Curs online de feminitate - Relatia cu corpul meu

Întoarce-te la tine, la corpul tău!

Acest curs este o invitație la aducere aminte...

A-ți aduce aminte să simți plăcerea de a fi în acest corp,

Cum e să simți energia feminină în corp ca pe o binecuvântare,

Cum e să-ți iubești corpul și să înflorești ca femeie,

Cum e să fii sănătoasă în toate aspectele,

Cum e să îți menții starea de bucurie în corp.
Când te-ai bucurat ultima dată de plăcerea de a fi vie, în acest corp?

Traim vremuri in care cu totii resimtim din plin ce inseamna sa fii deconectat de la natura, de la instinctele noastre naturale si implicit de la corpul nostru. Acest lucru duce la intretinerea unei stari de teama si de ingrijorare continua, la o sexualitate aparent absenta sau nesanatoasa, la senzatia de lipsa de putere sau la un sistem imunitar slabit. Avem nevoie mai mult ca niciodata sa ne conectam la acea latura din noi si sa o integram pas cu pas, prin practici zilnice.

Recuperarea femeii sălbatice din interior

Când ne rupem de instinctele noastre, renunțăm practic la o parte din noi, ceea ce va aduce consecințe. 

În materie de sexualitate, există încă multă frustrare, reprimare din cauza unei raportări eronate la ce înseamnă aceasta. Aceste frustrări se instalează în corp și în timp pot cauza diverse afecțiuni, căci ele nu pot fi ignorate multe timp.

Corpul ne transmite ce vrea folosindu-se de impulsuri și de instinct. Femeia modernă a ajuns să fie destul de deconectată de corpul ei, ruptă de instinctele ei pe care nu și le mai ascultă, făcând alegeri doar cu capul.

Cât de des îți asculți instinctul? 

Dar inima?

Am uitat să simțim plăcerea...

plăcerea gustului, plăcerea de a mângâia, de a atinge și de a fi atinse, de a asculta, plăcerea de a ne undui trupul, plăcerea de a savura, plăcerea de a ne lăsa hrănite și răsfățate.

Punem atât de mult focus pe ce avem de făcut și pe ceea ce nu e atât de important pentru sufletul nostru, încât ne pierdem din feminitate, din delicatețe, tandrețe, inocență, bucurie. Dar plăcerea orgasmică?

Plăcerile care se vând azi sunt adevărate agresiuni pentru corpul fizic și energetic și pentru tot ce este feminin. Și uite așa, întreaga omenire caută surogate pentru a-și anihila durerea.

Și cu toate astea, vrem orgasme...:)

Orgasmul nu e ceva pur sexual și local. Orgasmul adevărat e orgasmul întregului corp, iar când are loc e o binecuvântare care te duce direct la cine ești tu cu adevărat.

Ne reîntoarcem la pântec și la inimă, la centrul ființei noastre, la bucuria de a fi vii.

Lumea întreagă se schimbă atunci când femeile își dau voie cu adevărat să fie orgasmice, sindromul premenstrual dispare, lichidele feminine alchimizeaza durerile și traumele, iar corpul își schimbă chimia în ceva plăcut...Pură alchimie interioară.

Cât de des îți dai voie să primești plăcerea în viața ta?

Sau în loc să o primești, de fapt o vânezi, o cauți cu disperare?

A-ți da voie să simți plăcerea este mult despre a te îngriji de nevoile tale, despre a-ți găsi ancora care te ține vie, sănătoasă și totodată deschisă spre energia masculină și spre creativitate.
Dar PLĂCEREA INIMII?

O femeie nu va putea simți niciodată adevăratul orgasm dacă nu se deschide la nivel de inimă. Și viceversa. De aceea, sexul fără inimă e sec și neîmplinitor.

În acest curs îți propunem o serie de practici care să te reconecteze la inimă și să simți pe pielea ta ce înseamnă să unești acești doi poli: sexul (instinctul) cu inima (iubirea).

Când te-ai bucurat ultima dată de darurile sexualității tale?

