plăcere și bucurie viața e o atitudine care se cere cultivată.

Vrei să trăiești viața într-un mod plăcut?

Trăim cu impresia că știm ce este viața, însă în realitate nu ne folosim simțurile decât la o capacitate foarte redusă, motiv pentru care trăim doar pe jumătate. Viața trece pe lângă noi și parcă nu apucăm să SIMȚIM cu adevărat, cu atât mai mult când relaționăm. După o lungă istorie de abuzuri și de reprimare, am uitat că trupul nostru e conceput să simtă plăcerea și să se însănătoșească prin asta. 

Însă plăcerea vine doar dacă este invitată și este o stare care atinge toate nivelurile ființei noastre, nu doar un singur nivel (cum ar fi sexul sau stomacul). De pildă, plăcerea sexuală lipsește sau este nesatisfăcătoare dacă nu știm să o combinăm cu plăcerea inimii.

O femeie care trăiește viața cu plăcere (și nu cerșind plăcerea) este o femeie mult mai calmă în interiorul ei, mai jucăușă și mai puțin afectată de extremele emoționale. Este o femeie care întrupează atât de bine calitățile venusiene, încât a făcut din înseși viața ei un model de frumusețe. Căci pentru ea, viața este  pură frumusețe.

Și care e rolul unei femei dacă nu să răspândească frumusețea și iubirea pe acest pământ?

Spune-mi, cât de des îți dai voie să simți cu adevărat plăcere și bucurie?

Renunțarea la condiționări

Timp de milenii, femeile dinaintea noastră au trăit în condiționări mari în materie de sexualitate.

Se știa dintotdeauna că energia sexuală feminină are o forță creatoare atât de mare, încât a fost considerată periculoasă. Astfel, sexualitatea femeii a fost redusă strict la procreere, puține femei având șansa să-i descopere adevăratele daruri și să se bucure de ele zilnic. Iar cele care au reușit asta, au păstrat tăcerea, inhibându-și puterea de exprimare în lume.

În materie de sexualitate, istoria noastră culturală ascunde o mare umbră de reprimare. A fi o femeie conectată la sexualitatea ei pură și naturală a fost multă vreme o rușine, aducând umbre de vinovăție peste tot ce e mai pur în corpul nostru.

Nu ne dăm seama de cât de mult am reprimat decât atunci când e nevoie să relaționăm cu un bărbat. Abia atunci corpul nostru ne arată la modul cel mai sincer că e nevoie să renunțăm la multitudinea de condiționări care nu sunt deloc în acord cu ce vrea inima noastră.

Cât de des ne ascultăm inima și corpul?

Am uitat să simțim plăcerea...

plăcerea gustului, plăcerea de a mângâia, de a atinge și de a fi atinse, de a asculta, plăcerea de a ne undui trupul, plăcerea de a savura, plăcerea de a ne lăsa hrănite și răsfățate.

Punem atât de mult focus pe ce avem de făcut și pe ceea ce nu e atât de important pentru sufletul nostru, încât ne pierdem din feminitate, din delicatețe, tandrețe, inocență, bucurie. 
Dar plăcerea orgasmică?

Și pentru că ne deconectăm ușor de la semnalele trupului, căutăm apoi să le anesteziem cu diverși stimuli exteriori care provoacă o falsă plăcere. De la alimente procesate, zahăr, cafea, țigări, alcool, droguri la pornografie si devieri sexuale, toate ne arată cât de greșit am înțeles viața și energia noastră sexuală. Căutăm refugiu în plăceri artificiale și trecătoare și ne închidem complet în fața darurilor divine pe care viața ni le pune la dispoziție în fiecare zi.

Plăcerile care se vând azi sunt adevărate agresiuni pentru corpul fizic și energetic și pentru tot ce este feminin. Și uite așa, întreaga omenire caută surogate pentru a-și anihila durerea.

Și cu toate astea, vrem orgasme...:)

Orgasmul nu e ceva pur sexual și local. Orgasmul adevărat e orgasmul întregului corp, iar când are loc e o binecuvântare care te duce direct la cine ești tu cu adevărat.

Personal, am putut observa câtă vindecare primim noi femeile atunci experimentăm plăcerea de a fi în acest corp, câtă energie feminină putem accesa și câtă înțelepciune vine la pachet cu o asemenea experiență.

