Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Alchimia Pantecului – atelier de armonizare a energiilor in corp si suflet

March 13 @ 17:00 - 20:00

Te invit la o Seară hrănitoare pentru femininul din tine

„În 1939 nu existau atâtea femei trezite ca acum. Există speranță.”

Traversăm vremuri tulburi, în care este extrem de important să rămânem în centrul nostru. Ei bine, centrul femeii este localizat în pântecul său, locul dătător de viață și în același timp sediul feminității sale.

Pe cât este de magic acest spațiu interior, pe atât poate fi de încărcat cu memorii, emoții și energii stagnante, dureri vechi din războaie și calamități, toate preluate pe calea lineajului feminin. Când acestea nu sunt eliberate, ele găsesc hrană în pântec, creează diverse formațiuni, de la chisturi la fibroame sau alte somatizări.

De aceea, e necesar să conștientizăm ce se află încă în pântecul nostru, cu ce umplem acest vas zi de zi și să-l eliberăm de trecut, pentru ca acesta să se umple de viață.

Cu cât avem mai multe femei cu pântecul trezit la viață și cu inima plină de iubire, cu atât putem materializa mai ușor pacea și armonia în lume.
Energia pântecului are 3 roluri importante: rolul de gestație (aici plantăm semințele creației noastre ), rol vindecător și rol de spațiu care conține energia.

Te invit la o seară magică de conectare cu pântecul tău și cu inima ta, o seară în care vom resimți ce înseamnă energia pântecului și cum ne putem folosi de ea.

Prin metoda folosită (respirație alchimică) vom căuta să aducem vindecare acolo unde este necesară și să umplem acest spațiu cu energia blândeții și mai ales a vitalității.

Ce vom face?

 • vom crea un cadru intim, potrivit relaxării și reconectării cu esența feminină
 • ne vom conecta la mesajele pântecului 
 • vom aduce vindecare blândă pentru pântec
 • vom reface conexiunea pântec-inimă prin intermediul respirației alchimice
 • vom dansa desculțe pe ritmurile energiei feminine
 • ne vom da voie să retrezim la viață energia feminină și să o canalizăm în mod armonios prin mișcare precum apa, eliberând corpul de tensiuni
 • ne vom da voie să ne umplem vasul pântecului și al inimii energie hrănitoare feminină
 • vom integra tot ceea ce am trezit în noi prin intermediul meditației și al relaxării

Acest workshop este pentru femeile dornice să revină la energia lor feminină, cu atât mai mult pentru cele care suferă de vreo afecțiune a uterului sau ovarelor! 

În urma acestei seri, cel mai probabil vei pleca acasă mai relaxată și mai conectată la Divinul Feminin, mai blândă cu tine și mai deschisă spre mesajele pe care pântecul tău racordat la inimă ți le transmite.

Avem doar 13 locuri! Înscrie-te cât mai repede pentru a-ți rezerva locul. 

Unde si cand?

13 martie 2022 orele 17-20:00

La Magic Yoga – Joy Studio

Strada General Eremia Grigorescu nr. 11, Cluj-Napoca

 

Contribuție: 170 ron

Seara susținută de

Adela Haru

Adela

Coach în feminitate și Facilitator Respirație Alchimică , workshop-uri și cercuri pentru femei, autoare a cărților Spre FeminitateMagia Ciclului Feminin

Rolul meu în prezent este acela de a susține femeile pe calea lor unică de  feminitate, de a-și găsi răspunsurile și de a-și asculta inima și pântecul, folosind metode de reconectare cu corpul (feminine embodiment), inspirate din tradițiile ancestrale. Am călătorit prin lume căutându-mă pe mine, iar în drumul meu am primit inițiere în tainele femininului de la maestre (profesoare) din India, America de Sud, Asia, Canada.

De aproximativ 11 ani susțin seminarii, ateliere, tabere și sesiuni individuale pentru femeile interesate de reconectarea cu feminitatea și cu corpul lor.

Ce să-ți aduci cu tine?

 • O fustă lungă evazată care să permită mișcarea liberă (sau colanți comozi)
 • O esarfă cu care să te învelești
 • O inimă deschisă

Details

Date:
March 13
Time:
17:00 - 20:00
Event Category:

Organizer

Adela Haru
Email:
contact@lifeinbalance.ro
Website:
www.lifeinbalance.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Folosim cookies pentru a ne asigura ca iti oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Daca ramai in continuare pe site ne asiguram ca ai facut o alegere buna.