adelaharu

În primul rând sunt un om care iubește simplitatea naturii, o femeie îndrăgostită de feminitate și de tot ce înseamnă viață, care pune mult suflet în ceea ce face.

Am creat proiectul Life in Balance în 2012, din pasiune pentru tot ce ține de latura interioară umană și de dezvoltarea ei. Așa am ales să le fiu alături oamenilor care vor să se înțeleagă mai bine pe ei înșiși. Am primit numele spiritual de Haru, nume care în limba japoneză înseamnă “primăvara”, astfel încât aş putea spune ca rolul meu e acela de a aduce primăvara acolo unde este așteptată. Mă fascinează arta de a spune cât mai mult cu cuvinte cât mai puține, motiv pentru care apelez mereu cu încredere la metafore și simboluri, dar mai ales, lucrez cu mine pentru a mă șlefui în continuu.

Legea după care mă ghidez: Legea echilibrului sau calea de mijloc. 

Ce mă susține în drumul meu? Pasiunea pentru ceea ce fac, profunzimea şi capacitatea de a învăţa din greşeli.

Ce mă inspiră întotdeauna? Natura și dansul.

Cu ce mă ocup?

  • scriu despre oameni, lecții de viață, sănătate din perspectiva energetică, relații (găsești ultima carte aici).
  • ofer sesiuni de coaching pe tema relațiilor și a feminității  (atât pentru femei, cât și pentru bărbați)
  • susțin seminarii și conferințe în materie de feminitate și sănătate feminină (pasiunea mea)
  • facilitez workshopuri de transformare interioară în materie de feminitate și relații (din când în când)
  • mă ocup alături de colega mea Roxana de cursurile de dans special conceput pentru sănătatea femeii (belly dance, dans terapeutic pentru femei, etc.),

Prin intermediul sesiunilor de coaching lucrez de aproximativ 6 ani cu oamenii preocupați să-și regăsească forța interioară și înțelepciunea necesară pentru o viață echilibrată și frumoasă. Am pornit pe acest drum în urmă cu câțiva ani și iubesc atât de mult ceea ce fac, încât a fost imposibil să nu mă bucur rezultate. Pasiunea şi încrederea, feedbackul şi rezultatele frumoase pe care le-au obţinut clienții în urma sesiunilor de coaching și a workshopurilor îmi dau mereu aripi să merg mai departe pe acest drum.

Practic yoga de aproximativ 7 ani, dans liber, belly dance de 5 ani, qi gong și tot ce mă încarcă cu vitalitate.

Formări oficiale :

Curs Coaching Diploma cu Noble Manhattan (UK International), Curs formare formatori, Curs de profesorat în Respirație Ovariană cu Sajeeva Hurtado, Barcelona 2014, Curs Tao Teacher Training for Women din cadrul Universal Healing of Tao – Thailanda 2013, Curs daoism Alchimie Internă, Ayurvedic Breast Care cu Taruna Sanjivani.

Am cercetat mult, am experimentat, am călătorit în Asia pentru a primi învățături despre cum funcționează împreună corpul și spiritul (prin qi gong și medicină tradițională chineză). Am căutat astfel să mă înțeleg, să mă cunosc pe cât mai multe planuri, am greșit, am căzut, am acceptat, m-am ridicat, am învățat, am luat-o din nou de la capăt. Și aici sunt, alături de oamenii minunați care au ales să lucreze cu mine și alături de mentorii mei care au crezut în mine și pe care îi port în suflet. Dacă vrei să afli mai multe despre povestea mea, dă un click aici sau citește cartea „Spre feminitate”.

Iar dacă mă simți aproape de sufletul tău și crezi că îți pot fi de folos cu ceea ce fac, te invit să-mi scrii pe formularul de mai jos sau să răsfoiești acest site pentru a citi numeroasele articole. Mă găsești și pe facebook, iar dacă vrei să rămânem aproape te poți abona la newsletter-ul Life in Balance.

Mulțumesc.

Adela Haru


Părerea ta e importantă pentru mine. Dacă ai citit articolele de pe acest site, ai citit cartea/broșura gratuită, ai participat la cursurile/sesiunile pe care le suțin sau pur și simplu vrei să-mi transmiți ceva…

Lasă-mi un mesaj sau un feedback! 🙂

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Numar de telefon

Orasul din care esti

Mesaj

Cod de verificare: captcha

Daca ti-a placut acest articol spune multumesc printr-un share