Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Seara de feminitate Belly dance harmony

February 19, 2020 @ 18:00 - 19:45

Mișcările șoldurilor, ale zonei pelviene și cele de unduire ale abdomenului au fost dintotdeauna o modalitate prin care femeile se antrenau pentru fertilitate și pentru procesul nașterii. Rosina Fawsia Al-Ravi

Te invităm la un atelier unic, special conceput pentru o stare de echilibru, pentru sănătatea femeii și pentru reconectare cu feminitatea trupului tău – Belly dance pentru Armonie interioară.

Stilul de viață modern al femeii în general este unul bazat pe alergătură și pe presiunea de a-și îndeplini sarcinile și rolurile de zi cu zi, ceea ce îndepărtează tot mai tare femeia de conexiunea cu trupul și cu sufletul ei, de fertilitatea și de feminitatea sa.

Observând ce a funcționat pentru noi și pentru cursantele noastre de-a lungul timpului, am conceput o modalitate cât mai relaxantă și mai feminină pentru reconectarea cu trupul și cu starea de echilibru interior.

Te invităm la o seară de feminitate în care ne vom conecta cu corpul nostru prin intermediul dansului, folosind mișcări care trezesc la viață potențialul feminin și care au numeroase beneficii, pe toate planurile.Belly Dance

Belly dance pentru Armonie este mai mult decât un simplu dans, este o metodă ideală de a-ți menține sănătatea organelor feminine, precum și de a dobândi sau menține o siluetă armonioasă, întrucât antrenează mușchii prin mișcări blânde și naturale, fără presiune.

Se spune despre belly dance că este una dintre cele mai vechi forme de dans feminin, fiind la origini o meditație în mișcare concepută pentru onorarea divinității feminine.

Prin mișcările specifice acestui stil de dans sunt implicate toate părțile corpului, mintea se liniștește și tot ce îți rămâne este bucuria de a dansa și de a fi în trup de femeie!

Atenție: este mai mult decât o seară de dans.

Frumusețea acestui atelier vine din combinația unică de elemente din belly dance propuse de Roxana și elemente de respirație, practici feminine și meditație propuse de Adela. Toate au rolul să te reconecteze la esența ta pură feminină.

Te așteptăm să ne bucurăm împreună de aceste daruri feminine!

 

Te vor ghida:

Roxana Anton și Adela Haru

Roxana Anton
Roxana Anton

„Drumul meu în lumea dansului a început încă de când eram mică și îmi plăcea mult să îmi mișc soldurile, să mă costumez și să dansez prin casă.
Am simțit o atracție în mod special pentru dansul oriental, pentru mișcările soldurilor și a brațelor care îmi veneau foarte natural, pentru ceea ce se trezea în corpul meu deși atunci nu eram conștientă de energia aceea feminină pe care o experimentam.
Mai târziu descopeream prin intermediul internetului dansatoare de belly dance care mă fascinau și mă inspirau prin grația , senzualitatea și ușurința cu care se mișcau, parcă pluteau, era în dansul lor o armonizare.
Am ajuns să urmez cursuri de belly dance și pentru că la acea vreme începeam să fiu tot mai interesată de corpul meu, de feminitatea mea, am ajuns să folosesc dansul ca o unealtă de autodescoperire, de autocunoaștere.
Și am constatat după o vreme că durerile menstruale dispăruseră o dată cu practicarea dansului într-un mod constant.
În perioada 2015-2017 am susținut cursuri și ateliere de Belly Dance Harmony, un proiect de suflet creat împreună cu prietena mea Adela Haru.
Apoi au urmat și o serie de ateliere și retreat- uri în cadrul cărora am organizat sesiuni de belly dance și am dansat alături de multe femei și am avut ocazia să văd cum ne putem deschide către viață dacă ne dăm voie din când să curgem, să mișcăm energia în corp. Pentru mine beneficiile practicării belly dance-ului au fost în primul rând descoperirea feminității mele, grația, eleganța, senzualitatea, conectarea la corpul meu, acceptarea mai ușoară a acestuia, ameliorarea și apoi dispariția durerilor menstruale, flexibilitatea mișcărilor, eliberarea de tensiuni și bucuria pe care o simt de fiecare dată când dansez.
Este pura meditație.
In prezent susțin ședințe individuale în cadrul cărora împărtășesc din experiența mea astfel încât femeilor să le fie mai ușor să se deschidă către ele, să permită corpului să se miște și să se întoarcă la feminitatea lor.
De asemenea din anul 2019 m-am alăturat unui alt proiect drag mie, Body Bliss care, a ajuns la a treia ediție iar în acest spațiu dansăm cu trupul și cu inima deschise pentru a experimenta mai multă bucurie, plăcere și extaz.”

