Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Invitatie Seara speciala Feminina

May 27, 2015 @ 18:30 - 20:30

Pin It

Te invitam la o seară specială dedicată diversității Femininului care face parte din Programul de feminitate conștientă FeminineBliss conceput de Adela Haru și Roxana Anton.

Cu siguranță ai observat că noi femeile avem un program din ce în ce mai încărcat și parcă ne este greu să ne dedicăm mai mult timp special pentru noi însene, pentru a cultiva o relație armonioasă cu trupul și cu sufletul nostru.

Viața într-o continuă alergare ne scoate din adevăratul ritm și anume ritmul naturii, ceea ce face ca în timp corpul să ne dea numeroase semnale că nu se simte bine. Un alt semnal este dat de felul în care relaționăm cu bărbatul, precum și felul în care ne raportăm la femei în general.

Toate aceste semnale au rolul să ne atragă atenția că e momentul să ne ocupăm mai mult de noi însene, feminitatea fiind o cale ideală de a face asta.

Cum?

Îți lansăm o invitație la care să îți lași sufletul să îi răspundă și pe care să o onorezi doar dacă simți o chemare, dincolo de frici și de îndoieli.

Vino să afli mai multe despre ce presupune energia feminină și cum ne poate însufleți și înfrumuseța viața și relațiile noastre și să cunoști alte femei aflate pe acest drum. 

Vom răspunde la întrebările voastre legate de feminitate, relații, sexualitate. Vom face și câteva exerciții și vom încheia seara cu un moment special.

Călăuzele acestei seri vor fi

Adela Haru – facilitator cursuri de feminitate și coach în materie de relații

10338387_10204036098885091_1380576854840562328_oÎn prezent, susţine workshopuri şi sesiuni individuale pe teme precum feminitate, sănătate feminină și relații armonioase. Adela a studiat in Thailanda diverse tehnici concepute special pentru sănătatea femeii, iar din 2014 este practician al metodei de Respirație Ovariană, metodă concepută de columbianca Sajeeva Hurtado.

Este pasionată de tot ce înseamnă feminitate, dans, cultură asiatică și medicină tradiţională chineză, motiv pentru care le-a îmbinat în cursurile și atelierele sale. Mai multe detalii despre Adela şi activităţile ei, găseşti şi aici.

Roxana Anton – instructor cursuri de dans feminin

Roxana028

Roxana este pasionată de tot ce înseamnă feminitate și dansuri orientale, motiv pentru care le îmbină în cursurile sale de belly dance health prin care susține femeile să își redescopere și valorifice senzualitatea, să-și cultive sănătatea organelor feminine și să-și regăsească grația în mișcare.

Mai multe despre cursurile Roxanei găsești aici 

Când ne întâlnim și unde?

Miercuri, 27 mai, la Centrul Luna, orele 18:30 începem!

Intrarea este gratuită, dar dacă vei considera util ceea ce ai primit, poți lăsa o donație.

Atenție! Avem doar 25 locuri disponibile, te rugăm să te înscrii din timp completând formularul de mai jos.

Te rugăm să nu te înscrii dacă nu ești sigură că poți ajunge, pentru a nu ocupa locul altcuiva.

[vfb id=46]
Daca ti-a placut acest articol spune multumesc printr-un share
Pin It

Details

Date:
May 27, 2015
Time:
18:30 - 20:30
Event Category:
Event Tags:
, , ,

Venue

Asociatia Schimbare Pozitiva
Str. Horea nr. 10
Cluj-Napoca, Romania
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Folosim cookies pentru a ne asigura ca iti oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Daca ramai in continuare pe site ne asiguram ca ai facut o alegere buna.