Campania “Femeia si Luna” -Seminar gratuit

Pin It

Dragă femeie,

Adela Haru şi Cercul de Feminitate Cluj te invită miercuri, 11 iunie 2014 să iei parte la primul seminar din campania internaţională „Femeia şi Luna”-campanie de trezire a femininului la adevărata viaţă, la adevăratul său potenţial creator!

Trăim vremuri în care importanţa feminităţii e încă ignorată sau confundată cu feminismul, în care femeia a înţeles că trebuie să lupte din greu pentru a demonstra că e capabilă sau că trebuie să se sacrifice pentru alţii, privându-se de sănătate şi de bucuria de a fi femeie.

Astfel, nemaiavând timp pentru ea însăşi, femeia de azi se zbate între nevoia de a fi perfectă şi chemarea spre ceea ce o face cu adevărat să se simtă femeie. Drept urmare a acestui zbucium interior ignorat, numărul bolilor cu specific feminin e într-o creştere alarmantă, tocmai pentru că femeia s-a deconectat de la esenţa ei pur feminină.

De aceea, deoarece am fost şi eu una dintre aceste femei cândva, am decis să împărtăşesc din ceea ce am descoperit după ani de cercetare de când am păşit pe acest drum, participând la cursuri atât în ţară cât şi peste hotare. Adela Haru -coach şi trainer în feminitate

Vom aborda teme precum:

  • Etapele din viaţa unei femei
  • Noţiuni elementare de sănătate feminină
  • Ciclul lunar şi stările emoţionale ale unei femei (ce poţi face pentru a-ţi menţine echilibrul emoţional)
  • Încredere în sine şi în propria feminitate
  • Armonia femeii cu natura

Deoarece e vorba de nişte informaţii vitale pentru o stare de sănătate fizică, mentală şi emoţională pe care din păcate foarte puţine femei le cunosc, te invităm să ni te alături în această campanie de trezire a femininului la adevărata viaţă, la adevăratul său potenţial creator!

Campania este creată de columbianca Sajeeva Hurtado, creatoarea sistemului de Respiraţie Ovariană, care ne susţine în acest demers. Dacă rezonezi cu mesajul nostru, te rugăm să-l transmit mai departe şi altor femei interesate de feminitatea lor!

Intrarea este gratuită!

Cluj-Napoca, 11 iunie 2014, orele 19-20 30

Biblioteca Judeţeană Octavian Goga, sala etaj 7

Înscrierile se fac completând formularul de mai jos!

Te aşteptăm cu inima deschisă!

Adela Haru şi echipa

[vfb id=21]
Daca ti-a placut acest articol spune multumesc printr-un share
Pin It

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Folosim cookies pentru a ne asigura ca iti oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Daca ramai in continuare pe site ne asiguram ca ai facut o alegere buna.