Cartea femeilor care știu că o relație armonioasă de cuplu are la bază relația cu tine însăți!

”CARTEA care ar trebui citită de orice ADOLESCENTĂ! O carte pe care orice mamă ar trebui să o dea în dar fiicei ei atunci când va avea prima MENSTRĂ.
CARTEA care ar trebui citită de orice femeie înainte să decidă să se căsătorească.
CARTEA care ar trebui citită de orice femeie înainte de a hotărâ să devină mamă.” Simona Petroaie (mămică)

După ani de cercetare, de ateliere pentru femei și experimentare pe propria piele, am decis să condensez câteva din informațiile de bază în materie de feminitate și de îngrijire a trupului prin intermediul unei cărți.

Într-o lume în care ritmul de viață e tot mai alert, multe femei au pierdut conexiunea cu ele însele, cu trupul lor, cu esența lor pură și feminină. Acest lucru duce la un stil de viață haotic și nesănătos, precum și la relații de cuplu superficiale. Această carte este despre RECONECTAREA cu înțelepciunea trupului feminin și despre la întoarcerea la naturalețe, la restabilirea legăturii cu energia feminină care se manifestă prin femeie.  

Am pus în această carte ce am adunat și conștientizat eu mai valoros în drumul meu spre feminitate, ce anume am făcut care mi-a crescut enorm încrederea în mine ca femeie și calitatea relației de cuplu.

Ce îți oferă această carte

 • Un set de practici care să te ajute la cultivarea unei bune relații cu feminitatea ta (să îți accepți corpul și să-l iubești).
 • Resurse care te ajută să-ți faci timp pentru tine însăți ca femeie.
 • Un ghid pentru a-ți cunoaște mai bine corpul, a conștientiza pe unde te afli cu feminitatea și a înțelege cum funcționează energia feminină în corpul tău.
 • Ponturi despre cum să cultivi o stare de sănătate a organelor feminine (cum să-ți urmărești/crești fertilitatea, o nouă abordare a menstruației, etc.).
 • Un suport cu exerciții practice la care să poți reveni ori de câte ori vei simți nevoia.

Capitole din cuprinsul cărții

 1. Povestea mea cu feminitatea
 2. Ce este feminitatea și ce anume ne face feminine?
 3. Arhetipurile feminine
 4. Cum ne reconectăm cu feminitatea?
 5. Aspecte ale femininului și părțile lor corespondente (sânii, uterul, ovarele, vaginul)
 6. Semnificațiile ciclului feminin (menstruația și menopauza)
 7. Puterea sexualității feminine (ovulația și orgasmul)
 8. Descoperă-ți unicitatea ca femeie
 9. Femeia conștientă de trupul ei
 10. Emoțiile și femininul în relații

Număr de pagini: 196.

Editia revizuită, varianta color.


Cui se adresează?

Femeilor

 • care vor să-și (re)trezească la viață potențialul feminin
 • preocupate să se înțeleagă mai bine prin intermediul feminității și al ciclului lor feminin
 • preocupate de sănătatea lor feminină sau care suferă de afecțiuni feminine (la sâni, ovare, uter, col, menstruație, etc.)
 • care au pornit deja pe drumul feminității și vor să aibă un suport de bază la care să poată reveni oricând
 • care au nevoie de mai multă încredere în ele, în frumusețea și în intuiția lor feminină
 • care vor să se reconecteze cu sexualitatea lor și să se elibereze de inhibiții, vinovăție sau prejudecăți
 • care știu că o relație armonioasă de cuplu are la bază relația cu tine însăți

Bărbaților

 • interesați de o altă perspectivă asupra corpului feminin și de modul în care se manifestă energia feminină.

Cine este Adela Haru?

Adela Haru este fondator al proiectului Life in Balance, având formare în coaching și training. De aproximativ 4 ani susține seminarii, workshopuri, tabere și sesiuni individuale pentru femeile interesate de reconectarea cu feminitatea și cu corpul lor. A scris numeroase articole despre echilibrul interior, feminitate și relații și lucrează cu oamenii interesați să se înțeleagă pe ei înșiși și să se dezvolte în profunzime. 

 


De ce am scris această carte?

În urmă cu câțiva ani, am trecut printr-un moment dificil în relația mea de cuplu. Eram extrem de dezorientată, tot ce știam era că nu eram fericită, voiam altceva și nu știam încotro s-o iau. Știam însă că, dacă îmi doream o schimbare era nevoie să încep cu mine însămi, înainte de a-i cere partenerului să se schimbe. Fiind deja pe un drum al dezvoltării personale, am început să caut…după multe încercări, am aflat că există o forță înăuntrul fiecărei femei de care majoritatea femeilor nu prea sunt conștiente și anume puterea femininului.

