Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Soul Dance – atelier de dans liber pentru femei si barbati

October 13, 2019 @ 17:00 - 19:00

In culturile indigene, dacă cineva se îmbolnăvea sau nu se simțea bine, prima întrebare care îi era adresată era „Când ai încetat să dansezi? Când ai încetat să cânți?”

În lumea în care trăim dansul e asociat fie cu performanța, fie cu petrecerile la care majoritatea oamenilor nu-și dau voie să fie ei înșiși cu adevărat. Am uitat că dansul poate fi nu doar distracție, ci poate fi pură terapie sau pură bucurie, o șansă de a ne aminti să nu mai luăm viața atât de în serios.

Soul Dance este o cale de a te conecta mai bine cu trupul tău, de a-ți readuce pofta de viață în corp, de a te armoniza din interior înspre exterior, de a curge cu Viața însăși, de a-ți da voie să te manifești sau chiar să înflorești, la propriu.

Este un dans al bucuriei și al împământării, un dans care îți readuce aminte ce înseamnă să îți simți corpul vibrând pe ritm de muzică, notă cu notă, celulă cu celulă.

Dansul sufletului nu e niciodată același, e mereu unic. Acest dans e atat de racordat la momentul prezent, încât nu știi niciodată care e următoarea mișcare și nici nu contează asta. Important este să permiți curgerea, important este că sufletul VREA și are nevoie de mai multă manifestare în corpul tau, în viața ta.

Dacă simți că în interiorul tău e un dans, vino să-l exprimi și vei observa cum trupul tau se regenerează, experimentând autovindecarea, relaxarea sau pur și simplu bucuria de a fi în acest corp.

Dacă simți că ai uitat să dansezi sau că te-ai „rupt” de corpul tău, vino să-ți reamintești! Este un dans al reconectării cu corpul tău, cu inima ta,  cu tot ce este VIU și PUR în ființa ta.

În apropiere de Lună Plină, te așteptăm să dansezi într-o călătorie prin toate elementele.

Tema acestei săptămâni este: Arhetipurile Feminine

 

Când? 

Locația: IKWE Str Mihail Veliciu nr 9 Cluj-Napoca

Atelierul cuprinde dans, meditație, relaxare și bucurie!

Locurile sunt limitate la maxim 12 persoane!

Investiție: 60 ron

 

Ce să-ți aduci cu tine:

HAINE LEJERE, preferabil din bumbac sau in (pregătește-te să și transpiri) 🙂

Vom dansa desculți!

Sunt așteptați atât femeile, cât și bărbații dornici de reconectare, de celebrare și meditație prin dans!

Atelier ghidat de : Adela Haru

Adela este trainer în feminitate, cu experiență în traininguri de dans holistic, dansul elementelor, ecstatic dance, 5 rhytms, belly dance, trance dance, etc.

De multe ori m-am întrebat ce activitate îmi face întotdeauna sufletul să vibreze și îmi aduce bucurie? Primul răspuns care îmi venea mereu era dansul, dar nu orice dans...și nu orice muzică...ci acel dans în care îmi dau voie să fiu cu adevărat liberă în mișcări, fără reguli și fără prejudecăți, pe o muzică care recreează armonie în interior. 

Prin intermediul dansului liber m-am reconectat cu sufletul meu, mi-am conștientizat blocajele și punctele forte, m-am întors la esența mea. Și îl practic ori de câte ori îmi fac timp pentru mine. Însă magia acestui dans este dată și de practicarea lui împreună cu alți oameni care nutresc aceeași dorință a sufletului. Așa am decis să deschid porțile unui atelier de dans liber care să ne aducă un plus de conștiență prin intermediul fiecărei mișcări.

Dacă și tu simți chemarea sufletului tău, te aștept alături de mine!

Contact pentru detalii organizatorice: Roxana Anton 0740 325577

Înscrierea se ia în considerare doar dacă a fost completat formularul aferent!

  Nume *

  Telefon *

  Email *

  Alte informatii de care sa tinem cont


  Details

  Date:
  October 13, 2019
  Time:
  17:00 - 19:00
  Event Category:
  Event Tags:
  , , , , , , ,

  Organizer

  Adela Haru
  Email:
  contact@lifeinbalance.ro
  Website:
  www.lifeinbalance.ro

  Venue

  IKWE – studio de practici
  Mihai Veliciu 9 (fosta Amurg)
  Cluj-Napoca, Cluj Romania
  + Google Map
  Phone:
  0727 642 614
  Website:
  https://www.facebook.com/IKWEStudio/

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Folosim cookies pentru a ne asigura ca iti oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Daca ramai in continuare pe site ne asiguram ca ai facut o alegere buna.