Nu știu tu, dar eu mereu am simțit că energia sexuală este un dar al cărui scop este mult mai mult decât actul sexual. De altfel nivelul nostru de vitalitate și de sănătate este legat de cum permitem să circule această energie prin noi. Nivelul nostru de creativitate depinde de cum ne raportăm la această energie.

Dacă ea se blochează de fiecare dată în aceleași locuri din corp, va crea afecțiuni. Așa apar afecțiunile de natură feminină, întrucât această energie se blochează de obicei în zona organelor sexuale.

Principalul motiv pentru care aceasta se blochează sunt emoțiile și convingerile noastre stocate în corp au alte blocaje care ne împiedică să experimentăm iubirea la un nivel profund (de sine, de viață, de ceilalți).

Viața m-a ghidat înspre o metodă – Respirația Alchimică, care mie una mi-a revoluționat raportarea la viață și m-a ajutat să îmi accesez forța necesară pentru a face față mai ușor dificultăților și pentru a mă întâlni cu mine însămi.

Așa că îți propun o zi de Workshop de Respirație care să te ducă în profunzimile ființei tale și de unde să-ți accesezi resursele necesare, precum și forța vindecătoare a energiei tale.

Pentru ca

Avem nevoie mai mult ca niciodată să ne reconectăm la corp, la instinctul nostru natural care reprezintă conexiunea cu sălbăticia noastră din interior.

Avem nevoie să ne recuperăm încrederea în sexualitatea feminină/masculină și să o onorăm, întrucât face parte din corpul nostru.

Avem nevoie mai mult ca niciodată să ne reconectăm la sufletul nostru și să ne recuperăm bucățile de suflet pe care le-am lăsat în diverse relații din trecut.

Avem nevoie mai mult ca niciodată să ne ascultăm și să ne urmăm INIMA.În acest workshop îți propun o serie de practici de respirație  care să te reconecteze la energia ta sexuală și la inimă și să simți pe pielea ta ce înseamnă să unești acești doi poli: sexul (instinctul) cu inima (iubirea).

Ce vom aborda mai exact?

  • Ce este energia sexuală și cum putem lucra cu ea în așa fel încât să ne simțim cât mai pline de vitalitate
  • Eliberarea de condiționările de natură relațională și sexuală
  • Recuperarea instinctelor naturale ale corpului și reconectarea cu instinctele si cu sălbăticia din interior
  • Recuperarea plăcerii orgasmice și a libidoului în corp
  • Cum putem avea parte de experiențe sexuale hrănitoare și împlinitoare în toate aspectele (fizic, emoțional, spiritual)

Bineînteles, vom vorbi fără retineri despre sex, masculin și feminin, despre cum ne putem bucura de energia noastră sexuală, fără rușine sau vinovăție.Acest workshop este pentru tine mai ales dacă:

  • Vrei să te eliberezi de rușine și vinovăție în ceea ce privește sexualitatea
  • Întâmpini diverse blocaje pe plan sexual și relațional (lipsa plăcerii sau a orgasmului, frica de sex, de bărbați, de femei, dificultăți în a te deschide față de celălalt sex, etc)
  • Vrei să îți dai voie să simți plăcerea și să-ți trăiești sexualitatea la un alt nivel de profunzime
  • Dorești să-ți retrezești la viață energia ta sexuală, senzualitatea și magnetismul
  • Vrei să aduci mai multă conștiență și iubire în relația cu corpul tău

Facilitator

Adela Haru, autoare a cărților Spre Feminitate,  Relatiile Constiente și Magia ciclului feminin, susține seminarii, ateliere, tabere și sesiuni individuale pentru persoanele interesate de reconectarea cu corpul si cu sufletul lor.

Adela este certificată ca ghid în Respirație Alchimică și Sexualitate Sacră, precum și ca facilitator in materie de feminitate Tao Tantra Arts (Thailanda 2013).

De asemenea, a studiat și experimentat felul in care funcționează energia vitală (sexuală) prin prisma abordărilor ancestrale precum medicina tradițională chineză, ayurveda, taoism, tantra, dans holistic.

În prezent se dedică atât femeilor preocupate de conectarea cu corpul lor prin prisma feminității dar și bărbaților preocupați să-și creeze o relație armonioasă cu femininul și cu corpul lor printr-o sexualitate conștientă și asumată.

Program workshop

9:30 – 18:30 (cu pauze de masă)

Cand?

Sâmbătă 18 Septembrie 2021

Unde?

Cluj-Napoca (locația se va comunica celor înscriși)


Investiție

Investiția pentru acest workshop este: 455 lei

Dacă există neclarități, întrebări, nu ezitați să ne scrieți pe adresa [email protected]

Persoană de contact: Iulia Talos 0745 318 817

Daca ai ajuns până aici și simți că te cheamă,

te aștept alături de mine într-o călătorie transformatoare și revitalizantă!