Cum sa ne facem mai mult timp pentru noi

Pin It
Cineva m-a intrebat cum sa ne facem timp noi femeile pentru feminitatea noastra, pentru a ne relaxa, mai ales daca suntem si mamici.
Mi-am chestionat nevoile de baza si revizuit toate prioritatile. Rezultatul? Stare mea de sanatate si relatia mea cu divinitatea primeaza in viata mea. Eu nu sunt responsabila de starea de bine a altora, dar sunt responsabila de starea mea. Iar ca mama, de asta are nevoie si copilul meu, sa ma simta impacata cu mine.

Experienta de viata mi-a aratat ca sanatatea mea e pe primul loc. Daca nu sunt sanatoasa nu am cum sa cresc un copil normal sau sa am o relatie de cuplu autentica, cu atat mai putin sa fac ceva cu drag.

Asa ca mi-am chestionat atent unde mi se duce energia, mai ales atunci cand NU SUNT PREZENTA. Pentru ca faceam multe lucruri si eu nu eram acolo in timp ce le faceam, iar apoi aparea frustrarea. Asa ca am delegat tot ce nu pot sa fac cu drag in acest moment.

Prin urmare s-a facut incet-incet loc in viata mea pentru micile exercitii care imi retrezesc feminitatea, dar acestea nu iau timp mult. S-a facut loc pentru a fi mai relaxata si asta aduce un plus de bucurie :). Nu cred in solutii universale si nici in garantii, lucrurile nu sunt niciodata batute in cuie, dar merita sa incercam sa ne schimbam atitudinea prin auto-observare continua.

Eu am renuntat sa ma mai cred atat de importanta…in vietile altora. Mi-am dat seama ca ceilalti pot si fara mine, dar ca eu nu pot fara mine. Am nevoie de mine ca sa ma ridic din pat dimineata, am nevoie de mine pentru a putea manifesta recunostinta si Divinul are nevoie de mine ca sa se poata manifesta. Altfel pentru ce m-a trimis aici? Asta nu inseamna sa renunt la a face lucruri pentru cei dragi, din contra, ci sa renunt la atitudinea cu care le faceam. Pana la urma tot ce conteaza este sa fii impacata cu tine.
O femeie impacata cu ea nu poate sa aduca decat buna dispozitie si dragoste in caminul ei.

Iar ceilalti au nevoie sa stie ca aceasta femeie nu poate fi zen tot timpul, ca are momente cand isi pierde cumpatul pentru ca nu isi mai recunoaste propriile limite, pentru ca nu mai stie cine e si ca in acel moment are nevoie de intelegere si de blandete pentru a se regenera, nu de culpabilizare. Dar ca sa stie asta, e datoria mea sa ma cunosc si sa-mi fac cunoscute limitele in acest moment.

Aceasta postare este o invitatie la a ne trata pe noi insene cu mai multa blandete, inainte sa mai pretindem asta de la ceilalti sau de la viata.

Daca vrei sa inveti sa te tratezi pe tine cu mai multa blandete, sa cultivi o relatie hranitoare cu corpul tau care sa te mentina intr-o stare buna de sanatate, daca vrei sa-ti oferi mai multa iubire si nu stii de unde sa incepi, te invit la cursul online de feminitate „Relatia cu corpul” care va incepe in curand.

Cu recunostinta,

Adela Haru

Daca ti-a placut acest articol spune multumesc printr-un share
Pin It

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Folosim cookies pentru a ne asigura ca iti oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Daca ramai in continuare pe site ne asiguram ca ai facut o alegere buna.