Ne reîntoarcem la pântec și la inimă, la centrul ființei noastre, la bucuria de a fi vii.

Lumea întreagă se schimbă atunci când femeile își dau voie cu adevărat să fie orgasmice, sindromul premenstrual dispare, lichidele feminine alchimizeaza durerile și traumele, iar corpul își schimbă chimia în ceva plăcut...Pură alchimie interioară.

Cât de des îți dai voie să primești plăcerea în viața ta?

Sau în loc să o primești, de fapt o vânezi, o cauți cu disperare?

A-ți da voie să simți plăcerea este mult despre a te îngriji de nevoile tale, despre self care, despre a-ți găsi ancora care te ține vie, sănătoasă și totodată deschisă spre energia masculină a bărbaților din viața ta.
Dar PLĂCEREA INIMII?

O femeie nu va putea simți niciodată adevăratul orgasm dacă nu se deschide la nivel de inimă. Și viceversa. De aceea, sexul fără inimă e sec și neîmplinitor.

Pentru mine a fost o adevărată revelație să experimentez orgasmul inimii și consider că fiecare femeie are nevoie să simtă așa ceva și să unească sexualitatea cu inima.

Când te-ai bucurat ultima dată de darurile sexualității tale?

Te invit să-ți reaminteștiTe invit să-ți reamintești sau de ce nu, să te descoperi, de data aceasta prin ochii inimii tale.

Trupul femeii este un templu sacru, prin urmare sexualitatea feminină nu poate fi decât sacră, pură alchimie.

Și pentru că totul pornește de la conectarea cu propriul trup, de la a ne da voie să-i simțim mesajele pe care ni le transmite prin senzații, prin plăcere sau durere, am conceput un retreat în care tu, ca femeie, să ai cadrul necesar și călăuzirea potrivită pentru a-ți deschide mai mult simțurile, pentru a invita plăcerea în viața ta fără să-ți faci din ea un scop în sine.

Să ai cadrul necesar să apelezi la înțelepciunea naturală a trupului tău. Să o redescoperi, să-i conferi mai multă încredere. Să faci diferența între instinct și intuiție, între sex și sexualitate, între impulsul sexual și impulsul inimii, între orgasm și plăcerea locală genitală, între plăcere și dependență. Și mai ales, să-ți folosești energia sexuală cu înțelepciune.

Ce se întâmplă când nu îți dai voie să simți plăcerea?

Atunci când te închizi în fața plăcerii, poți ajunge să experimentezi stări și afecțiuni precum

 • Dezechilibre hormonale și sindrom premenstrual
 • Menstruație dureroasă
 • Lipsa orgasmului
 • Lipsă libido, durere în timpul actului sexual
 • Rigiditate și masculinizare în comportament
 • Dependențe alimentare
 • Agitație mentală foarte mare și permanentă
 • Stări emoționale extreme (furie, atacuri de panică, depresie)
 • Candidoze vaginale
 • Probleme de fertilitate, etc.

Viața mi-a arătat însă că se poate și altfel, cu cât mă deschid mai mult în fața plăcerii și cu cât îmi îmbrățișez sexualitatea și feminitatea la un nivel mai profund.

De aceea, am îndrăznit să invit femeile care simt această chemare să mi se alăture în acest retreat care poate fi un nou început, un restart pentru femeia din tine.

Cu ce vei pleca acasă

În urma acestui retreat vei pleca acasă, cel mai probabil

 • mai LIBERĂ de condiționări în materie sexualitate și/sau feminitate
 • mai ASUMATĂ față de energia ta sexuală
 • mai CONECTATĂ la feminitatea ta, la puritatea ta, la joacă și bună-dispoziție,
 • mai CONȘTIENTĂ de trupul tău și de mesajele pe care ți le transmite prin senzații
 • mai SENZITIVĂ și mai CREATIVĂ (energia feminină poate fi foarte spontană)
 • mai DESCHISĂ spre plăcere și spre a experimenta orgasmul ca o poartă către divini,
 • mai ÎMPĂCATĂ cu tine și cu corpul tău,
 • mai BLÂNDĂ (soft) cu tine însăți și cu ceilalți (mai ales cu bărbații:) )
Adela Haru

Și de ce nu, vei pleca mai convinsă că ești o femeie orgasmică (sau multiorgasmică) și că acest lucru e perfect natural și normal. Yuhuu!!!

