Curatenie in toata tara

Pin It

Azi m-am trezit ca ii cantam bebelusei mele ”Vine vine primavara, se trezeste toata tara”. Nu stiu daca toata, dar cred ca e momentul curateniei adevarate. Degeaba personalizam coruptia prin Dragnea si alti cativa tapi ispasitori care trebuie sa plateasca, caci dupa ei vor veni altii si tot asa. In primul rand, fiecare sa se uite in ograda lui si sa fie onest cu el insusi de cate ori a dat dovada de coruptie, de minciuna sau de ipocrizie pentru ca a crezut ca nu se poate altfel sau orice alta justificare.
Si atunci ce facem aici?

Cu totii suntem responsabili si a arunca vinovatia pe cineva nu arata decat ca nu suntem inca suficient de maturi sa ne asumam si propriile umbre, fara sa ne simtim vinovati. Prin urmare proiectam in afara tot ceea ce refuzam sa recunoastem in noi, tocmai pentru ca inca traim in paradigma PEDEPSEI si a lui Vlad Tepes a carui legenda ne-a cam afectat colectiv 🙂. Si paradoxal, tocmai asta ne tine pe loc si de aici iluzia ca nu se poate, pentru ca asa nu ne asumam nici stralucirea ca oameni!

Hai sa trecem la curatenie serioasa si daca ne-am apucat de ea, sa mergem pana la capat, incepand cu propria viata.
Te-ai trezit? Foarte bine, apuca-te de curatenie si fii exemplul pe care vrei sa-l vezi in lume.
Cu galagia, vuvuzele si parodiile nu vom schimba ceva cu adevarat.
Imi amintesc si acum de gestul celor care au inceput sa imparta flori, cata dovada de maturitate au putut da acesti oameni, indiferent de varsta lor. Iar flori nu poti sa pui in propria casa decat dupa ce ai facut curat!

Cu drag,

Adela

Daca ti-a placut acest articol spune multumesc printr-un share
Pin It

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Folosim cookies pentru a ne asigura ca iti oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Daca ramai in continuare pe site ne asiguram ca ai facut o alegere buna.