Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Atelier de dans oriental, tribal si fusion

March 25, 2017 @ 14:00 - March 26, 2017 @ 14:30

atelier de dans oriental tribal si fusion

După succesul primelor ateliere în Cluj (sold out), Life in Balance vă prezintă

DOUĂ ZILE INTENSIVE DE BELLYDANCE ŞI TRIBAL FUSION Cu Gilly (Madrid)

Anul trecut în luna noiembrie am avut ocazia să petrecem la Cluj Napoca o zi de dans alături de talentata dansatoare Gilly din Madrid.

Ne-am familiarizat cu stilurile de dans ce se dezvoltă sub umbrela generală „bellydance", am experimentat tehnici de bază ale stilurilor oriental și tribal iar apoi am lucrat pe o coregrafie de grup foarte dinamică și distractivă, combinând tehnica cu elemente folclorice naționale.

Astfel, am permis corpului să se miște în diferite direcții, să se elibereze de tensiuni, ne-am conectat la noi și am descoperit multe din beneficiile dansului oriental si tribal.

atelier de dans oriental tribal si fusion

Anul acesta ne bucurăm să o avem din nou pe Gilly la Cluj-Napoca, iar după succesul de anul trecut, ea va susține în luna martie un workshop de două zile.

Va fi un weekend intensiv în care vom experimenta mișcări noi și combinații, vom crea o nouă coregrafie și vom învăța tehnici de mânuire a voalului.


Program - Sâmbătă 25 Martie 2017

 • 14:00 – 16:00 DISOCIERE ŞI LAYERING: combinații delirante de Tribal Fusion. Atelier de tehnică în care vom demistifică mișcările complexe ale stilului Tribal Fusion, vom discuta despre originea și execuția lor, și le vom integra în combo-uri impresionante. Atelierul va fi executat pe diferite nivele de complexitate, permițând participarea atât a persoanelor fără experiență, cât și a dansatoarelor cu un nivel înalt de cunoștințe în domeniu. Cu siguranță vei găsi ceva nou și interesant pentru tine!
 • 16:00 – 17:00 Picnic Tribal Talk (pauză)! Vă invităm la picnic talk 🙂 . Dacă dorești să ni te alături, adu-ți o gustare și hai să ne așezăm împreună să povestim. Dansurile oriental și tribal au o istorie complexă, precum și nenumărate mituri, legende și anecdote pe care le putem împărtăși. Vom putea clarifica orice nelămurire din timpul atelierului, vom asculta muzică și vom vedea video-uri, toate într-o atmosferă intimă și comodă. Intrarea liberă, te așteptăm cu porțile deschise.
 • 17:00 – 19:00 DISOCIERE ŞI LAYERING: coregrafie Tribal Fusion. Vom combina mișcările învățate în atelierul de tehnică pe o piesă muzicală modernă, pentru a da naștere unei coregrafii inovatoare și provocatoare. Coregrafia va fi de asemenea executată pe diferite nivele de complexitate, pentru ca fiecare participant(ă) să se bucure pe deplin de experiența de a dansa împreună.

Program - Duminică 26 Martie 2017

 • 11:00 – 14:30 (30 min pauză) VOALUL ÎN BELLYDANCE ŞI TRIBAL FUSION: Tehnică și coregrafie. Voalul aduce un element de mister și eleganță dansului, atât prin efectele sale unduitoare, cât și prin capacitatea de a învălui sau evidenția la alegere mișcările dansatoarei. Folosit în dansul oriental din cele mai vechi timpuri, continuă să fie în zilele noastre unul dintre cele mai folosite instrumente de dans. Mânuirea voalului a evoluat extrem de mult de-a lungul anilor, ajungând în prezent să fie utilizat în combo-uri complexe de Tribal Fusion, sau în combinații de dublu sau chiar triplu voal.

În aceste 3 ore de atelier vom învăța tehnici de mânuire a voalului, pe care le vom combina într-o coregrafie senzuală, armonioasă și luminoasă. Un mod minunat de a ne bucura de ziua de duminică împreună. Voalurile vor fi puse la dispoziție de către organizatori. Va așteptăm cu drag.


Te va ghida

Gilly

Dansatoare fusion bellydance şi tribal fusion stabilită în Madrid

Gilly este o dansatoare româncă de fusion bellydance și tribal fusion stabilită în Madrid, oraș ce i-a dat ocazia să se formeze la școli cu un înalt nivel de profesionalism şi să participe la numeroase evenimente și ateliere cu artiști de talie internațională. Aceste experiențe au făcut-o să aprecieze și să promoveze o tehnică de dans minuțioasă și o interpretare artistică elegantă, precum și punerea în scenă cu mare atenție la detaliu. Evoluția sa artistică a început cu dansul oriental clasic, ceea ce i-a dat o baza concretă pe care să construiască diferite stiluri fusion. Ulterior, cu descoperirea infinitei lumi al stilului tribal , viziunea ei asupra dansului s-a schimbat pentru totdeauna. Potențialul pentru evoluție, creație și inovație, precum și tehnica tot mai complexă, au adăugat la curiozitatea cu care investighează această formă de artă.

O pasionată iubitoare a muzicii românești, Gilly a devenit cu timpul o promotoare a acesteia pe scene internaționale. Știind că majoritatea publicului nu înțelege versurile cântecelor românești pe care le interpretează, dorința de a exprima sentimentele transmise de acestea a dus la un stil profund interpretativ, ce o distinge pe scenele dansului tribal contemporan. Două exemple ale acestui stil le puteți observa în filmarea de la festivalul internațional „The Tribal Experience” (Barcelona) unde a interpretat versiunea modernă a bine-cunoscutului cântec popular Săracă Inima Me cântată de formația Dirty Shirt [LINK] , precum şi în evenimentul „Bhakti: Vida, Amor, Devoción” (Madrid) unde a dansat pe Dragă Otee de Zdob şi Zdub [LINK].

„În noiembrie 2016 am venit pentru prima dată acasă în calitate de dansatoare, la invitația Life in Balance de a susține ateliere de Bellydance şi Tribal Fusion. Doream din tot sufletul să îmi împărtășesc pasiunea în limba mea și la mine acasă, dar nu aș fi putut să îmi imaginez cât de minunată va fi această experiență. Participantele au arătat o pasiune, curiozitate și motivare absolut contagioase, iar entuziasmul lor m-a determinat să caut noi inspirații pentru a ne bucura împreună din nou de dans. În luna martie revin cu forțe proaspete, cu coregrafii noi și inima deschisă. Știu că ne vom simți minunat împreună, sunt nerăbdătoare să ne vedem la dans!”

Preţ şi înscrieri

Sâmbătă

 • 85 de lei un atelier / 160 de lei ambele.

Duminică

 • Preț atelier 125 lei. 

** Full Pack (sâmbătă și duminică): 7 ore de atelier - 270 lei!

Pentru informații și înscrieri contactați  nr. tel. 0740325577 [email protected] Număr de locuri limitate.

Înscrierile s-au finalizat

Lasă-ne adresa de email și te anunțăm când mai avem evenimente similare

  Prenume

  Adresa de email

  Details

  Start:
  March 25, 2017 @ 14:00
  End:
  March 26, 2017 @ 14:30

  Organizer

  Life in Balance
  Phone:
  0746056045
  Email:
  contact@lifeinbalance.ro
  Website:
  https://lifeinbalance.ro

  Venue

  Sala Ania
  Str. Donath, nr. 138
  Cluj-Napoca, Cluj Romania
  + Google Map

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Folosim cookies pentru a ne asigura ca iti oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Daca ramai in continuare pe site ne asiguram ca ai facut o alegere buna.