Feminin și Masculin, între oglindire și provocare


Capitole din cuprinsul cărții

 1. Rolul relațiilor în viața noastră
 2. Femininul și Masculinul din noi
 3. Cu cărțile pe față în relații
 4. Pentru bărbați
 5. Pentru femei

Număr de pagini: 250


Această carte este pentru tine dacă ți-ai pus cel puțin una din următoarele întrebări…

 • Care este rolul relațiilor în viața mea?
 • Cum mă raportez la femeile, respective bărbații din viața mea?
 • Ce înseamnă Femininul și Masculinul pentru mine?
 • De ce relațiile moderne se destramă atât de ușor?
 • Cum pot aduce mai multă pasiune în relația de cuplu?
 • Care este motivul pentru care nu îmi găsesc partenerul potrivit?
 • Cum pot trece peste o despărțire fără resentimente?
 • Cum pot să-mi înțeleg mai bine partenerul?
 • Cum putem echilibra balanța feminin-masculin în noi înșine și în relațiile noastre?
 • Încotro se îndreaptă această relație?
Relații conștiente

Cine este Adela Haru?

Adela Haru este autor al cărții Spre feminitate și fondator al proiectului Life in Balance în cadrul căruia susține seminarii, ateliere, tabere și sesiuni individuale pentru femeile interesate de reconectarea cu feminitatea și cu corpul lor. Fiind un continuu observator al propriei sale vieți, Adela a ales să împărtășească din lecțiile și experiențele sale cu toți cei interesați de o înțelegere mai profundă a relațiilor lor de cuplu și nu numai.


Invitație

Această carte este o invitație în lumea relațiilor tale. Relații care au trecut și sunt încă, relații care vor fi și care te transformă.

Dacă că ai pus mâna pe această carte, e foarte posibil să fi urcat și tu la bord, spre o înțelegere mai profundă asupra relațiilor din viața ta. Așa că te invit să-ți imaginezi că, pentru scurt timp, sunt partenera ta de drum în această călătorie, că am un loc lângă tine și îți povestesc din lecțiile mele. Acestea nu trebuie să fie și ale tale, dar dacă te regăsești în ele, s-ar putea să ai revelații. Sau să-ți imaginezi că bem împreună o cafea și discutăm despre farmecul provocărilor și învățămintelor din relații.

Această carte este despre acei oameni care au sesizat binecuvântările deghizate din relațiile lor și care vor să se înțeleagă mai bine ei înșiși, prin intermediul relațiilor lor.

Cartea conține o serie de articole scrise de mine de-a lungul timpului, în urma unor conștientizări. Am decis să le adun într-o carte pentru a împărtăși și cu alți oameni din aceste conștientizări, întrucât am constatat că nu sunt singura care am avut sau am parte de astfel de trăiri și revelații. Cu cât suntem mai mulți, cu atât putem crea o nouă paradigmă relațională, care să corespundă chemărilor noastre sufletești autentice.

Îți doresc să simți cuvintele, dincolo de forma lor și să nu fie doar o simplă lectură, ci una a regăsirii.

Cu drag,
Adela Haru