Și da, o să-ți iubești corpul și mai mult, o să onorezi feminitatea din celelalte femei mai mult ca niciodată. Cât despre bărbatul care te așteaptă acasă sau în viitor, cu siguranță se va simți printre cei mai norocoși bărbați. Nu o spun doar eu, ci numeroasele feedback-uri pe care le-am primit de la bărbații femeilor cu care am lucrat. 🙂

Ce spun participantele noastre

Erika Cluj-Napoca

In zilele care au urmat după retreat, m-a mai pocnit o conștientizare: aceea ca am un corp!
Mi-am dat seama ca pana acum mi-am tratat corpul ca și cum nici nu ar fi existat. Ma îngrijeam mai mult de mașina, decât de corpul meu.
Mi-am dat seama ca l-am abuzat in nenumărate rânduri și nu l-am ascultat niciodată, forțându-l sa facă lucruri pe care nu le voia (de la tot felul de cure de slăbire pana la sex).
Acum sunt mult mai atenta la ce îmi spune, pentru ca îmi spune mereu ce nevoi are și am încetat sa îl mai ignor.
Asa ca, de o vreme încoace este despre “Bliss”. Ascultând ce îmi spune corpul și lăsându-l in ritmul sau am început sa ma bucur mai mult și sa savurez lucrurile care îmi plac. Sa îmi iau timp sa ma răsfăț. Sa îmi dau voie sa ma imersez pe deplin in activitățile care îmi fac plăcere și sa simt cât de mult pot eu sa simt in acest moment.
Și asta ma ajuta incredibil de mult in relația cu mine însămi și cu cei apropiați mie.
Sotul meu zicea acum câteva zile ca ii place mult atitudinea mea ca e mult mai relaxata și chiar și corpul meu este mai puțin încordat.

Manuela Stomatolog

Iti multumesc pentru ca ai organizat retreatul...pentru felul in care ai facilitat toate momentele din cadrul lui...si pentru autentcitatea cu care ai facut toate astea. Stiu ca am mai spus-o, dar ma repet: prin faptul ca esti tu autentica, ma inspiri si pe mine sa fiu la fel...sau cel putin sa ma apropiu tot mai mult de mine. Cred ca dintre toti cei cu care am avut prilejul sa lucrez pe partea de dezvoltare personala, tu continui sa fii cea la care ma intorc cel mai des...pentru ca alaturi de tine si la workshopurile tale cred ca am gasit acel ceva de care sufletul meu avea atata nevoie...esenta feminina...care exista deja in mine, dar nu stiam cum sa o scot la suprafata. Viata mea s-a schimbat in foarte multe feluri de cand am inceput sa particip la serile de feminitate alaturi de tine: de la perceptia mea despre mine si despre viata, la relatia cu parintii mei(in special cu tata-cu masculinul), la relatiile (de orice fel) cu barbatii, la raportarea mea la lume...pana la frumusetea exterioara si interioara pe care simt ca o eman si o primesc in jurul meu.

Dana Brasov

De aproximativ 6 luni, am experimentat o puternica durere de ovare (durere ce se plimba in corp...), durere de care m-am eliberat la retreat după un exercițiu din cadrul retreat-ului de feminitate (nu-i mai rețin numele... cu siguranța Adela știe la ce ma refer).
Exercitiu ce s-a finalizat cu o stare orgasmică, urmată de o stare de liniște și beatitudine profunda... și mai apoi de o curățare fizica.

Cert este ca s-a produs “o minune” in corpul meu și nu doar in corp... și țin sa îmi exprim profunda recunoștință!

Melinda Tg. Mures

Am înțeles intr-un final ca toată viața mi-a lipsit fără sa îmi dau seama....plăcerea. Că tot ce îmi doream de fapt se rezuma la a obține acest sentiment, care paradoxal doar eu mi-l pot acorda și asta doar prin intermediul conectării la corp. Ma simt mult mai echilibrata doar prin simplul fapt ca am înțeles ce îmi lipsea și cum pot umple acest gol.

Am câștigat o noua perspectiva asupra femeilor, ca fiind amabile, intelegatoare, calde, blânde fata de imaginea care o aveam in minte din experiențele trecute cu femei cu care am găsit prea putine puncte comune.
Va mulțumesc pentru tot ce ați făcut pe tru noi, a fost minunat!!!

