Pin It

adelaharu

În primul rând sunt un om care iubește simplitatea naturii, o femeie îndrăgostită de feminitate și de tot ce înseamnă viață, care pune mult suflet în ceea ce face.

Am creat proiectul Life in Balance în 2012, din pasiune pentru tot ce ține de latura interioară umană și de dezvoltarea ei. Așa am ales să le fiu alături oamenilor care vor să se înțeleagă mai bine pe ei înșiși. Am primit numele spiritual de Haru, nume care în limba japoneză înseamnă “primăvara”, astfel încât aş putea spune ca rolul meu e acela de a aduce primăvara acolo unde este așteptată. Mă fascinează arta de a spune cât mai mult cu cuvinte cât mai puține, motiv pentru care apelez mereu cu încredere la metafore și simboluri, dar mai ales, lucrez cu mine pentru a mă șlefui în continuu.

Legea după care mă ghidez: Legea echilibrului sau calea de mijloc. 

Ce mă susține în drumul meu?

Pasiunea pentru ceea ce fac, capacitatea de a învăţa din greşeli și relația cu Divinitatea.

Ce mă inspiră întotdeauna?

Natura, dansul și relația cu fiica mea.

Cu ce mă ocup?

  • scriu despre oameni și relații, transformări interioare, sănătate feminină din perspectiva energetică (găsești cartea Spre feminitate aici).
  • susțin sesiuni de coaching/consiliere pe tema feminității, a sarcinii și fertilității
  • facilitez workshopuri de feminitate (despre ciclul feminin, menstră, sexualitate, îngrijirea sânilor, sănătate feminină, lucrul cu Divinul Feminin)
  • facilitez ateliere de dans sacru feminin (temple dance)
  • facilitez cercul Cortul Roșu din Cluj-Napoca și cercul de graviduțe
  • ofer sesiuni de masaj ayurvedic al sânilor, un masaj special conceput pentru sănătatea femeii, pentru echilibru hormonal și pentru prevenția cancerului la sân 
  • ofer sesiuni individuale de practici feminine ancestrale pentru vindecarea pântecului, a ovarelor sau blocajelor la nivel sexual

De aproximativ 7 ani lucrez intens cu Femininul și implicit cu femeile preocupate să-și regăsească forța interioară, înțelepciunea feminină și reconectarea cu esența lor pură, unică feminină. Iubesc atât de mult ceea ce fac, încât a fost imposibil să nu mă bucur rezultate. Pasiunea şi încrederea, feedbackul şi rezultatele frumoase pe care le-au obţinut clientele mele în urma sesiunilor de coaching și a workshopurilor îmi dau mereu aripi să merg mai departe pe acest drum.

Atelierele mele se bazează foarte mult pe PRACTICI ancestrale feminine, pe lucrul și conectarea cu corpul. Practic yoga și qi gong de aproximativ 7 ani, dans holistic, belly dance și tot ce mă încarcă cu vitalitate. Iar de când am devenit mămică, lucrez cu mare drag și cu femeile gravide preocupate de o sarcină blândă și o naștere cât mai naturală.

Formări principale :

Curs Coaching Diploma cu Noble Manhattan (UK International), Curs formare formatori, Curs de practică în Respirație Ovariană cu Sajeeva Hurtado (2014), Curs Tao Teacher Training for Women din cadrul Universal Healing of Tao – Thailanda 2013, Curs daoism Alchimie Internă, Ayurvedic Breast Care cu Taruna Sanjivani (2017), Holistic Dance cu Zola Dubnikova

Am cercetat mult, am experimentat, am călătorit în Asia pentru a primi învățături despre cum funcționează împreună corpul și spiritul (prin qi gong yoga, medicină ayurvedică și medicină tradițională chineză).

Am căutat astfel să mă înțeleg, să mă cunosc pe cât mai multe planuri, am greșit, am căzut, am acceptat, m-am ridicat, am învățat, am luat-o din nou de la capăt. Am fost binecuvântată să primesc inițiere în feminitate de la femei din diferite continente și părți ale lumii și să împărtășesc din ceea ce am experimentat și învăț zilnic în materie de Feminin și echilibru interior.

Dacă vrei să afli mai multe despre povestea mea, dă un click aici sau citește cartea „Spre feminitate”.

Iar dacă mă simți aproape de sufletul tău și crezi că îți pot fi de folos cu ceea ce fac, te invit să-mi scrii pe formular sau să răsfoiești acest site pentru a citi numeroasele articole. Mă găsești și pe facebook, iar dacă vrei să rămânem aproape te poți abona la newsletter-ul Life in Balance.

Adela Haru

Daca ti-a placut acest articol spune multumesc printr-un share
Pin It