Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Curs Belly dance pentru Armonie trup-minte-suflet in Cluj

May 30, 2016 @ 18:30 - 20:00

Mișcările șoldurilor, ale zonei pelviene și cele de unduire ale abdomenului au fost dintotdeauna o modalitate prin care femeile se antrenau pentru fertilitate și pentru procesul nașterii. Rosina Fawsia Al-Ravi

Te invităm la un atelier unic, special conceput pentru o stare de echilibru, pentru sănătatea femeii și pentru reconectare cu feminitatea trupului tău – Belly dance pentru Armonie trup-minte-suflet în Cluj-Napoca. 

Stilul de viață modern al femeii în general este unul bazat pe alergătură și pe presiunea de a-și îndeplini sarcinile și rolurile de zi cu zi, ceea ce îndepărtează tot mai tare femeia de conexiunea cu trupul și cu sufletul ei, de fertilitatea și de feminitatea sa. Observând ce a funcționat pentru noi și pentru cursantele noastre de-a lungul timpului, am conceput o modalitate cât mai relaxantă și mai feminină pentru reconectarea cu trupul și cu starea de echilibru interior.

Un curs de belly dance în care vom experimenta prin intermediul corpului mișcări care trezesc la viață potențialul feminin și care au numeroase beneficii pentru sănătate, pe toate planurile. Belly dance pentru Armonie este mai mult decât un simplu dans, este o metodă ideală de a-ți menține sănătatea organelor feminine, precum și de a dobândi sau menține o siluetă armonioasă, întrucât folosește mișcări blânde și naturale, fără presiune.

02-IMG_20140213_191912Frumusețea acestui curs vine din combinația unică de elemente de belly dance, respirație, mișcări de unduire și tehnici de relaxare care te reconectează cu esența ta.

Se spune despre belly dance că este una dintre cele mai vechi forme de dans feminin, fiind la origini o meditație în mișcare concepută pentru onorarea divinității feminine.

Prin mișcările specifice acestui stil de dans sunt implicate toate părțile corpului, mintea se liniștește și tot ce îți rămâne este bucuria de a dansa și de a fi în trup de femeie!

 

Alte beneficii :

 • Modelare corporală feminină, deoarece sunt antrenate toate părțile corpului și în timp apare o armonizare a proporțiilor corporale și o ținută grațioasă
 • Menține o stare bună de sănătate, deoarece tonifiază organele interne , îmbunătășește circulația sangvină și rezistența articulațiilor
 • Revitalizează organele feminine(ovare, uter) ceea ce poate duce la echilibrare hormonală și implicit creșterea fertilității
 • Eliberează blocajele emoționale și fizice cu ajutorul corpului și al muzicii
 • Dezvoltă flexibilitatea corpului și a minții, aducând mai multă fluiditate în mișcare și în comportamentul zilnic
 • Ușurează nașterea pe cale naturală
 • O relație mai bună cu corpul tău, mai multă acceptare de sine și eliberare de complexe (ceea ce îmbunătățește calitatea relațiilor)
 • Reconectează femeia cu latura ei profundă și spirituală

Te va ghida: Roxana Anton (instructor aerobic-dance) 

roxana

Pasionată de sănătatea feminină și de magia sunetelor orientale, am început cu în urmă cu 6 ani să practic belly dance și m-am îndrăgostit de acest dans și de ceea ce a trezit în mine. Apoi am început să împărtășesc această bucurie de a dansa cu femeile care au participat la cursurile de feminitate susținute de colega mea Adela Haru.

Mă fascinează și tribal belly dance, dans pe care am avut ocazia să îl învăț la workshopurile organizate în cadrul Festivalului de tribal belly dance din Barcelona.

Pentru mine, belly dance-ul este mai mult decât un stil de dans, este modalitatea mea de a mă exprima și de a mă cunoaște mai bine ca femeie, de a mă reconecta la energia feminină. Prin belly dance îmi exprim senzualitatea, descoper de fiecare dată ceva nou la mine și mă bucur de vitalitatea mea, păstrându-mi o stare bună de sănătate, atât fizică cât și pshică. Te invit alături de mine la acest curs pe care l-am conceput împreună cu Adela Haru, pentru toate femeile care vor să-și facă timp pentru ele și pentru starea lor de bine. Roxana Anton

Echipament necesar:

 • fustă lungă/colanți cu talie joasă,
 • bustieră/maieu
 • șosete sau balerini de dans
 • eșarfă de legat pe lângă șolduri (preferabil fără bănuți care sună)

Cursul (primul modul) va fi format din 8 sesiuni săptămânale, a câte 1h:30 min, 35 ron/ședința, total 280 ron (se poate plăti în 2 rate).

Locația:  Str. Horea nr. 10, la Sediul Asociației Schimbare Pozitivă Cluj-Napoca

Pentru alte întrebari sau nelămuriri, trimiteți e-mail la [email protected] sau tel. 0740 325 577 (Roxana)

Locurile pentru această grupă sunt limitate la 15 si se vor ocupa în ordinea înscrierilor!

Înscrierile se fac completând formularul de mai jos. Așteptăm femeile cu adevărat interesate de feminitatea și de sănătatea lor pe toate planurile!


 

Toate locurile s-au ocupat pentru acest eveniment.Pentru a primi mai multe informatii si detalii despre evenimentele urmatoare, te invit sa te abonezi la newsletter.

  Prenume

  Adresa de email

  Venue

  Asociatia Schimbare Pozitiva
  Cluj-Napoca, + Google Map

  2 thoughts on “Curs Belly dance pentru Armonie trup-minte-suflet in Cluj

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Folosim cookies pentru a ne asigura ca iti oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Daca ramai in continuare pe site ne asiguram ca ai facut o alegere buna.