Cum a fost 2015 si ce iti mai pregatim

Pin It

Bine te-am gasit,

Pentru că se apropie finalul de an, vreau să-ți măturisesc cum a fost pentru mine și pentru Life in Balance mai exact, în 2015.

Cuvântul anului pentru 2015 a fost Creație. A fost anul în care am ales, mai mult ca niciodată să mă așez mai mult în mine însămi și să mă dedic creației, să permit să se lucreze prin mine, să creez de dragul de a crea și nu neapărat pentru a obține ceva în schimb. După ani de în care am pus accentul pe vindecare, pe autodepășire, pe călătorii și experimentare, anul acesta m-am simțit suficient de încrezătoare să creez mai mult și să-mi recreez viața.

Am început anul cu un curs de respirație special conceput pentru sănătatea feminină, ceea ce ne-a energizat corpul și sufletul în așa fel încât am simțit din nou efectiv că debordez de energie și că zbor. Dacă vreodată vei mai afla că susținem cursuri de respirație conștientă, merită să participi dacă vrei un bust de energie și de eliberare. Multe femei s-au vindecat de diverse afecțiuni feminine cu această metodă.

În 2015, la cererea cititorilor, Life in Balance s-a axat mai mult pe articole despre relații, un subiect care preocupă foarte mulți oameni în zilele noastre (știm noi de ce). Sincer, nu m-am gândit vreodată că voi ajunge să scriu atât de mult despre acest subiect, dar viața mi-a îndreptat ușor pașii înspre asta, văzând care sunt problemele cu care se confruntă clienții mei la coaching și observând că principalul lucru care lipsește este un plus de claritate în acest sens.

După 8 ani de relație în care atât eu cât și iubitul meu soț am crescut efectiv împreună, după 8 ani în care am experimentat multe amândoi și în care am învățat enorm, lucrurile în materie de relaționare s-au simplificat foarte mult pentru noi și au ajuns la un alt nivel de profunzime. Primind numeroase întrebări în acest sens, am început să răspund în scris și sper că v-a fost de folos, chiar dacă am vorbit doar din experiența mea. Iar dacă nu ai citit încă broșura Ponturi pentru relații sănătoase, încă o mai poți descărca de pe site, completând formularul. Cel mai probabil, următoarea carte va aborda subiectul relaționării, așa că rămâi pe aproape.

Tot în 2015 am susținut cu mare drag două tabere de feminitate – Intoarcerea la natura feminină și Abundența feminină, în inima muntelui, tabere în care ne-am bucurat la maxim de darurile naturii, de miracolul de a fi în trup de femeie și ne-am reconectat cu esența noastră pur naturală feminină. Oricât de metaforic ar suna, adevărul e că femeile prezente au lucrat mult cu corpul lor în aceste tabere, au vindecat din răni și au scos la lumină ce era mai strălucitor în ele în acel moment. Nu le-a fost ușor, dar a meritat efortul depus 🙂

În toamna lui 2015 am început un nou proiect alături de colega mea Roxana, cursul de Belly dance pentru Armonie trup-minte-suflet. Ne-am dorit atât de mult să existe în Cluj o asemenea combinație de belly dance, tehnici de respirație, exerciții de feminitate și meditație, încât am decis să introducem acest nou concept și să-i urmărim rezultatele. Astfel dansul a devenit o adevărată terapie pentru femei și o sursă de regenerare. Au fost femei care au încetat să mai aibă dureri menstruale în urma dansului și toate ne-au confirmat cât de bine au început să se simtă, fiind un timp special pentru ele însele și pentru femininul din ele. Căutând femei care au ce împărtăși, am adus-o pe Bianca să ne introducă în lumea fascinantă a dansului tribal prin cursul de belly dance tribal.

Iar bucuria mea a fost ca după aproximativ 2 ani de lucru, să pot lansa în sfârșit cartea Spre feminitate, o cărticică la care am lucrat întrucât femeile de la cursurile de feminitate mi-au cerut de multe ori un astfel de suport, la care să poată reveni ori de câte ori vor simți nevoia. Astfel, e scrisă într-o manieră foarte simplă și ușor de înțeles, să poată fi folosită și de femeile care nu au fost niciodată în viața lor la un curs de feminitate, însă diferența o va face întotdeauna practica.

Pe scurt, a fost un an foarte viu și colorat în emoții, trăiri și apropiere de esența noastră divină. Vezi mai multe imagini și aici.

Și pentru că drumul feminității continuă într-un mod cât mai armonios, un nou „proiect” creator a venit la mine în acest an, de data aceasta în burtică…dar despre acesta voi scrie în anul care urmează…

Te invit să rămâi alături de Life in Balance și să urmărești proiectele noastre și pe parcursul anului 2016, vom lucra cu traineri din țară și din străinătate care să-și poată împărtăși darurile în materie de feminitate, dans și relații, dar nu numai. Pregătim un an special.

Ai grijă ce anume îți dorești pentru 2016, ce cuvânt al anului îți setezi și fii sigur(ă) de puterea creatoare dinăuntrul tău. Zilnic creăm și ne re-creăm viața prin tot ceea ce gândim, vizualizăm, spunem, facem sau nu facem. Mult succes și mulțumim din inimă că ai participat la evenimentele noastre sau că ne urmărești site-ul, dându-ne șansa de a crea cu sufletul. Rămâi alături de noi și pe pagina facebook și te vom ține la curent cu noutățile.

Îți dorim un an nou cu ce are sufletul tau de învățat și de experimentat. Dincolo de bun sau rău, fiecare an e ca o piesă de puzzle care mai adaugă ceva la filmul vieții noastre. Mulțumim că exiști!

Cu drag,

Adela Haru și echipa Life in Balance

Daca ti-a placut acest articol spune multumesc printr-un share
Pin It

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Folosim cookies pentru a ne asigura ca iti oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Daca ramai in continuare pe site ne asiguram ca ai facut o alegere buna.