Te invit să-ți reamintești

Te invit să-ți reamintești sau de ce nu, să te descoperi, de data aceasta prin ochii inimii tale.

Și pentru că totul pornește de la conectarea cu propriul trup, de la a ne da voie să-i simțim mesajele pe care ni le transmite prin senzații, prin plăcere sau durere, am conceput un curs în care tu, ca femeie, să ai cadrul necesar și călăuzirea potrivită pentru a-ți deschide mai mult simțurile, pentru a invita plăcerea în viața ta fără să-ți faci din ea un scop în sine.

Cu ce vei ramane

În urma acestui curs vei rămâne, cel mai probabil cu:

 • un set de practici pentru corp pe care să le faci în mod regulat, în funcție de cele 4 faze ale ciclului tău
 • un set de practici de conectare cu natura în mod conștient, în functie de cele 4 elemente / 4 anotimpuri
 • o stare de liniște interioară
 • mai multă atenție la ceea ce simți și la timpul tău cu tine
 • o relație mai intimă și mai iubitoare cu corpul tău
 • mai multă iubire față de tine însăți
 • un ciclu mai sănatos și mai în armonie cu natura
Adela Haru

Și da, o să-ți iubești corpul și mai mult, o să onorezi feminitatea din tine și din celelalte femei mai mult ca niciodată. Cât despre relația cu bărbatul, aceasta va fi mai armonioasă pe masură ce te ții de aceste practici. Dacă nu mă crezi, te invit să testezi 🙂

Ce contine acest curs online

 • 1 întâlnire saptămânală online cu Adela și cu grupul de femei, pe durata a 4 saptămâni
 • Materiale online (audio, video, pdf)
 • Un program de self care prin care care să te conectezi la corp și la esența ta feminină
 • Ghidare și suport pe parcursul procesului
 • Practici de feminitate pentru o relație mai buna cu corpul tău, cu sexualitatea ta și cu ciclul tău feminin
 • Posibilitatea de a achiziționa cartea Spre feminitate la preț redus
Curs online de feminitate - Relatia cu corpul meu

Te va ghida

Adela Haru

Trainer și coach în feminitate, autoare a cărții Spre feminitate

Sunt o femeie îndrăgostită de viață, de Natură și de profunzimi. Iubesc și promovez tot ce înseamnă naturalețe feminină, frumusețe naturală, puritate sufletească și dragoste de viață.

Călătoria mea ca „ghid” în feminitate a început în 2013, după ce m-am certificat ca Facilitator feminitate, în Thailanda. Au urmat apoi multe alte cursuri (de sute de ore) cu diverse călăuze, în diverse părți ale lumii, întrucât am căutat mereu să aprofundez această temă atât de vastă. Am studiat și experimentat energia și anatomia feminină prin prisma abordărilor tradiționale precum medicina tradițională chineză, ayurveda, taoism, tantra, dans sacru.

Din drag pentru femeile din România, în 2015 am lansat cartea Spre feminitate care s-a bucurat de mult succes și care a adus mai multă deschidere înspre această parte atât de puțin explorată până nu demult.

De când am devenit mămică, lucrez cu mare drag și cu femeile care vor să rămână însărcinate sau cu femeile gravide care vor să aibă parte de o naștere cât mai blândă. Nașterea și maternitatea mi-au adus un plus de profunzime în explorarea Feminității și o nouă abordare.

În prezent mă dedic femeilor preocupate de tot ce implică feminitate (ciclu feminin, menstruație, sexualitate, fertilitate, sarcină sau naștere)  prin intermediul atelierelor, coaching-ului, scrisului și dansului.

Mai multe despre mine poți afla aici.

Cand?

Listă de așteptare pentru următorul curs

Unde?

Online

Locurile pentru aceast program sunt limitate si se vor ocupa în ordinea înscrierilor!

Investiție

Ai ajuns până aici. Pregătită pentru călătorie?

Ești pregătită să faci ceva deosebit pentru tine?

Investiția pentru acest program este: 450 ron