Ce am mai invatat…

Pin It


Am învăţat că ceea ce vezi în afara ta e ca un ecran pe care tu proiectezi ceva dinăuntrul tău. A te strădui să modifici imaginea de pe ecran e în zadar. Încetează să mai alergi după proiecţii.


Am învăţat că fiecare emoţie, indiferent de felul ei, pe care o trăiesc în prezenţa altei persoane nu are legătură cu ea, ci cu acel ceva din mine care se trezeşte prin rezonanţă. A crede că celălalt îţi provoacă starea respectivă e la fel de iluzoric precum ai crede că soarele se învârte în jurul pământului. Vezi ce mesaj are pentru tine acea emoţie.


Am învăţat că a fi centrat nu înseamnă că sunt centrul universului, ci că universul întreg se află în centrul meu. De aceea, când aduni ce ai împrăştiat din tine se numeşte concentrare. Încetează să-ţi mai risipeşti în toate părţile energia.


Am învăţat că nu poţi simţi fi autentic în viaţă şi nu poţi simţi că trăieşti cu adevărat dacă nu eşti relaxat. Oricât ar fi de mare furtuna pe mare şi oricât de puternice ar fi valurile, în adâncul mării e linişte..Inspiră, expiră, relaxează-te!


Am învăţat că nu există nimic static, totul e o curgere, iar această curgere creează muzica pe care dansează fiecare particulă din univers, inclusiv din mine. A încerca să opreşti acest flux e ca şi cum ai aduna toată apa unui râu într-un lac, la un moment dat aceste ape te vor îneca în revărsarea lor. Încetează să te mai agăţi, dă-le drumul!


Tu ce ai mai învăţat din experientele tale?

Adela Moldovan

Daca ti-a placut acest articol spune multumesc printr-un share
Pin It

2 thoughts on “Ce am mai invatat…

 1. Lena Ungureanu says:

  Buna Adela,
  Continui sa fii pentru mine un adevarat ocean de cunoastere personala.Reusesti atat de bine sa redai ceea ce simti si in acelasi timp sa transmiti prin cuvinte ceea ce atinge sufletul meu ( si cred ca si al altora) incat nu pot sa nu-ti spun:Multumesc lui Dumnezeu ca existi,ca transmiti si ca-i inveti pe ceilalti ceea ce in aceste vremuri,privind in jur,ai senzatia ca este pierdut,dar cei ce cauta…intotdeauna gasesc… iubirea,caci ea este peste tot si in tot ceea ce ne-a lasat Bunul Dumnezeu!
  In tine se simte multa intelepciune,multa iubire si pe zi ce trece ,daruind,te incarci la loc cu …. iubire!
  Si eu TE IUBESC!
  Cu mult drag ,
  Lena

 2. Balla Georgeta says:

  Ce am invatat din experientele de viata ?Mi-ar placea sa pot da timpul inapoi, sa ma regasesc in sufletu-mi de copil care nu cunostea decat limbajul iubirii.Sunt un om mare (batran, chiar)cu suflet tot mai mic,Tot mai des ma las coplesita de ura, de gelozie fata de cei care nu raspund cerintelor mele.
  Astept, caut cu nesat sa descopar minunatele refectii despre viata pe care le daruiesti cu dragoste, noua celor care dorim o schimbare.Dumnezeu sa te binecuvinteze!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Folosim cookies pentru a ne asigura ca iti oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Daca ramai in continuare pe site ne asiguram ca ai facut o alegere buna.