Despre feminitate

Pin It

Am ales să scriu aceste rânduri pentru că vreau să împărtăşesc cu voi câteva din ideile workshop-urilor de feminitate susţinute. Aparent, pe bărbaţi nu ar trebui să-i intereseze, dar în realitate, fiecare bărbat care îşi doreşte să se bucure plenar de prezenţa feminină de lângă el ar trebui să fie interesat să afle cât mai multe.

Am abordat o nouă perspectivă asupra femeii, diferită de cea promovată în ultimele secole şi chiar diferită de doctrina feministă ale cărei efecte se fac destul de simţite în zilele noastre, când femeia, din dorinţa de a fi egală cu bărbatul şi de a demonstra că şi ea poate, îşi asumă foarte multe responsabilităţi care îi acoperă din esenţa feminină, iar într-un final se îmbolnăveşte.

Pe scurt, femeia are un rol primordial în schimbarea lumii, pentru că ea este cea care dă naştere şi care creşte copiii, motiv pentru care prioritatea ei ar trebui să fie o viaţă echilibrată. Dacă femeia nu este mulţumită şi în echilibru, întreaga familie este afectată, de cele mai multe ori cu efecte pe termen lung, întrucât mulţi copii duc cu ei mai departe în viaţă traumele părinţilor lor.

Am stabilit că o femeie frumoasă este o femeie sănătoasă, motiv pentru care o femeie are mare nevoie să se îngrijească de sănătatea ei psihică şi fizică. O femeie sănătoasă este o femeie plină de vitalitate care se încarcă cu energie printr-o respiraţie corectă, printr-o alimentaţie potrivită corpului ei, prin mişcare, prin contactul cu natura şi cu latura spirituală şi mai ales…prin iubire. O femeie fără iubire se stinge încet precum flacăra unei lumânări.

Dar pentru a se putea bucura cu adevărat de iubire, o femeie va învăţa întâi să se iubească pe ea însăşi, să-şi accepte, să-şi asculte corpul şi să-l trateze ca pe un templu. Nu există femei urâte, ci doar femei care nu au învăţat să se iubească şi să se pună în valoare. Dintotdeauna au fost femei care au învăţat această artă şi au pus-o în aplicare, dar a fost păstrată secretă mult timp din cauza ignoranţei celorlalţi.

Acum, atât femeile cât şi bărbaţii trăim vremuri în care avem acces la toate aceste informaţii şi ar fi păcat să nu le accesăm. Însă informaţia nu e de ajuns, e nevoie de timp şi exerciţiu pentru a o integra, pentru a-i face loc în viaţa ta. De aceea, se întâmplă lucruri minunate atunci când mai multe femei se adună laolaltă pentru a-şi sărbători feminitatea, şi nu pentru a bârfi sau pentru a se victimiza.

Tot ce se întâmplă în univers e un etern dans între feminin şi masculin. Ca femei reînvăţăm să ne deschidem şi să lăsăm acest dans să se manifeste, iar inimile noastre zâmbesc de emoţia regăsirii. Un dans nu poate fi dans decât dacă cei doi se armonizează. De aceea, e nevoia ca femeia să curgă mereu în ritm cu natura, cu întregul univers, în caz contrar suferă.

Astfel, am lucrat mult pe diverse exerciţii care să faciliteze accesarea puterii feminine, renunţarea la preconcepţii, complexe, critică şi inhibiţii, dar şi pe antrenarea capacităţii de a admira, pentru că femeia este o făptură creată pentru a fi admirată!

Mulţumesc femeilor frumoase care au avut curajul de a face acest pas spre re-descoperire şi care au făcut acest eveniment posibil. Expresiile feţelor lor luminoase de la sfârşit mi-au dat şi mai mult curaj să merg mai departe şi să continui seria acestor evenimente. Iar bărbaţii care au parte de astfel de femei nu pot fi decât nişte bărbaţi fericiţi!

Dacă vrei să ni te alături, urmărește-ne evenimentele pe acest site, la rubrica Evenimente!

Daca ti-a placut acest articol spune multumesc printr-un share
Pin It

2 thoughts on “Despre feminitate

  1. Balla Georgeta says:

    Va multumesc si apreciez dragostea dv. pentru oameni.Imprumut zi de zi din izvorul intelepciunii dv. si ma straduiesc sa schimb in bine atitudinea mea fata de tot ce ma inconjoara.Fiecare intalnire cu articolele dv. este asteptata cu nerabdare.Va iubesc ! Cu stima, Georgeta

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Folosim cookies pentru a ne asigura ca iti oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Daca ramai in continuare pe site ne asiguram ca ai facut o alegere buna.