Descopera-te prin calatorie

Pin It

travel search

Poate te-ai intrebat candva daca ai sau nu nevoie de o calatorie pentru a gasi ceea ce ai nevoie, pentru a te regasi. Odata ce ai pornit intr-o calatorie spre interiorul tau, e bine sa stii unele lucruri, iar daca nu le stii le vei descoperi oricum.

Exista mai multe harti care duc inspre acelasi loc. Astfel, a afirma ca harta ta e mai buna decat a altuia e inutil si stupid, la fel a spune ca o cale spirituala e mai buna decat alta.

Avem mare nevoie sa calatorim pentru ca ne scoate din acea zona de confort in care ne simtim atat de stapani pe noi insine. Iesind din acea zona invatam sa renuntam la nevoia de control si ai ocazia sa-ti testezi nivelul de incredere in tine, in oameni si in acea forta care te ghideaza.

Orice calatorie in afara, pe alte teritorii iti va arata mai devreme sau mai tarziu ca ceea ce cauti se afla sub nasul tau. Cu toate astea, ai nevoie sa o faci, pentru ca altfel nu vei constientiza niciodata cu adevarat ceea ce se afla in tine si langa tine.

O calatorie iti da ocazia sa te cunosti mai bine si prin intermediul oamenilor pe care ii intalnesti pe drum. Iti pot fi oglinzi sau din contra, iti arata acel ceva care ne face unici si deosebiti.

Calatoria e minunata atat timp cat nu fugi de ceva sau de cineva…sau poate chiar de tine insuti. Pentru ca oricat ai fugi, mai devreme sau mai tarziu te vei intalni cu acea umbra si va trebui sa-i faci fata.Nu conteaza ca te duci in capatul lumii, lucrurile nerezolvate le vei luat cu tine precum un bagaj.

De aceea, avem nevoie de calatorie pentru a (ne) explora, dar si de a petrece timp cu noi insine pentru a ne ancora, echilibrul dintre liniste si aventura.

Dar, asemenea unui copac, daca iti gasesti radacinile in solul inimii tale, cu siguranta te vei putea deplasa oriunde, pentru ca in cele din urma nu calatoria face diferenta in viata ta, nu locul sau oamenii, cat atitudinea ta fata de tot ceea ce vine spre tine.

Din alt colt al lumii, iti doresc calatorie placuta…spre tine insuti!

Cu drag,

Adela

Daca ti-a placut acest articol spune multumesc printr-un share
Pin It

3 thoughts on “Descopera-te prin calatorie

  1. eugen says:

    Mulţumesc,
    Spui lucruri atat de perfecte că nu au replică.
    La ce mă gândesc citindu-le? Mă gândesc că viaţa este frumoasă dar efemeră şi este păcat (poate o tragedie) să nu fim deschişi şi sinceri, să ne bucurăm în fiecare zi de tot ceea ce vine spre noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Folosim cookies pentru a ne asigura ca iti oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Daca ramai in continuare pe site ne asiguram ca ai facut o alegere buna.