Daca simti cConsiliereFemeia treci printr-o perioada mai delicata in care ceva anume iti lipseste, dar nu stii ce sau trupul tau iti da suficiente semnale ca ceva nu e in regula sau cere o schimbare, s-ar putea sa fie o chemare sa te intorci spre feminitatea din tine. Iar daca ai ajuns deja sa citesti acest anunt, cu atat mai mult.

Feminitatea este acea legatura pe care o femeie o are cu natura si care ii stabileste bio-ritmul, altfel spus ritmul de viata. Atunci cand femeia se simte obosita, neimplinita sau nemultumita din orice, e foarte probabil ca acest ritm sa fie dereglat si sa fie nevoie de o revenire la esenta feminina.

Sesiunile de coaching in feminitate sunt concepute special pentru femeile care trec printr-o astfel de transformare care se manifesta atat la nivel fizic cat si emotional. Vom aborda pe latura emotionala orice problema ce tine de relatia cu barbatii, partea de sexualitate, menstruatie, fertilitate, bioritm, menopauza sau alte “dileme” feminine.

Vom aborda situatia din perspectiva emotionala si energetica, astfel incat sa ajungi sa te inteleagi mai bine prin prisma sanatatii si feminitatii tale, pentru a avea o viata echilibrata si relatii armonioase.

Coach: Adela Haru 

Adela are pregatire internationala in materie de coaching si lucrul cu femeile, pregatindu-se in diverse metode (Ovarian Breathing, Tao healing for women, etc) care sa ajute femeile sa se reconecteze cu ele insele si sa-si regaseasca echilibrul in viata.

Cand o femeie e fericita, toata lumea din jurul ei se transforma!

 

Daca ti-a placut acest articol spune multumesc printr-un share