Curs Online Sexualitate feminina constienta

Traim vremuri in care ne-am deconectat foarte mult de corpul nostru, in ciuda confortului asigurat de tehnologie. Aceasta deconectare de corp a dus implicit la deconectarea de sexualitatea noastra si de esenta noastra pura naturala. 

La ora actuala abunda informatiile legate de evolutie pe toate planurile. Insa atat timp cat nu integram si aspectul sexualitatii cu iubire in noi ca fiinte umane, vom simti mereu ca ceva lipseste din viata noastra. 

Te invit la un curs mult asteptat despre integrarea energiei sexuale in viata de zi cu zi, in asa fel incat sa o poti rafina si la nivel emotional si sufletesc, nu doar la nivel mental. 

Pentru corpul feminin este extrem de important sa aiba o sexualitate sanatoasa, in caz contrar apar diverse afectiuni in zona organelor sexuale si a sanilor. Putem avea o sexualitate sanatoasa chiar daca nu avem un partener pe moment, caci abia cand relatia noastra cu sexul este una sanatoasa o vom putea impartasi si cu barbatul iubit dintr-un spatiu sanatos.

Sexualitatea in cazul barbatilor a fost profund distorsionata de industria porno si este nevoie mai mult ca niciodata ca barbatii sa se raporteze la sexualitate dintr-un spatiu de autenticitate, conectandu-se la ceea ce este mai pur si mai natural in fiinta lor si conectandu-si sexul cu inima.

Inca de cand eram adolescenta am fost preocupata de tot ce inseamna spiritualitate, istoria religiilor si stiinte oculte. Mi-a placut mereu sa sap teme, subiecte pe care oamenii le evitau desi acestea erau prezente in vietile lor.

Sexualitatea e unul dintre acestea. Nu am inteles cum parintii mei evitau sa vorbeasca despre sex, in conditiile in care eu m-am nascut din asta. Am inteles ulterior ca modul in care am fost conditionati sa ne raportam la sexualitate e unul distorsionat.

M-a intrigat sa realizez cat de putine stim despre cum functioneaza energia sexuala in corpul nostru si cum noi ca oameni tratam sexul ca fiind ceva ce trebuie bifat, obtinut sau ca pe un spatiu de refulare.

Sexualitatea umana e pura si magica. Mintea umana e cea care a poluat mult o functie atat de naturala si o forta atat de creatoare precum e forta energiei sexuale.

Te invit alaturi de mine la o de-poluare mentala si emotionala si o deconditionare a sexualitatii tale de programele din subconstient care te impiedica sa te bucuri de cine esti in relatiile tale si de puritatea fiintei tale.

Este un curs interactiv in care vom pune accentul pe intoarcerea la placerea de a fi in acest corp, la pofta de viata din corpul tau, la recuperarea puterii sexualitatii tale si la unificarea acesteia cu inima ta. 

Vom face asta prin intermediul metodei de Respiratie Alchimică, metodă creată de Sajeeva Hurtado special pentru alchimizarea blocajelor de natura sexuală și redescoperirea unei sexualități pure de care să te poti bucura cu adevarat.

Caci atat timp cat traim deconectate de la sexualitatea noastra sau de la inima noastra, nu ne putem simti cu adevarat implinite in relatiile noastre si vom face alegeri care nu sunt in acord cu fiinta noastra la nivelul cel mai profund.

Ce vom aborda?

Cursul cuprinde 5 module

Modul 1 (Energia sexuala si blocajele ei)

 • Identificarea credintelor limitative generatoare de rusine sau vinovatie care blocheaza energia sexuala si dizolvarea acestora printr-o metoda specializata
 • Ce este energia sexuala si cum putem lucra cu ea

Modul 2 (Instinctul si naturaletea)

 • Recuperarea instinctelor naturale ale corpului
 • Reconectarea cu animalul interior
 • Trezirea energiei sexuale la viata

Modul 3 (Relatia cu Femininul)

 • Cum sa ai o relatie armonioasa cu femininul (din interior si din femei)
 • Unificarea energiei sexuale cu energia inimii
 • Recuperarea placerii orgasmice si a senzualitatii in corp

Modul 4 (Relatia cu Masculinul)

 • Cum sa ai o relatie sanatoasa cu masculinul (din interior si din barbat)
 • Din tainele sexualitatii masculine

Modul 5 (Placere, orgasm si sexualitate sacra)

 • Rafinarea energiei sexuale
 • O abordare mai profunda a orgasmului si ejacularii masculine
 • Recuperarea sacrului si a puritatii in materie de sexualitate
 • Practici zilnice de hranire a magnetismului in cuplu

 

Curs Online Sexualitate feminina constienta

Bineinteles, vom vorbi fără retineri despre sex, masculin si feminin, despre cum putem avea o viata sexuala implinitoare, fara rusine sau vinovatie. 

Fiecare sesiune include meditatii de respiratie alchimica si sexualitate sacra, intrebari si raspunsuri, precum si practici de facut acasa. 

Acest curs se adreseaza in special celor care

 • celor care vor sa se reconecteze cu energia lor sexuala (indiferent de vârstă sau daca sunt sau nu intr-o relatie)
 • celor care se afla intr-un cuplu si simt ca viata lor sexuala are nevoie de un boost
 • celor care doresc sa-si retrezeasca la viata energia vitala si libidoul
 • celor care intampina diverse blocaje pe plan sexual (lipsa placerii sau a orgasmului, frica de sex, de barbati, de femei, etc)
 • vor sa aduca mai multa constienta si profunzime in viata lor sexuala de cuplu
 • vor sa-si imbunatateasca relatia cu energia masculina/feminina
 • simt sa-si deschida mai mult inima catre a experimenta iubirea prin intermediul sexualitatii
 • Si tuturor celor care vor pur si simplu sa se bucure mai mult de Viata ce locuieste in corpul lor! YUHUUU
Curs Online Sexualitate feminina constienta

Te va ghida

Adela Haru

Trainer și coach în feminitate, autoare a cărții Spre feminitate

Adela Haru, autoare a cărților Spre Feminitate si Relatiile Constiente, susține seminarii, ateliere, tabere și sesiuni individuale pentru persoanele interesate de reconectarea cu corpul si cu sufletul lor.

Adela este certificată ca ghid în Respirație Alchimică și Sexualitate Sacră, precum și ca facilitator in materie de feminitate Tao Tantra Arts (Thailanda 2013). 

De asemenea, a studiat și experimentat felul in care funcționează energia vitala (sexuala) prin prisma abordărilor tradiționale precum medicina tradițională chineză, ayurveda, taoism, tantra, dans holistic. 

În prezent se dedică atât femeilor preocupate de conectarea cu corpul lor prin prisma feminității dar și bărbaților preocupați să-și creeze o relație armonioasă cu femininul și cu corpul lor printr-o sexualitate conștientă și asumată.

Cand?

Prima sesiune va fi in data de 12 ianuarie 2022, iar apoi sesiunile se vor tine in fiecare miercuri seara, orele 18:30-21:00

Unde?

Online

Investiție

Cursul se va desfasura pe durata a 5 sesiuni saptamanale.

Sesiunile se vor inregistra și vei avea acces la ele timp de 1 an de zile. Pentru rezultate optime, recomandăm să poți participa și în direct.  

Prețul este unul promoțional pănă la data de 23 decembrie

777 ron!!! (157 euro)

Dupa această dată, cursul va costa 900 ron

ATENTIE! Plata pentru acest curs NU se returnează, dar poți opta pentru participarea la un curs urmator in cadrul acestei sume sau poți ceda locul unei prietene care își dorește să participe.