Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Seminar Gratuit pentru Femei

June 5, 2013 @ 19:00 - 20:30

Pin It

Femeia si anotimpurile din viata ei

Te asteptam miercuri 5 iunie, in Cluj-Napoca, incepand cu ora 19:00 la un Seminar special pentru femeia din tine, unde vom vorbi despre lucruri pe care orice femeie interesata de evolutia si de feminitatea ei ar trebui sa le cunoasca si sa le aplice pentru o viata armonioasa.

Gazda seminarului va fi Adela Haru care va vorbi despre etapele din viata femeii, va impartasi din experienta ei din Thailanda unde a participat la un training intensiv de o luna de zile pentru femei, precum si din proiectele ei de viitor adresate femeilor, dar si barbatilor ce isi doresc alaturi de ei partenere de viata fericite.

Adela Haru (Moldovan) are formare in life coaching cu Noble Manhattan Coaching UK, fondator www.lifeinbalance.ro, sustine cursuri de feminitate si faciliteaza grupuri/sesiuni pentru femei unde abordeaza teme precum : vitalitatea femeii, arhetipuri feminine, armonie in viata de cuplu, meditatie prin dans, frumusete si longevitate pe cale naturala, folosind diverse tehnici si exercitii inspirate din practicile taoiste si nu numai.

Daca simti ca este pentru tine, vino sa afli mai multe despre lucruri de care rareori ai discutat, intrucat aceste informatii au fost mult timp inaccesibile din diverse motive. De asemenea, vei avea ocazia sa interactionezi si cu alte femei interesate de evolutia lor.

Unde: Hotel Beyfin, P-ta Avram Iancu nr. 3, Cluj-Napoca

Cand: Miercuri 05.06.2013, orele 19-20:30

Participarea este gratuita!

Te asteptam cu mintea si inima deschisa!

Inscriere : Locurile sunt limitate, asa ca te rugam sa ne confirmi prezenta din timp completand formularul atasat.

Pentru orice alte detalii/intrebari ne poti contacta la [email protected]

Va multumim, s-au ocupat toate locurile!

Daca ti-a placut acest articol spune multumesc printr-un share
Pin It

Details

Date:
June 5, 2013
Time:
19:00 - 20:30
Event Category:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Folosim cookies pentru a ne asigura ca iti oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Daca ramai in continuare pe site ne asiguram ca ai facut o alegere buna.