Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Tabara pentru femei – Intoarcerea la natura feminina

July 2, 2015 @ 18:00 - July 5, 2015 @ 17:00

Pin It

Padiș, munții Apuseni, Editia a II- a, 2-5 iulie 2015

Trezește Femininul din tine la viață! Let the Feminine flow! 

O tabără care îţi va amplifica potențialul feminin și calitatea relaţiilor tale. 

Aceasta tabără este concepută special pentru femeile care vor să se reconecteze cu puterea energiei feminine, cu natura, să-şi înţeleagă mai bine trupul şi să-și valorifice potenţialul feminin în relațiile lor și în viața de zi cu zi.

Această tabără NU este despre a ne repara, e mai degrabă o tabără în care să ne simțim bine împreună, să creăm ceea ce dorim să manifestăm în viața de zi cu zi, să râdem, să dansăm, să ne încărcăm cu energia naturii și să scoatem feminitatea din noi la suprafață.

Căci încă din cele mai vechi timpuri, femeile se întâlneau în natură, în special de Lună plină pentru a se reconecta cu energia Femininului, cu energia fertilă dinăuntrul lor. Apoi se reîntorceau la casele lor mai energizate, mai pline de iubire și de senzualitate, iar viața primea din nou un alt gust pentru ele și pentru familia lor. Cum ar fi să refacem acest obicei sănătos, dar pe o perioadă de 3 zile?

De 3 ani de zile, experimentăm din plin beneficiile unor astfel de întâlniri, prin numeroasele workshopuri de feminitate pe care le organizăm pentru femeile din țară.

Deoarece ne dorim să ajungem la femeile care simt o chemare din partea Femininului, te invităm de Lună Plină, la o tabără inedită, într-un cadru natural mirific, sub protecția munților Apuseni în care să înflorești și să curgi odată cu energia feminină! Vei redescoperi cât de minunată poate fi energia feminină și cât de frumoasă și atrăgătoare poți fi ca femeie atunci când o manifești.

Cui se adresează?

 • femeilor care au pornit deja pe drumul feminității și vor să intre mai în profunzime!
 • femeilor care vor să abordeze o atitudine sănătoasă și armonioasă în relația cu bărbatul
 • femeilor care au probleme de sănătate ale organelor feminine(chisturi, fribrom, probleme menstruale, infertilitate, etc) și vor să se conecteze mai bine la trupul lor
 • femeilor care vor să se elibereze de complexe, inhibitii sau blocaje sexuale 
 • femeilor care vor să-și trezească sau să-și amplifice potențialul orgasmic!!
 • femeilor care vor să se relaxeze într-un spațiu profund feminin și natural
 • femeilor care încă se caută pe ele însele
[vc_row padding=”40px 0″][vc_column width=”1/1″][vc_cta_button call_text=”Vreau și eu în tabără!” title=”Inscrie-te acum” target=”_self” color=”btn-warning” icon=”none” size=”btn-large” position=”cta_align_right” href=”#formular”][/vc_column][/vc_row]

Ce poate să-ți aducă această tabără?

 • Trezirea senzitivității corpului feminin,a capacității sale orgasmice
 • Reconectarea cu înțelepciunea corpului, cu Intuiția
 • O nouă abordare asupra sexualității, a senzualității și a spiritualității feminine
 • Mai multă maturitate și relaxare în abordarea relației cu bărbații
 • Mai multă acceptare de sine, relaxare și liniște interioară
 • Fii sigură că vei primi exact ce ai cu adevărat nevoie

Ce vom face?

 • exerciții de respirație
 • exerciții energetice special concepute pentru sănătatea femeii (pentru echilibru hormonal, menstruație/menopauză echilibrată),
 • meditație și dans
 • belly dance și diverse forme de mișcare feminină
 • practici feminine de eliberare emoțională
 • art terapie
 • practică cu oul de jad și
 • multe altele!

Indiferent dacă ai mai participat sau nu la cursurile noastre, această tabără îţi va aduce o nouă perspectivă asupra a tot ce înseamnă energie feminină, fiind un cadou special pe care ți-l poți face ca femeie!

Te vor susține și ghida în tabără:

 

Adela HaruAdela Haru – trainer specializat pe cursuri de feminitate

Adela susține sesiuni și cursuri de feminitate în Cluj-Napoca și în țară și a lucrat până în prezent cu sute de femei. Din 2015 a fondat împreună cu Roxana Anton programul FeminineBliss care conțin o serie de activitități pentru femeile care doresc să se simtă bine în pielea lor, de la starea lor de sănătate fizică şi emoţională la armonie sufletească.