Program

Deschidem porțile Joi, 19 septembrie, începând cu orele 17 și închidem cercul duminică, 22 septembrie, orele 14 cu multă dragoste

Mai jos ai programul unei zile de retreat, cu precizarea ca acesta este flexibil, in functie de
nevoile grupului.

8:00-8:30 Exercitii de energizare/plimbare in natura
8:30-9:30 Mic dejun
10:00- 11:00 Workshop belly dance harmony cu Roxana
11:30- 13:30 Workshop cu Adela
13:30- 14:30 Pranz
14:30- 16:00 Timp liber, siesta, spa
16:30- 19:30 Workshop
19:30-20:30 Cina

În fiecare seară, după cină, ne vom putea relaxa sau socializa în apă caldă, la piscină sau ciubăr.

Ce vom face

Pentru toate acestea, vom folosi un set de instrumente (practici) foarte utile și experimentate pe propria piele înainte. Printre aceste instrumente vor fi:

 • Practici pentru trezirea energiei sexuale feminine și asumarea ei
 • Exerciții de conectare a inimii cu sexualitatea
 • Exerciții de energizare în fiecare dimineață
 • Practici pentru creșterea libidoului și a fertilității
 • Vom vorbi despre metode contraceptive naturale și despre cum putem avea o viață sexuală împlinitoare, fără rușine sau vinovăție
 • Mult dans în tălpile goale care să scoată din noi femeia senzuală, pasională și fluidă
 • Vom dansa pe ritmuri de foc, ne vom conecta la Mama Pământ și ne vom da voie să curgem precum apa, eliberând corpul de tensiuni, de stres și de blocaje fizice sau emoționale.
 • Ne vom undui corpul prin mișcări ondulatorii din belly dance ancestral propuse de Roxana
 • Vom practica exerciții cu oul de jad
 • Vom sărbători minunea de a fi femeie printr-o seară a reginelor
 • Vom integra tot ceea ce am trezit în noi prin intermediul meditației și al relaxării.
 • Ne vom bucura de susținerea și protecția pe care o oferă un cerc de femei


Te vor ghida

Adela Haru

Trainer și coach în feminitate, autoare a cărții Spre feminitate

Sunt o femeie îndrăgostită de viață, de Natură și de profunzimi. Iubesc și promovez tot ce înseamnă naturalețe feminină, frumusețe naturală, puritate sufletească și dragoste de viață.

Călătoria mea ca „ghid” în feminitate a început în 2013, după ce m-am certificat ca Facilitator feminitate, în Thailanda. Au urmat apoi multe alte cursuri (de sute de ore) cu diverse călăuze, în diverse părți ale lumii, întrucât am căutat mereu să aprofundez această temă atât de vastă. Am studiat și experimentat energia și anatomia feminină prin prisma abordărilor tradiționale precum medicina tradițională chineză, ayurveda, taoism, tantra, dans sacru.

Însă viața și relațiile mi-au fost cei mai buni profesori, motiv pentru care am ales să împărtășesc doar din ceea ce am experimentat pe propria piele și mi-a schimbat viața în bine. Așa că acum ghidez femeile  spre esența noastră feminină, pură și autentică.

Retreat-urile și atelierele pe care le susțin se bazează foarte mult pe PRACTICI ancestrale feminine, pe lucrul și conectarea cu corpul (implică și multă mișcare). Practic meditație, qi gong și yoga de aproximativ 7 ani, dans holistic, belly dance și tot ce mă încarcă cu vitalitate.

Din drag pentru femeile din România, în 2015 am lansat cartea Spre feminitate care s-a bucurat de mult succes și care a adus mai multă deschidere înspre această parte atât de puțin explorată până nu demult.

De când am devenit mămică, lucrez cu mare drag și cu femeile care vor să rămână însărcinate sau cu femeile gravide care vor să aibă parte de o naștere cât mai blândă. Nașterea și maternitatea mi-au adus un plus de profunzime în explorarea Feminității și o nouă abordare.

În prezent mă dedic femeilor preocupate de tot ce implică feminitate (ciclu feminin, menstruație, sexualitate, fertilitate, sarcină sau naștere)  prin intermediul atelierelor, coaching-ului, scrisului și dansului.

Mai multe despre mine poți afla aici.


