Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Seara Cortul Rosu

January 31, 2018 @ 18:00 - 20:00

Seara Cortul Rosu Cluj-Napoca

Draga mea,

Încă din cele mai vechi timpuri, la Lună Plină sau la Lună Nouă, femeile se întâlneau în cerc pentru a celebra energia Femininului și pentru a-și sincroniza ciclul interior cu ciclurile Naturii.

Cortul Roșu este acel spațiu sacru pe care femeile îl creează împreună, pentru a-și dedica un timp pentru ele, pentru a se reconecta cu energia regeneratoare a Femininului, cu creativitatea lor, cu puterea vindecătoare a Menstrei și cu latura sacră a ciclului lor feminin. De asemenea, în trecut Cortul Roșu era cercul de femei care susținea emoțional și energetic femeia de-a lungul etapelor din viață prin care trecea, în procesul ei de maturizare și care contribuia astfel la o comunitate pașnică. Când femeile lucrează împreună, întreaga comunitate se „îmblânzește”. 

Cortul Roșu și-a propus să reînvie tradițiile ancestrale în care femeile se reuneau pentru a onora Femininul în toate formele sale de manifestare, pentru a se onora reciproc ca femei, ca purtătoare de energie feminină prin trupurile lor.

Așa că te invit să readucem această „tradiție” în prim plan, căci avem nevoie mai mult ca niciodată ca noi, femeile, să ne facem timp pentru noi și să ne susținem una pe cealaltă dintr-un spațiu sacru, protector, un spațiu al inimii! Te așteptăm să guști din energia vindecătoare care se creează atunci când mai multe femei preocupate de feminitatea lor se întâlnesc în cerc.

Cerc de femei

Ce vom face?

În funcție de faza Lunii, vom explora împreună Femininul prin meditație de reconectare cu pântecul, prin ritualuri sacre concepute special pentru reconectarea cu Natura și cu Luna, ne vom susține și vom împărtăși cu inima ceea ce simțim și ceea ce suntem, ne vom răsfăța ca niște adevărate zeițe ÎMPREUNĂ.

O astfel de întâlnire este ca un balsam pentru sufletul oricărei femei moderne care de obicei trăiește într-un mediu care nu susține Femininul să se manifeste la adevăratul său potențial natural.

O astfel de întâlnire are rolul să ne aducă aminte de înțelepciunea trupului nostru și de manifestarea Divinului Feminin în viețile noastre.

Întâlnire organizată de

Adela Haru

Coach și facilitator workshopuri feminitate, autor al cărții Spre Feminitate. 

Feminitatea e un dar care se cere trăit și împărtășit. 

Sunt binevenite femeile de toate vârstele!

Locuri: 15
Contribuția va fi o donație (recomandabil minim 50 ron pentru a acoperi costurile) 

Ce să-ți aduci cu tine:

 • îmbrăcăminte lejeră, preferabil rochie/fustă lungă, evazată
 • o eșarfă mare de pus pe umeri
 • un obiect care pentru tine simbolizeaza Femininul Sacru (poate fi un cristal, o statuetă, un ulei esențial, etc)
 • opțional, poți să aduci ceva făcut cu drag, de gustat împreună cu surorile tale (ex. ceai, prăjiturele, biscuiți, etc.) 
Adela

Înscrieri

Completeaza formularul de mai jos

Pentru alte detalii, te rugam sa ne contactezi pe email (contact @ lifeinbalance.ro) sau folosing pagina de contact.

Te așteptăm într-un cadru intim, să ne bucurăm împreună de potențialul creator feminin. Dacă intuiția te cheamă, ești binevenită alături de noi.

Eveniment incheiat

  Prenume

  Adresa de email

  Details

  Date:
  January 31, 2018
  Time:
  18:00 - 20:00
  Event Category:
  Event Tags:
  , , ,

  Organizer

  Adela Haru
  Email:
  contact@lifeinbalance.ro
  Website:
  www.lifeinbalance.ro

  Venue

  Sala Cupola – Gradinita Waldorf
  Str. Anatole France 14
  Cluj-Napoca, Cluj 400463 Romania
  + Google Map
  Phone:
  0264-442 073
  Website:
  https://waldorf.ro/unitati-scolare/cluj-napoca/gradinita-waldorf/

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Folosim cookies pentru a ne asigura ca iti oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Daca ramai in continuare pe site ne asiguram ca ai facut o alegere buna.