Am început să caut materiale care să mă îndrume înspre această nebănuită forță și, spre suprinderea mea, nu am găsit materiale decât în alte limbi. S-a scris și s-a vorbit foarte puțin despre feminitate în România și de cele mai multe ori pe lângă subiect, iar de la mamele și bunicile noastre nu am primit prea multe direcții în această privință atât de necesară devenirii noastre ca femei. Cumva, aceste cunoștințe s-au pierdut pe drum…

Așa că am decis să fac o călătorie în Asia, fiind de altfel pasionată de medicina tradițională chineză, unde am fost inițiată de femei care stăpâneau această artă sacră a Femininului. Odată ce am pătruns în această lume, am început să mă raportez altfel la trupul meu, să renunț la complexe și să mă accept prin prisma înțelepciunii feminității. Viața mea de femeie s-a schimbat, iar sănătatea și relația mea de cuplu au reînflorit la propriu. De atunci ne tot bucurăm împreună de armonia dintre noi. 

După întoarcerea în țară, am început să lucrez cu femeile de aici și să le împărtășesc, puțin câte puțin, în funcție de cât era fiecare pregătită să primească, din tainele descoperite. La finalul workshopurilor, femeile îmi cereau de obicei un ghid la care să revină ori de câte ori vor simți nevoia, mai ales că le era atât de ușor să uite de ele însele și să se piardă în amalgamul vieții cotidiene.

Așa am conceput această carte, special pentru femeile care vor să cultive o relație frumoasă cu trupul și cu sufletul lor, care să le ducă la relații de calitate, încredere în sine, sexualitatea sănătoasă și armonioasă și mai ales o stare bună de sănătate și de fertilitate.

Am scris-o pentru sufletul meu, cumva m-am simțit datoare să împărtășesc din ceea ce am integrat în viața mea, dar și din dorința de a vedea cât mai multe femei radiante, zâmbitoare, fericite și încrezătoare în viață. Ceea ce duce implicit și la bărbați mai fericiți :).

Vei regăsi în ea informații utile și exerciții prezentate într-o manieră cât mai simplă, care au funcționat pentru mine și pentru alte femei și care te pot ajuta să-ți dai șansa unui nou început în viața ta de femeie. Sunt alături de tine!

Ce spun câteva din femeile care au citit-o deja

Laura Mihaela Brașov

Mulțumim Adela Haru pentru că ne esti alături nouă femeilor pe acest drum comun ” Spre feminitate”! Este o carte pe care “eu, femeia” o așteptam, un ghid util, practic, indiferent de vârstă! Am găsit aici multe din raspunsurile la întrebările mele! Este un cadou special…care rămâne inepuizabil chiar dacă e folosit zilnic! O recomand tuturor femeilor…si nu numai!

Anca Lavinia Florea București

Am citit cartea in doua zile. Si da, am realizat cat mai am de lucru declansand in mine multa emotie si lacrimi. Am lucrat mult pe feminin pana acum, dar doar pana la un punct, gasind in carte continuarea, ceea ce mie imi lipsea. Multumesc!

Andreea Șuba Cluj-Napoca

Tocmai am terminat de citit cartea si are un singur defect…e prea scurta ! La finalul cartii am plans, intrucat mi-am dat seama ca am uitat de mine. O sa recitesc cartea de n ori, asta e sigur, am marcat paginile cu exercitii si o sa revin la ele ! mi-a placut si povestea ta din carte..si faptul ca ai scris totul catre mine, cel putin asa m-am simtit citind-o, ca era pentru mine.

Andreea Maier Cluj-Napoca

Am reusit in sfarsit sa trec prin toata cartea, nu am putut sa o rasfoiesc fara sa ma opresc sa citesc din ea, cu toate ca stiam o mare parte din ce ai scris. Cartea e structurata foarte bine si e usor de folosit ca si ghid. Imi place ca e scurta, concisa si contine esentialul, fara amanunte inutile. Consider ca e utila pt toate femeile, inclusiv pt cele care au participat o perioada indelungata la cursuri, pt ca mereu uiti sau iti scapa ceva. Am inceput deja sa o recomand si o sa fac asta cu placere. Chiar ma face fericita sa stiu ca exista un asemenea instrument pentru femei. Si o recomand si barbatilor

Raluca Ilie Marinescu București
Am primit cartea ta, e super tare, iti multumesc mult. Am tot citit de-a lungul timpului carti despre feminitate foarte complexe si la un moment dat ma rataceam..Imi place ca a ta combina tot ce aveam nevoie sa stiu intr-o maniera simpla si foarte usor de inteles si citit.
Antonia Mari Cluj-Napoca

Mi-a placut foarte mult cartea, iti da asa o stare de bine si “te convinge” ca e un lucru minunat sa fii femeie. E ca un ghid pentru femeie sa se descopere sa aiba grija de ea si sa inteleaga ca fiecare exeperienta a ei ascunde ceva, are o semnificatie. E o carte de care fiecare femeie are nevoie in biblioteca ei pt ca o ajuta sa inteleaga multe aspecte din viata ei, sa descopere comoara care se ascunde in fiecare dintre ele si ii ofera uneltele necesare ca sa inceapa sa ai grija de ea. Felicitari inca o data si astept cu mare drag si urmatoarea carte/ carti. Imi place foarte mult cum scrii, curgi cand scrii :). Sincer. Esti tare talentata.

Pentru o relație de cuplu împlinită, începe cu tine însăți, începe cu feminitatea ta!