Curs online – Menstruatia constienta

Curs online - Menstruatia constienta

Te invit la un curs online în care vom explora în profunzime tot ce înseamnă

menstruație sănătoasă

ciclu feminin armonios și fertil

sănătate feminină

Sunt Adela Haru, trainer si coach specializat in feminitate de peste 8 ani de zile și te invit la un curs MAGIC despre un subiect ținut tabu de secole – menstruația și ciclul feminin!

Ciclul feminin este busola din interiorul corpului nostru care ne ghidează către resursele necesare pentru a ne crea și trăi viața în mod sănătos și intuitiv, în acord cu Natura și cu nevoile noastre sufletești. Ciclul feminin are o înțelepciune aparte, puțin cunoscută și accesată de către femeia modernă.

În prezent, puține femei sunt conștiente de darurile menstruației lor, motiv pentru care suferă în tăcere în fiecare lună, fie de dureri la menstruație, fie de efectele așa-zisului sindrom premenstrual sau de alte afecțiuni ale organelor feminine care aduc probleme de fertilitate.

Simptomele neplăcute de la menstruație sunt mesaje care încearcă să ne transmită ceva. Dacă sunt ignorate cu ajutorul pastilelor și nu luăm măsuri, ele se pot transforma în timp în afecțiuni feminine pe termen lung. 

Am cercetat timp de 15 ani subiectul ciclului menstrual, timp în care am încercat diverse metode pentru alinarea durerilor menstruale.

Însă abia după ce am înțeles și integrat rolul ciclului și menstruatiei în viața mea și după ce am implementat anumite practici feminine în viața mea, durerile s-au dizolvat și acum am parte de o menstruație sănătoasă și plină de daruri.

Experiența în lucrul cu femeile și cu mine însămi mi-a arătat că înțelegerea semnificațiilor profunde ale ciclului menstrual și folosirea acestui dar pot ajuta femeia să se reîntoarcă la esența ei feminină și să atingă o stare de armonie și de sănătate în viața ei.

Pornind de la multe întrebări pe care le-am tot primit legate de menstruație și de ciclul feminin, am decis să organizez și un curs online în care să împărtășesc cu tine din aceste practici și din această cunoaștere care a fost ținută tabu prea mult timp.

Cursul este destinat femeilor preocupate de a-și înțelege mai bine corpul și menstruația și de a-și vindeca tulburările menstruale pe cale naturală, fără intervenții medicale.

Ce vom aborda?

Ce vom aborda

Cursul cuprinde o serie de 4 module în care vom aborda gradual tematicile de mai jos, pentru ca tu să ai timp să implementezi fiecare pas necesar.

 • Puterea terapeutică a menstruației sau cum ne putem folosi de menstră pentru a ne vindeca/echilibra cu esența feminină
 • Tulburările menstruale, practici și remedii pentru dizolvarea acestora
 • Influențele Lunii asupra ciclului menstrual și emoțional al femeii (parte teoretică)
 • Mesajele sângelui menstrual despre starea noastră de sănătate (cu știi ce îți transmite sângele despre ce se întâmplă în corpul tău)
 • Ritualuri de auto-îngrijire la menstruație
 • Ce se ascunde de fapt în spatele miturilor și tabu-urilor despre menstruație
 • Ce transmitem și mai ales cum le transmitem fetelor din următoarea generație informațiile corecte despre Menstruație
 • Ponturi și instrumente pentru o  menstruație sănătoasă și conștientă
Curs online - Menstruatia constienta

Cui se adresează?

 • fetelor și femeilor interesate de sănătatea lor feminină și care vor să aibă parte de o menstruație sănătoasă
 • femeilor care suferă de dureri menstruale sau alte tulburări gen întârzierea menstrei, menstruație abundentă, etc.
 • femeilor care nu se simt împăcate cu menstruația și cu ciclul lor lor, ceea ce poate duce la dureri menstruale, dismenoree, amenoree, sâni dureroși, stări emoționale extreme, etc)
 • femeilor care sunt MAME de fete, surori sau pur si simplu vor să transmită informațiile la generația următoare
 • femeilor care suferă de diverse afecțiuni ale ovarelor și uterului
 • femeilor care au pornit pe drumul feminității și vor să exploreze mai multe din aceste taine
Curs online - Menstruatia constienta

Te va ghida

Adela Haru

Trainer și coach în feminitate, autoare a cărții Spre feminitate

Sunt o femeie îndrăgostită de viață, de Natură și de profunzimi. Iubesc și promovez tot ce înseamnă naturalețe feminină, frumusețe naturală, puritate sufletească și dragoste de viață.

Am conceput acest curs pentru femeile care întâmpină dificultăți legate de ciclul lor feminin și de menstruație, tocmai pentru că am fost și eu cândva în această situație. Am suferit o perioadă lungă de timp de dureri mari la menstruație, iar medicii nu m-au putut ajuta în această privință. De aceea, am căutat timp de 10 ani variante de a vindeca aceste dureri, am cercetat intens subiectul feminității și menstruației, iar într-un final am ajuns să am parte de o menstruație sănătoasă datorită unor practici și abordări pe care am ales să le împărtășesc cu femeile interesate.

Susțin cercuri pentru femei, retreat-uri de feminitate și workshop-uri de menstruație conștientă, ciclicitate feminină din 2012. Călătoria mea ca „ghid” în feminitate a început după ce m-am certificat ca Facilitator feminitate, în Thailanda. Au urmat apoi multe alte cursuri (de sute de ore) cu diverse călăuze, în diverse părți ale lumii, întrucât am căutat mereu să aprofundez această temă atât de vastă. Am studiat și experimentat energia și anatomia feminină prin prisma abordărilor tradiționale precum medicina tradițională chineză, ayurveda, taoism, tantra, dans sacru.

Din 2019 m-am certificat ca și ghid în Respirație Alchimică și Sexualitate Sacră.

Din drag pentru femeile din România, am lansat cartea Spre feminitate care s-a bucurat de mult succes și care a adus mai multă deschidere înspre această parte atât de puțin explorată până nu demult.

În prezent mă dedic femeilor preocupate conectarea cu corpul lor prin prisma feminității (menstruație, ciclicitate feminină, fertilitate, sexualitate conștientă)  prin intermediul retreat-urilor, cursurilor practice, coaching-ului, scrisului și dansului.

Mai multe despre mine poți afla aici.

Cand?

Unde?

Online

Cum se va desfasuta cursul

Începem cursul pe 1 septembrie cu 1 sesiune live pe zoom.

Apoi vei primi pe mail Modulul 1 din cadrul cursului. Timp de o lună, primești câte un modul săptămânal, pe care să îl parcurgi în ritmul tău.

Fiecare modul conține curs video, meditație Audio, text pdf și un chestionar la care să răspunzi.

Pe lângă toate acestea, ai acces la un grup de wapp unde voi răspunde la întrebările voastre.

 

Iată ce spun participantele care au parcurs cursul:

Acum la 10 luni de la curs, menstruația mea e curată, fără dureri, iar schimbarea a început din prima lună. (Adelina Hădărean)

E prima dată când am menstruația și curge lin, fără cheaguri...Oricum, simt că s-a mai curățat ceva.. Am început să fiu mai atentă și de la o lună la alta la stările mele. (Oana Eliza Clopotel)

 

Parcurgerea acestui curs îți poate transforma radical percepția asupra ciclului și feminității tale, precum și o însănătoșire pe cale naturală a ciclului tău.

Ești pregătită să faci saltul?

Cursul este la reducere:

doar 250 ron!