Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Curs pentru femei – Eliberare emoțională prin Respirație Ovariană – Cluj-Napoca

January 31, 2015 @ 10:00 - February 1, 2015 @ 18:00

499RON
Pin It

Reconectează-te la adevărata feminitate prin Respirație!

Descoperă plăcerea de a respira, de a fi în corp de femeie!

Te invit în premieră la Cursul de Eliberare emoțională prin Respirație Ovariană, singurul curs de acest gen din România, care se axează pe vindecarea Femininului și a modului în care ne raportăm la bărbați și la sexualitatea noastră, precum și conectarea cu tot ce înseamnă energie feminină pură!

Cu siguranţă ai realizat câte dificultăți întâmpină o femeie în relațiile sale cu bărbații mai ales și cum niște convingeri moștenite din familie și generatoare de vinovăție cu privire la sexualitatea ta, te pot împiedica să trăiești energia sexuală feminină la adevăratul ei potențial. Astfel de convingeri adânc înrădăcinate generează în timp diverse afecțiuni cu specific feminin (chisturi, fibrom, infertilitate, endometrioze, etc) despre care te invit să citești aici.

Știu că te-ai întrebat ce poți face ca femeie pentru a te elibera de blocajele emoționale atunci când relaționezi cu un bărbat, cum îți poți rezolva problemele de sănătate feminine sau cum să-ți crești fertilitatea în cel mai amplu sens al cuvântului (să aduci abundența în viața ta).

Și pentru că noi femeile avem taine lăsate moștenire de catre alte femei înțelepte din trecut (șamane) și pe care le putem aplica, îți propun o metodă inedită care a revoluționat deja America de Sud și Spania-  Respirația Ovariană.

Sute de femei s-au vindecat de diverse afecțiuni ale ovarelor și uterului prin această metodă sau pur și simplu s-au întors la adevărata sursă de energie feminină din ele însele, eu însămi fiind una dintre ele. Am avut astfel șansa să mă pregătesc în această metodă concepută și predată de profesoara mea, columbianca Sajeeva Hurtado și abia aștept să o împărtășesc și cu tine.

De ce Respirație Ovariană?

 • Pentru că e pură practică (nu teorie) pentru antrenarea feminității!
 • Pentru că ovarele și uterul sunt zona femeii cu cel mai mare potențial energetic, întrucât conțin sămânța Vieții!!
 • Pentru că această tehnică ne reconectează astfel cu tot ce înseamnă energie feminină creatoare și ne dă posibilitatea să o redirecționăm pentru vindecarea corpului fizic, emoțional sau pur și simplu să materializăm ceea ce dorim să creăm în viața noastră.

Practic, prin respirație vei accesa un alt spațiu interior, cel al conștiinței, din care vei putea accesa resursele de care ai nevoie pentru a te vindeca sau pentru a-ți re-crea efectiv viața.

Cât despre starea extatică pe care multe femei au experimentat-o în timpul acestui proces, pot să-ți spun doar că e de-a dreptul vindecătoare, în rest te invit să descoperi pe propria piele!

Cui se adresează?

 • femeilor care au pornit deja pe drumul feminității și vor să intre mai în profunzime!
 • femeilor care au probleme de sănătate ale organelor feminine (chisturi, fribrom, probleme menstruale, infertilitate, etc)
 • femeilor care vor să se elibereze de complexe, inhibitii sau alte blocaje la nivel sexual
 • femeilor care vor să-și trezească sau să-și amplifice potențialul orgasmic!!
 • femeilor care încă se caută pe ele însele

Care sunt beneficiile acestui curs?

 • Eliberare de blocajele emoționale generate de relațiile din trecut
 • Trezirea senzitivității corpului feminin, a capacității sale orgasmice
 • Reconectarea cu înțelepciunea corpului, cu Intuiția
 • O nouă abordare asupra sexualității, a senzualității și a spiritualității feminine
 • Mai multă maturitate și armonie în abordarea relației cu bărbatul
 • Repere de însănătoșire a problemelor de fertilitate, menstruale sau alte afecțiuni ale organelor feminine
 • Mai multă acceptare de sine și liniște interioară
 • Fii sigură că vei primi exact ce ai cu adevărat nevoie 😉

Vom respira mult, vom practica tehnici de eliberare emoțională, exerciții taoiste pentru femei, dans extatic, practica cu oul de jad și multe altele!

Acest curs nu e un curs obișnuit, se trăiește pe propria piele!

Investiția în sănătatea și în feminitatea ta: 499 RON!

Unde: Cluj-Napoca, 31 ian-1 febr, program intens de la 10-18 în ambele zile, cu pauză de masă!

Oferta pentru absolvente ale cursurilor noastre!

Deoarece este vorba de un curs destul de avansat, avem o oferta specială pentru cele care ati mai participat la cursurile noastre si pentru clientele noastre la coaching:  doar 425 ron în 2 rate dacă te înscrii până în 24 ianuarie 2015!

*Înscrierea este considerată oficială la momentul achitării primei rate de 50%, iar rezervarea locurilor se face în ordinea confirmărilor de plată!
Locurile sunt  limitate, asa ca va rugam să vă înscrieți din timp!

Pentru ÎNSCRIERI, te rugăm să completezi formularul de mai jos.

Pentru alte detalii și informații, ne poti contacta Și la tel.0755 122 223   (Cristina – responsabil organizare)

Te așteptăm cu mare drag, la un curs cu adevărat trasformator, pentru femei hotărâte!

Curs susținut de:adela_1

Adela Haru

Adela este trainer acreditat, consilier feminitate si practician al metodei Respiratie Ovariană și Tao training for women.

În prezent, se ocupă de Cercul de Feminitate din Cluj în cadrul căruia susţine workshopuri şi sesiuni individuale pentru femeile care doresc să se transforme pe sine, începând cu starea lor de sănătate fizică şi emoţională. Adela a studiat in Thailanda diverse tehnici taoiste concepute special pentru sanatatea femeii si din 2014 este practician al metodei de Respiratie Ovariană.

Este pasionată de tot ce înseamnă feminitate, dans, cultură asiatică și medicină tradiţională chineză, motiv pentru care le-a îmbinat în cursurile și atelierele sale. Mai multe detalii despre Adela şi activităţile ei, găseşti şi aici.

[vfb id=30]
Daca ti-a placut acest articol spune multumesc printr-un share
Pin It

Details

Start:
January 31, 2015 @ 10:00
End:
February 1, 2015 @ 18:00
Cost:
499RON
Event Category:
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Locaţie Nedenumită – Cluj
Cluj-Napoca,

Organizer

Adela Haru
Email:
contact@lifeinbalance.ro
View Organizer Website
Folosim cookies pentru a ne asigura ca iti oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Daca ramai in continuare pe site ne asiguram ca ai facut o alegere buna.