Pin It
ConsiliereFemei

Dacă simți ca treci printr-o perioada mai delicata in care trupul tau iti da suficiente semnale ca te-ai deconectat de la feminitatea ta sau iti cere o schimbare de stil de viata, s-ar putea sa fie o chemare sa iti faci mai mult timp pentru tine si pentru sufletul tau de femeie. Iar daca ai ajuns deja sa citesti acest anunt, cu atat mai mult.

Feminitatea este legatura pe care o femeie o are cu natura si implict cu corpul ei si care ii stabileste bioritmul, altfel spus ritmul de viata. Atunci cand femeia se simte obosita, neimplinita sau nemultumita e foarte probabil ca acest ritm sa fie dereglat si sa fie nevoie de o revenire la esenta feminina.

Sesiunile de coaching in feminitate sunt concepute special pentru femeile care trec printr-o astfel de transformare care se manifesta atat la nivel fizic cat si emotional. Vom aborda pe latura emotionala orice problema ce tine de feminitate, echilibru hormonal,, ciclicitate, sexualitate, fertilitate, bioritm, menopauza sau alte “dileme” feminine.

Se adresează în special :

  • femeilor interesate de sănătatea lor feminină pe toate planurile și de o conexiune mai profundă cu feminitatea lor
  • femeilor care nu se simt împăcate cu sexualitatea lor, cu menstruația și cu ciclul lor, ceea ce poate duce la dezechilibru hormonal, dureri menstruale, dismenoree, amenoree, sâni dureroși, stări emoționale extreme, etc)
  • mămicilor care vor să aibă mai multă grijă de ele
  • femeilor care vor să rămână însărcinate
  • femeilor care suferă de diverse afecțiuni feminine (ale sânilor, ovarelor și/sau uterului, etc).
  • femeilor care au pornit pe drumul feminității și vor să exploreze mai mult

Vom aborda situatia din perspectiva emotionala si energetica, astfel incat sa ajungi sa te inteleagi mai bine prin prisma sanatatii si a feminitatii tale, pentru a avea o viata echilibrata si relatii armonioase.

Coach: Adela Haru 

Adela are pregatire internationala in materie de coaching si lucrul cu femeile, pregatindu-se in diverse metode (Ovarian Breathing, Tao healing for women, Ayurvedic Breast Care, etc) care sa ajute femeile sa se reconecteze cu ele insele si sa-si regaseasca echilibrul in viata.

Cand o femeie e fericita, toata lumea din jurul ei se transforma!

Pentru inscriere, completeaa formularul de pe site cu Solicita o sesiune sau trimite un mail la adresa [email protected].

Daca ti-a placut acest articol spune multumesc printr-un share
Pin It