Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Atelier online – Dance Breathing

November 30, 2021 @ 19:00 - 20:30

111RON
Atelier Dance Breathingv

In culturile indigene, dacă cineva se îmbolnăvea sau nu se simțea bine, prima întrebare care îi era adresată era

„Când ai încetat să dansezi? Când ai încetat să cânți?”

Pacea nu vine dacă noi o invocăm doar cu mintea. Avem nevoie să o emanăm cu întregul corp, avem nevoie să punem energia în mișcare pentru a nu se bloca și stagna, generând simptome în corp.

În lumea în care trăim, am uitat că dansul nu este o distracție, ci pură terapie și energizare, o șansă să ne dăm voie să ne eliberăm de emoțiile stagnante fără a mai intra în mental, o șansă de a ieși din limitări și de a ne aminti să nu mai luăm viața sau pe noi înșine atât de în serios.

Te aștept alături de mine să vibrăm prin fiecare celulă ceea ce ne dorim să vedem în jur.

Sunt Adela Haru și de peste 10 ani facilitez workshop-uri terapeutice, iar de câțiva ani sunt trainer de respirație alchimică. Am descoperit această metodă de alchimizare a emoțiilor care îmbină dansul cu respirația și meditația pe un anumit tip de muzică, iar efectul este unul extraordinar. Te invit și pe tine să mi te alături în acest proiect. 

Dance Breathing este o cale de a te conecta mai bine cu trupul și cu sufletul tău, de a-ți readuce pofta de viață în corp, de a te armoniza din interior înspre exterior, de a curge cu Viața însăși, de a-ți da voie să manifești esența ta cea mai pură. 

Dansul din interior - Feminin și Masculin 

În această ediție vom lucra cu îmbinarea celor două energii din noi, feminină și masculină. Vei avea ocazia să observi cum îți sunt cele două energii în tine, ce are nevoie fiecare, precum și cum poți să le aduci în uniune.

Abia atunci când armonizăm cele două energii în interior, energia noastră creativă erupe asemenea unui vulcan și ne simțim plini de viață. Te invit să accesezi aceste energii prin intermediul acestei metode și anume Dance Breathing.

Dance Breathing nu este doar un dans, este un dans al vindecării și al bucuriei, un dans care îți readuce aminte ce înseamnă să îți simți corpul vibrând pe ritm de muzică, notă cu notă, celulă cu celulă.

Este un dans al sufletului, care nu e niciodată același, e mereu unic. Acest dans e atat de racordat la momentul prezent, încât nu știi niciodată care e următoarea mișcare și nici nu contează asta. Important este să permiți curgerea, important este că sufletul VREA și are nevoie de mai multă manifestare în corpul tau, în viața ta.

Dacă simți că în interiorul tău e deja un dans, te invit să-l exprimi și vei observa cum trupul tau se regenerează, experimentând autovindecarea, relaxarea sau pur și simplu bucuria de a fi în acest corp.

Dacă simți că ai uitat să dansezi sau că te-ai „rupt” de corpul tău, vino să-ți reamintești! Este un dans al reconectării cu corpul tău, cu inima ta, cu tot ce este VIU și PUR în ființa ta.

Te aștept într-o călătorie a sufletului tău.

Unde: Online Zoom

Când: Marți, 30 noiembrie 2021, Orele 19:00 - 20:30

Investiție: Preț promoțional 111 ron dacă te înscrii până în data de 27.11.2021.

Apoi pretul va fi de 155 ron!

  • În caz că te înscrii și nu mai poți participa, banii nu se returnează, însă se vor putea reporta pentru alte cursuri sau ateliere online!

Atelierul se adresează atât femeilor, cât și barbaților!

Acesta nu va fi inregistrat!

Ce să ai la tine:

  • Haine lejere, preferabil din bumbac
  • O inimă deschisă să danseze
  • Un zâmbet interior 🙂

Atelier ghidat de

Adela Haru

Adela

Adela este facilitator cu experiență în traininguri de respirație alchimică, dans holistic, feminitate, dansul elementelor, ecstatic dance, 5 rhytms, belly dance.

De multe ori m-am întrebat ce activitate îmi face întotdeauna sufletul să vibreze și îmi aduce bucurie? Primul răspuns care îmi venea mereu era dansul, dar nu orice dans...și nu orice muzică...ci acel dans în care îmi dau voie să fiu cu adevărat liberă în mișcări, fără reguli și fără prejudecăți, pe o muzică care recreează armonie în interior. 

Prin intermediul dansului liber m-am reconectat cu sufletul meu, mi-am conștientizat blocajele și punctele forte, m-am întors la esența mea. Și îl practic ori de câte ori îmi fac timp pentru mine. Așa am decis să deschid porțile unui atelier de dans liber care să ne aducă împreună un plus de conștiență prin intermediul fiecărei mișcări.

Dacă și tu simți chemarea sufletului tău, te aștept alături de mine!

Mai multe detalii despre mine aici.

Contact pentru detalii organizatorice: [email protected]

 

Înscrieri

Dupa inscriere o sa primesti in cateva minute un email de confirmare.

In cazul in care nu primesti email, te rugam sa verifici si in spam sau sa ne contactezi pe [email protected]

ATENTIE! In cazul in care ai facut plata si nu mai poti sa participi, plata NU se returneaza! Poti participa la alte cursuri online in cadrul acelei sume de bani (maxim 1 an de zile) sau poti ceda locul tau unei prietene/cunostinte.

Details

Date:
November 30, 2021
Time:
19:00 - 20:30
Cost:
111RON
Event Category:
Event Tags:
, , ,

Organizer

Adela Haru
Email:
contact@lifeinbalance.ro
Website:
www.lifeinbalance.ro

Venue

Online

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Folosim cookies pentru a ne asigura ca iti oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Daca ramai in continuare pe site ne asiguram ca ai facut o alegere buna.