 

Adela Haru
Adela Haru

„Sunt o femeie îndrăgostită de viață, de Natură și de profunzimi. Iubesc și promovez tot ce înseamnă naturalețe feminină, frumusețe naturală, puritate sufletească și dragoste de viață.

Călătoria mea ca „ghid” în feminitate a început în 2013, după ce m-am certificat ca Facilitator feminitate, în Thailanda. Au urmat apoi multe alte cursuri (de sute de ore) cu diverse călăuze, în diverse părți ale lumii, întrucât am căutat mereu să aprofundez această temă atât de vastă. Am studiat și experimentat energia și anatomia feminină prin prisma abordărilor tradiționale precum medicina tradițională chinezăayurveda, taoism, tantra, dans sacru.

Însă viața și relațiile mi-au fost cei mai buni profesori, motiv pentru care am ales să împărtășesc doar din ceea ce am experimentat pe propria piele și mi-a schimbat viața în bine. Așa că acum ghidez femeile  spre esența noastră feminină, pură și autentică.

Retreat-urile și atelierele pe care le susțin se bazează foarte mult pe PRACTICI ancestrale feminine, pe lucrul și conectarea cu corpul (implică și multă mișcare). Practic meditație, qi gong și yoga de aproximativ 7 ani, dans holistic, belly dance și tot ce mă încarcă cu vitalitate.

Din drag pentru femeile din România, în 2015 am lansat cartea Spre feminitate care s-a bucurat de mult succes și care a adus mai multă deschidere înspre această parte atât de puțin explorată până nu demult.

De când am devenit mămică, lucrez cu mare drag și cu femeile care vor să rămână însărcinate sau cu femeile gravide care vor să aibă parte de o naștere cât mai blândă. Nașterea și maternitatea mi-au adus un plus de profunzime în explorarea Feminității și o nouă abordare.

În prezent mă dedic femeilor preocupate de tot ce implică feminitate (ciclu feminin, menstruație, sexualitate, fertilitate, sarcină sau naștere)  prin intermediul atelierelor, coaching-ului, scrisului și dansului.”

Mai multe despre Adela poți afla și aici.

 

Echipament necesar:

 • fustă lungă/colanți cu talie joasă,
 • bustieră/maieu
 • șosete sau balerini de dans
 • eșarfă de legat pe lângă șolduri (preferabil fără bănuți care sună)

Atelierul va avea loc la Casa Holvital, strada Saturn nr. 14, Cluj-Napoca.

Investiție: 90 ron

Pentru alte întrebari sau nelămuriri, trimiteți e-mail la [email protected] sau tel. 0740 325 577 (Roxana)

Locurile pentru această grupă sunt limitate la 15 si se vor ocupa în ordinea înscrierilor!

Înscrierile se fac completând formularul de mai jos. Vei primi ulterior un e-mail cu toate datele necesare.


  Nume *

  Telefon *

  Email *

  Alte informatii de care sa tinem cont


  Organizer

  Adela Haru
  Email:
  contact@lifeinbalance.ro
  Website:
  www.lifeinbalance.ro

  Venue

  Casa Holvital
  Strada Saturn nr. 14
  Cluj-Napoca, Cluj Romania
  + Google Map
  Website:
  https://www.facebook.com/holvital/

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Folosim cookies pentru a ne asigura ca iti oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Daca ramai in continuare pe site ne asiguram ca ai facut o alegere buna.