Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Soul Dance – Seara de dans Arhetipurile feminine

February 12, 2020 @ 18:00 - 19:45

In culturile indigene, dacă cineva se îmbolnăvea sau nu se simțea bine, prima întrebare care îi era adresată era „Când ai încetat să dansezi? Când ai încetat să cânți?”

În lumea în care trăim dansul e asociat fie cu performanța, fie cu petrecerile la care majoritatea oamenilor nu-și dau voie să fie ei înșiși cu adevărat. Am uitat că dansul poate fi nu doar distracție, ci poate fi pură terapie sau pură bucurie, o șansă de a ne aminti să nu mai luăm viața atât de în serios.

Soul Dance este o cale de a te conecta mai bine cu trupul tău, de a-ți readuce pofta de viață în corp, de a te armoniza din interior înspre exterior, de a curge cu Viața însăși, de a-ți da voie să te manifești sau chiar să înflorești, la propriu.

Este un dans al bucuriei și al împământării, un dans care îți readuce aminte ce înseamnă să îți simți corpul vibrând pe ritm de muzică, notă cu notă, celulă cu celulă.

Dansul sufletului nu e niciodată același, e mereu unic. Acest dans e atat de racordat la momentul prezent, încât nu știi niciodată care e următoarea mișcare și nici nu contează asta. Important este să permiți curgerea, important este că sufletul VREA și are nevoie de mai multă manifestare în corpul tau, în viața ta.

Dacă simți că în interiorul tău e un dans, vino să-l exprimi și vei observa cum trupul tau se regenerează, experimentând autovindecarea, relaxarea sau pur și simplu bucuria de a fi în acest corp.

Dacă simți că ai uitat să dansezi sau că te-ai „rupt” de corpul tău, vino să-ți reamintești! Este un dans al reconectării cu corpul tău, cu inima ta,  cu tot ce este VIU și PUR în ființa ta.

Te așteptăm să dansezi într-o călătorie prin toate elementele.

Tema acestei săptămâni este: Arhetipurile Feminine

Pornind de la premisa că în fiecare femeie se află de fapt mai multe femei, ne vom da voie să ne reconectăm la puterea lor. Vom trece împreună prin diverse arhetipuri feminine pe care le vom scoate la suprafață, tocmai pentru ne a conștientiza acele aspecte din noi de care avem atât de multă nevoie pentru a manifesta cine suntem cu adevărat. Vom trece prin arhetipul Fecioarei, Iubitei sau femeii senzuale, prin arhetipul Amazoanei, Mamei sau cel al Femeii Înțelepte. Acestea sunt doar câteva dintre arhetipurile preponderente, dar vom experimenta și diverse alte nuanțe, fiecare având ocazia de a se întâlni cu acea parte din ea însăși care se manifestă în mod UNIC pentru fiecare femeie.

Unde? 

Locația: Casa Holvital, Str Saturn nr 14 Cluj-Napoca

Când?

Miercuri, 12 februarie

Orele 18:00-19:45

Investiție: 99 ron

Atelierul cuprinde dans, meditație, relaxare și bucurie!

Locurile sunt limitate la maxim 15 persoane!

Ce să aduci cu tine:

 • Haine lejere, preferabil din bumbac sau in (Fusta sau colanti, maieu, tricou) 🙂

 • Șosete (dacă crezi că ai nevoie)
 • O esarfa
 • O inimă deschisă să danseze

Atelier ghidat de : Adela Haru

Adela este trainer în feminitate, cu experiență în traininguri de dans holistic, dansul elementelor, ecstatic dance, 5 rhytms, belly dance, trance dance, etc.

De multe ori m-am întrebat ce activitate îmi face întotdeauna sufletul să vibreze și îmi aduce bucurie? Primul răspuns care îmi venea mereu era dansul, dar nu orice dans...și nu orice muzică...ci acel dans în care îmi dau voie să fiu cu adevărat liberă în mișcări, fără reguli și fără prejudecăți, pe o muzică care recreează armonie în interior. 

Prin intermediul dansului liber m-am reconectat cu sufletul meu, mi-am conștientizat blocajele și punctele forte, m-am întors la esența mea. Și îl practic ori de câte ori îmi fac timp pentru mine. Însă magia acestui dans este dată și de practicarea lui împreună cu alți oameni care nutresc aceeași dorință a sufletului. Așa am decis să deschid porțile unui atelier de dans liber care să ne aducă împreună un plus de conștiență prin intermediul fiecărei mișcări.

Dacă și tu simți chemarea sufletului tău, te aștept alături de mine!

Contact pentru detalii organizatorice: Roxana Anton 0740 325577

Înscrierea se face completând formularul aferent și se ia în considerare la achitarea plății! Detaliile necesare vor fi trimise prin e-mail după completarea formularului.

  Nume *

  Telefon *

  Email *

  Alte informatii de care sa tinem cont


  Details

  Date:
  February 12, 2020
  Time:
  18:00 - 19:45
  Event Category:
  Event Tags:
  , , , , , , , , , , ,

  Organizer

  Adela Haru
  Email:
  contact@lifeinbalance.ro
  View Organizer Website

  Venue

  Casa Holvital
  Strada Saturn nr. 14
  Cluj-Napoca, Cluj Romania
  + Google Map
  View Venue Website

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Folosim cookies pentru a ne asigura ca iti oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Daca ramai in continuare pe site ne asiguram ca ai facut o alegere buna.