Lista de carti disponibile

Agenda Luna Lila si cartea Spre feminitate

În această perioadă avem nevoie mai mult ca niciodată să ne conectăm la corpul nostru și să rămânem centrate în feminitatea noastră.

E foarte tentant să uităm acum de ceea ce contează cu adevărat și anume să ducem o viață de calitate, ceea ce ne face să avem un corp sănătos și un echilibru emoțional.

Stresul, frica, avalanșa de informații contradictorii care ne bombardează pot crea multă confuzie în sistemul nostru, ceea ce poate duce la dereglarea ciclului feminin.

Cartea Spre Feminitate

”CARTEA care ar trebui citită de orice ADOLESCENTĂ! O carte pe care orice mamă ar trebui să o dea în dar fiicei ei atunci când va avea prima MENSTRĂ.
CARTEA care ar trebui citită de orice femeie înainte să decidă să se căsătorească.
CARTEA care ar trebui citită de orice femeie înainte de a hotărâ să devină mamă.” Simona Petroaie (mămică)

După ani de cercetare, de ateliere pentru femei și experimentare pe propria piele, am decis să condensez câteva din informațiile de bază în materie de feminitate și de îngrijire a trupului prin intermediul unei cărți.

Într-o lume în care ritmul de viață e tot mai alert, multe femei au pierdut conexiunea cu ele însele, cu trupul lor, cu esența lor pură și feminină. Acest lucru duce la un stil de viață haotic și nesănătos, precum și la relații de cuplu superficiale. Această carte este despre RECONECTAREA cu înțelepciunea trupului feminin și despre la întoarcerea la naturalețe, la restabilirea legăturii cu energia feminină care se manifestă prin femeie.

Cartea Relatiile Constiente

Această carte este o invitație în lumea relațiilor tale. Relații care au trecut și sunt încă, relații care vor fi și care te transformă.

Dacă că ai pus mâna pe această carte, e foarte posibil să fi urcat și tu la bord, spre o înțelegere mai profundă asupra relațiilor din viața ta. Așa că te invit să-ți imaginezi că, pentru scurt timp, sunt partenera ta de drum în această călătorie, că am un loc lângă tine și îți povestesc din lecțiile mele. Acestea nu trebuie să fie și ale tale, dar dacă te regăsești în ele, s-ar putea să ai revelații. Sau să-ți imaginezi că bem împreună o cafea și discutăm despre farmecul provocărilor și învățămintelor din relații.