De Luna Noua, reconfigurare traseu

Pin It

Nu mai e niciun mister legat de faptul că trăim vremuri cum nu am mai trait pana acum si ca nu ii este nimanui foarte usor acum, indiferent de ce am spune.

Ei bine, reconfigurare traseu. Asta ni se cere si e bine sa cerem asta daca ne gasim blocati in ceea ce nu mai merge acum. Si mai ales, sa RESPIRAM. Oricat de dificile ar parea unele momente, intoarcerea la respiratie ne readuce in centrul nostru.

Azi este Lună Nouă și, indiferent de ce ne arată vremea afară în prezent, cu toții știm că vine primăvara. La fel, indiferent de cât de critică pare situația în acest moment, cu toții știm că va urma o perioadă în care lucrurile se vor mai liniști. Până atunci, e important cum alegem să răspundem la ce se întâmplă și cum ne antrenăm mentalul să rămână concentrat pe ceea ce contează cu adevărat pentru noi.

Asta presupune să facem curățenie (dacă nu am făcut până acum) si să ne eliberăm memoria de toate informațiile acumulate care nu ne ajută cu adevărat în această perioadă, precum și de obiceiurile cu care ne anesteziem ca să nu simțim prea multe.

Tot ce gândește fiecare în aceste momente reprezintă o emanație. Acum, de Lună Nouă este și mai vital să plantăm intenții contructive atât referitoare la noi, cât și la comunitatea din care facem parte, precum și global. Ajută să plantăm idei creative și să cerem ghidare pentru fiecare pas pe care îl facem.

Avem nevoie de un pix și hârtie pentru a scrie…

Ce îmi doresc de la viața mea în următoarea perioadă? Ce mă hrănește cu adevărat?

Ce simt că vrea Viața de la mine?

Ce îmi doresc pentru toți oamenii acum?

Să ne amintim că e inutil să ne îngrijorăm pentru lucruri pe care nu le putem controla, așa cum e la fel de inutil să ne îngrijorăm pentru lucrurile pe care chiar le putem controla, și anume deciziile legate de viața noastră.

Avem puterea de a decide cum răspundem la ceea ce vine înspre noi, cu cât câtă relaxare sau din contră, cu încrâncenare.

Viața ne cere să o ascultăm mai mult ca niciodată și să dansăm cu ceea ce ne cere, în funcție de circumstanțe. Altfel riscăm să rămânem blocați și copleșiți sau depășiți de tot ceea ce se întâmplă. Nu e momentul acum să ne luptăm cu ceea ce este, nici să ne jucăm de-a atotștiutorul.

Viața ne cere acum să ne-o asumăm în sfârșit. Îi ascultăm cântecul? Îi dansăm muzica?

Chiar dacă nu e întotdeauna muzica pe care suntem obișnuiți să dansăm, acum e momentul să rămânem deschiși în fața noilor posibilități care se arată la orizont, chiar dacă nu le vedem încă foarte clar, de toată „ceața” momentului.

Breath, nothing is under control. 🙂

Să fim blânzi cu noi și cu cei din jur. Să avem zile liniștite în interior și să ne simțim cu adevărat…acasă!

Cu drag,

Adela Haru

Adela Haru
Daca ti-a placut acest articol spune multumesc printr-un share
Pin It

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Folosim cookies pentru a ne asigura ca iti oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Daca ramai in continuare pe site ne asiguram ca ai facut o alegere buna.