Roxana Anton

Roxana Anton

Trainer Belly Dance

Sunt o femeie care iubește dansul, îl practic ori de câte ori am ocazia, mă conectez la feminitatea și senzualitatea mea prin dans, aceasta fiind modalitatea mea de exprimare.

Am început să practic belly dance acum 9 ani, am învățat foarte multe despre corpul meu prin dans, mi-am descoperit părți ale corpului despre care știam că există dar nu le simțeam.
Toți acești ani de practică mi-au arătat că belly dance e mai mult decât un simplu dans și că mișcările acestea le avem în noi ca femei, corpul nostru simte să se miște dacă i se oferă cadrul și spațiul potrivit.
De un an de zile sunt și mamă, am dansat în timpul sarcinii, o fac și acum când îmi e foarte dor să mă reconectez la senzualitatea mea, la femeia care sunt. Pentru mine dansul e pură meditație și o cale ușoară de a simți plăcerea și viața cum curg prin corp.

Sunt co-fondatoarea conceptului Belly dance harmony, un proiect care a luat naștere în 2015 când, împreună cu Adela Haru am început să susținem o serie de evenimente în cadrul cărora femeile să se conecteze la corpul lor prin dans, prin belly dance.
Am susținut cursuri și ateliere și am organizat evenimente la care au participat zeci de femei și am avut ocazia să văd cum se transformă o femeie care se lasă ghidată de corpul ei prin dans.

Fiind un dans foarte feminin și senzual, prin mișcările fluide corpul capătă grație, flexibilitate și vitalitate.

Te aștept alături de Adela să ne explorăm potențialul feminin și senzual prin intermediul mișcărilor de belly dance și nu numai.

RETREAT DE FEMINITATE

Cand?

19 sep. 2019, 17:00 – 22 sep. 2019, 16:00

Unde?

Pensiunea Meander
Sat Baita, nr. 88, Gherla 405301, Romania
Pensiunea Meander

Meander este un loc de răsfăț deosebit, cu o energie aparte, ideal pentru a susține energia feminină care se creează la un astfel de retreat.

Am ales acest loc și datorită plăcerii intense pe care am simțit-o când am gustat preparatele vegane.

Ne-am simțit atât de răsfățate și atât de recunoscătoare pentru aceste delicii, încât abia am plecat de la ei.

Este aproape de Cluj (aprox 40 min, aprox 40 km) și de aeroportul din Cluj-Napoca.
Dacă ești departe de Cluj, poți începe să cauți deja bilete de avion la un preț foarte bun.

Cu ce ne vom mai răsfăța​
Ne vom răsfăța cu preparate vegetariene, smoothie-uri delicioase, ceaiuri organice și alte bucurii.
Cazarea va fi în camere duble și triple și fiecare cameră te aduce mai aproape de naturalețe prin elementele ei.
Vom beneficia de piscină, saună, ciubăr cu apă caldă, foc de tabără.

Totul pentru a simți plăcerea și bucuria de a trăi.

Locurile pentru această tabără sunt limitate la 15 si se vor ocupa în ordinea înscrierilor!

Investiție

Ai ajuns până aici. Pregătită pentru călătorie?

Ești pregătită să faci ceva deosebit pentru tine?

Investiția pentru acest retreat este: 2199 RON

Confirmarea locului se va face dupa plata avansului nerambursabil de 700 RON

Ne rezervăm dreptul de a ne selecta participantele. Persoanele care nu au mai participat până acum la vreun workshop de-al nostru, vor fi intervievate timp de 30 min pentru a ne cunoaște mai bine și a verifica dacă într-adevăr putem răspunde nevoilor.

 

Acest preț include

 • 3 nopți de cazare
 • 3 mese vegetariene și vegane pe zi (cu alimente organice, de înaltă calitate)
 • Acces liber la spa și piscină
 • 1 carte scrisă de Adela Haru (la alegere Spre feminitate sau Relațiile conștiente)
 • Acces la un grup de susținere pe facebook
 • Materiale de curs
 • Ședință de coaching cu Adela Haru - 30 minute

Acest preț nu poate să includă însă toată iubirea, conectarea, recunoștința și bucuria pe care o vei resimți la finalul retreatului. That is priceless!

Pășește spre o viață extatică!Formular Înscriere

Completează Formularul de Înscriere pentru a rezerva un loc la acest retreat


DaNu