Adela a studiat în Thailanda și în alte țări diverse tehnici inspirate din medicina tradițională chineză, concepute special pentru sănătatea femeii, iar din 2014 este practician al metodei de Respirație Ovariană. Mai multe detalii despre Adela şi activităţile ei, găseşti şi aici.


Roxana Anton – instructor belly dance
Pentru Roxana, belly dance-ul a devenit o cale de a-şi exprima feminitatea, iar în prezent susține cursuri de belly dance health în cadrul Programului FeminineBliss.

Vom explora împreună cu ea tainele energiei feminine prin intermediul unor mișcări care să dezvolte senzualitatea, frumusețea și grația corpului de femeie.

 


Andreea_CercAndreea Petrule – art terapeut
Andreea este o femeie care se bucură de viață  prin tot ceea ce creează și căreia îi place să împărtășească rezultatele cu cei din jur. A studiat arta plastică  timp de 8 ani, arta decorativă și design-ul decorativ, pedagogia artei , psihologia dezvoltării potențialului uman, geometria sacră și multe alte. Și toate acestea datorită unei chemări interioare.

Împreună cu ea vom explora creativitatea feminină și ne vom delecta cu pictură, desen, mandale și alte surprize.

 


Ce spun participantele de la tabăra de anul trecut:

Am simțit manifestarea puterii mele creatoare și vindecătoare și m-am întânit cu acea parte din mine pe care mi-a fost treamă să o explorez și pe care am găsit-o intactă și plină de viață. A fost un privilegiu să mă aflu aici și cred că multor femei le-ar fi de un mare folos o asemenea experiență. Iulia Rus

Au fost 3 zile minunate în care am descoperit atâta frumusețe și gingășie, atâta iubire în sufletul meu și al fetelor, încât pot spune din inimă ”Thanks God, I am a woman” Gina Gorgan

Să participi într-o tabără cu alte femei e o experiență minunată. Departe de grijile cotidiene, tabăra a fost spațiul perfect să reaprindem și să ne alimentăm cu tot ce ține de eternul feminin. Am cunoscut femei minunate și am învățat că feminitatea și senzualitatea nu au vârstă. Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc! Anca Pal

Pentru mine a fost o încântare..Habar nu aveam cât de departe eram de feminitatea mea…Am găsit punctul de plecare spre a descoperi că sunt mai mult decât mamă, fiică, prietenă, soție, iubită. Sunt mult mai mult. Mulțumesc, Adela. Rada Mureșan

Te invităm și pe tine să-ţi rezervi câteva zile în care te vei ocupa doar de tine, într-o tabără revelatoare, în urma căreia vei pleca luminoasă, energică, feminină şi cu o nouă perspectivă asupra vieţii. 

Pretul investiţiei în tine:

1190 ron* dacă te înscrii până în 17 iunie 

1390 ron dacă te înscrii după 17 iunie (cu posibilitatea achitării în 2 tranșe)

Ce mai include acest preț:

 • 3 nopți de cazare pensiune într-o zonă de vis
 • 3 mese pe zi, vegetariene delicioase, gătite cu mult suflet
 • apă, ceai, cafea
 • materialele de curs
 • plimbare în natură
 • suport și dedicare pe toată durata taberei
 • 4 zile de neuitat!!
 • multe alte surprize

Garanţie: Dacă nu vei fi mulţumită de ceea ce ai primit, îţi vom returna banii pentru curs, fără costurile de cazare și mâncare!

Înscrierea este considerată oficială la momentul achitării primei tranşe, în maxim 7 zile de la data înscrierii. În cazul în care nu mai reuşeşti să ajungi, avansul plătit nu se returnează!

Cazarea și activitățile vor avea loc într-un cadru mirific la Pensiunea Riversound.

Programul taberei:

De joi orele 18 până duminică la ora 17:00, cu pauze de masă.

Contact: Pentru mai multe detalii, ne poţi contacta la [email protected] sau tel.  (Roxana- 0740 325 577- organizare).

Dacă veniți din București, e important să ajungeți întâi în Cluj-Napoca, iar de aici vă vom ghida sau căuta transport până la locul taberei.


Câteva imagini din tabăra de anul trecut


Înscrierea se face completând formularul de AICI!

[vfb id=47]

Daca ti-a placut acest articol spune multumesc printr-un share
Pin It

Venue

Riversound
Nr. 1 Valea Aleului
Comuna Pietroasa , Bihor România
+ Google Map
Website:
http://riversound.ro/

One thought on “Tabara pentru femei – Intoarcerea la natura feminina

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Folosim cookies pentru a ne asigura ca iti oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Daca ramai in continuare pe site ne asiguram ca ai facut o alegere buna.