Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Atelier online de Dance Breathing

January 28 @ 19:00 - 20:30

99RON
Sould Dance

In culturile indigene, dacă cineva se îmbolnăvea sau nu se simțea bine, prima întrebare care îi era adresată era „Când ai încetat să dansezi? Când ai încetat să cânți?”

În lumea în care trăim, am uitat că dansul nu este doar o distracție, ci poate fi pură terapie sau pură bucurie, o șansă să ne dăm voie să ne eliberăm de emoțiile stagnante fără a mai intra în mental și de a ne aminti să nu mai luăm viața sau pe noi înșine atât de în serios.

Sunt Adela Haru și de peste 10 ani facilitez workshop-uri terapeutice. Am descoperit această metodă de alchimizare a emoțiilor care îmbină dansul cu respirația și meditația pe un anumit tip de muzică, iar efectul este unul extraordinar. Te invit și pe tine să mi te alături în acest proiect. 

Dance Breathing este o cale de a te conecta mai bine cu trupul și cu sufletul tău, de a-ți readuce pofta de viață în corp, de a te armoniza din interior înspre exterior, de a curge cu Viața însăși, de a-ți da voie să manifești esența ta cea mai pură. 

Este un dans al vindecării, dar și al bucuriei și al împământării, un dans care îți readuce aminte ce înseamnă să îți simți corpul vibrând pe ritm de muzică, notă cu notă, celulă cu celulă.

Este un dans al sufletului, care nu e niciodată același, e mereu unic. Acest dans e atat de racordat la momentul prezent, încât nu știi niciodată care e următoarea mișcare și nici nu contează asta. Important este să permiți curgerea, important este că sufletul VREA și are nevoie de mai multă manifestare în corpul tau, în viața ta.

Dacă simți că în interiorul tău e deja un dans, te invit să-l exprimi și vei observa cum trupul tau se regenerează, experimentând autovindecarea, relaxarea sau pur și simplu bucuria de a fi în acest corp.

Dacă simți că ai uitat să dansezi sau că te-ai „rupt” de corpul tău, vino să-ți reamintești! Este un dans al reconectării cu corpul tău, cu inima ta, cu tot ce este VIU și PUR în ființa ta.

Te aștept într-o călătorie a sufletului tău.

Unde si Cand

Unde: Online Zoom

Când: Joi, 28 ianuarie 2021, Orele 19:00 - 20:30

Investiție: 99 ron

Atelierul cuprinde dans, meditație, relaxare și bucurie! 

Locurile sunt limitate la maxim 15 persoane!

Ce să ai pe tine:

  • Haine lejere, preferabil din bumbac
  • O inimă deschisă să danseze

Atelier ghidat de

Adela Haru

Adela

Adela este facilitator cu experiență în traininguri de respirație alchimică, dans holistic, feminitate, dansul elementelor, ecstatic dance, 5 rhytms, belly dance.

De multe ori m-am întrebat ce activitate îmi face întotdeauna sufletul să vibreze și îmi aduce bucurie? Primul răspuns care îmi venea mereu era dansul, dar nu orice dans...și nu orice muzică...ci acel dans în care îmi dau voie să fiu cu adevărat liberă în mișcări, fără reguli și fără prejudecăți, pe o muzică care recreează armonie în interior. 

Prin intermediul dansului liber m-am reconectat cu sufletul meu, mi-am conștientizat blocajele și punctele forte, m-am întors la esența mea. Și îl practic ori de câte ori îmi fac timp pentru mine. Așa am decis să deschid porțile unui atelier de dans liber care să ne aducă împreună un plus de conștiență prin intermediul fiecărei mișcări.

Dacă și tu simți chemarea sufletului tău, te aștept alături de mine!

Mai multe detalii despre mine aici.

Contact pentru detalii organizatorice: [email protected]

Înscrierea se face completând formularul aferent și se ia în considerare la achitarea plății! Detaliile necesare vor fi trimise prin e-mail după completarea formularului.

Înscrieri

Dupa inscriere o sa primesti in cateva minute un email de confirmare.

In cazul in care nu primesti email, te rugam sa verifici si in spam sau sa ne contactezi pe [email protected]

Details

Date:
January 28
Time:
19:00 - 20:30
Cost:
99RON
Event Category:
Event Tags:
, , ,

Organizer

Adela Haru
Email:
contact@lifeinbalance.ro
Website:
www.lifeinbalance.ro

Venue

Online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Folosim cookies pentru a ne asigura ca iti oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Daca ramai in continuare pe site ne asiguram ca ai facut o alegere buna.