Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Seara Cortul Rosu Cluj

December 17, 2017 @ 17:00 - 20:00

Seara Cortul Rosu Cluj-Napoca

Draga mea,

Încă din cele mai vechi timpuri, la Lună Plină sau la Lună Nouă, femeile se întâlneau în cerc pentru a celebra energia Femininului și pentru a-și sincroniza ciclul interior cu ciclurile Naturii.

Cortul Roșu este acel spațiu sacru pe care femeile îl creează împreună, pentru a-și dedica un timp pentru ele, pentru a se reconecta cu energia regeneratoare a Femininului, cu creativitatea lor, cu puterea vindecătoare a Menstrei și cu latura sacră a ciclului lor feminin. De asemenea, în trecut Cortul Roșu era cercul de femei care susținea emoțional și energetic femeia de-a lungul etapelor din viață prin care trecea, în procesul ei de maturizare și care contribuia astfel la o comunitate pașnică. Când femeile lucrează împreună, întreaga comunitate se „îmblânzește”. 

Cortul Roșu și-a propus să reînvie tradițiile ancestrale în care femeile se reuneau pentru a onora Femininul în toate formele sale de manifestare, pentru a se onora reciproc ca femei, ca purtătoare de energie feminină prin trupurile lor.

Așa că te invit să readucem această „tradiție” în prim plan, căci avem nevoie mai mult ca niciodată ca noi, femeile, să ne facem timp pentru noi și să ne susținem una pe cealaltă dintr-un spațiu sacru, protector, un spațiu al inimii!

De Lună Nouă, te invit și pe tine să-ți aduci contribuția și să guști din energia vindecătoare care se creează atunci când mai multe femei preocupate de feminitatea lor se întâlnesc în cerc.

Cerc de femei

Vom explora împreună diverse aspecte ale Femininului prin DANS și ritualuri sacre concepute special pentru femei, ne vom scufunda în practici ancestrale feminine, ne vom conecta cu potențialul nostru feminin creator și cu forța elementelor Naturii, vom împărtăși cu inima ca niște surori ce suntem și ne vom răsfăța ca niște adevărate zeițe.

O astfel de întâlnire este ca un balsam pentru sufletul oricărei femei moderne care de obicei trăiește într-un mediu care nu susține Femininul să se manifeste la adevăratul său potențial natural.

O astfel de întâlnire are rolul să ne aducă aminte de înțelepciunea trupului nostru și de manifestarea Divinului Feminin în viețile noastre.

Facilitator atelier

Adela Haru

Coach și facilitator workshopuri feminitate, autor al cărții Spre Feminitate. 

Feminitatea e un dar care se cere trăit și împărtășit. 

Sunt binevenite femeile de toate vârstele!

Locuri: 15
Contribuție: 90 ron 

Ce să-ți aduci cu tine:

 • îmbrăcăminte lejeră, preferabil rochie/fustă lungă, evazată
 • o eșarfă mare de pus pe umeri
 • un obiect care pentru tine simbolizeaza Femininul Sacru (poate fi un cristal, o statuetă, un ulei esențial, etc)
Adela

Înscrieri

Completeaza formularul de mai jos

Pentru alte detalii, te rugam sa ne contactezi pe email (contact @ lifeinbalance.ro) sau folosing pagina de contact.

Te așteptăm într-un cadru intim, să ne bucurăm împreună de potențialul creator feminin. Dacă intuiția te cheamă, ești binevenită alături de noi.

Inscrieri inchise

  Prenume

  Adresa de email

  Details

  Date:
  December 17, 2017
  Time:
  17:00 - 20:00
  Event Category:
  Event Tags:
  , , , ,

  Organizer

  Adela Haru
  Email:
  contact@lifeinbalance.ro
  Website:
  www.lifeinbalance.ro

  Venue

  Sala Cupola – Gradinita Waldorf
  Str. Anatole France 14
  Cluj-Napoca, Cluj 400463 Romania
  Phone:
  0264-442 073
  Website:
  https://waldorf.ro/unitati-scolare/cluj-napoca/gradinita-waldorf/

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Folosim cookies pentru a ne asigura ca iti oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Daca ramai in continuare pe site ne asiguram ca ai facut o alegere buna.