Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Workshop “Incredere in feminitate si maniere de lady”

September 22, 2012 @ 10:00 - 17:00

Pin It

Pentru doamne și domnișoare care au curajul să se descopere!

O femeie cu încredere în sine nu are complexe. O femeie cu încredere în sine știe ce vrea și nu se lasă afectată de părerile celorlalți. O femeie cu încredere nu se compară cu alte femei pentru că știe că frumusețea se obține pornind din ea însăși, și nu de la saloanele de înfrumusețare. O astfel de femeie se bucură de toată admirația, în special de cea a bărbaților!

De asemenea, o femeie încrezătoare știe să se folosească de maniere pentru că acestea vin din ea însăși, și nu din reguli impuse de alții. Manierele, gesturile pe care le faci vorbesc mereu despre tine și te arată așa cum ești, nu cum îți imaginezi. Practicând politețea, îți cultivi respectul de sine, dar și o rampă de lansare pentru o viață mai bună.

E nevoie de curaj să descoperi cu adevărat femeia încrezătoare din tine, să te exprimi prin maniere și stilsă devii conștientă de resursele din interiorul tău și să le folosești zilnic.

Și pentru că nu ne-a învățat nimeni înainte cum să facem asta, te invităm la acest workshop pe care îl vom împărți în două etape. Pe scurt, iată ce vei învăța în fiecare etapă:

Încredere în femeia din tine :

 • vei afla lucruri noi despre tine, ca femeie
 • „secrete” ale feminității aparent „uitate”
 • cum să depășești critica și autocritica
 • cum să renunți la complexe și să-ți pui calitățile în valoare
 • cum să te bucuri de frumusețea ta cu naturalețe
 • trezirea puterii de seducție

 

Maniere de lady :

 • gesturi de Lady, eleganță și finețe
 • mersul unei Lady atât pe tocuri cât și fără
 • tonalitatea vocii
 • ce spune limbajul trupului și al feței despre tine
 • sugestii de comportament adecvat în diverse situații
 • atenția la detalii

 

Traineri:

Adela Haru, life coach format în cadrul școlii engleze Noble Manhattan și trainer acreditat de CNFPA.

Am ales să țin acest workshop pentru că m-am numărat cândva printre femeile care nu au avut încredere în sine și știu cât de util și important este să te însoțească cineva pe acest drum, până îți regăsești puterea dinăuntrul tău. Am studiat intens această temă, am urmat cursuri de feminitate și am fost fascinată de descoperirea dimensiunii spirituale a femeii în viața de zi cu zi și nu numai.

Anca Serban, trainer autorizat CNFPA și consultant în bune maniere- www.manierart.ro

Mi-am dedicat timpul bunelor maniere și doamnelor. Imi doresc o lume plină de Lady și de Gentleman, în care să existe respect reciproc, valori și viață de calitate, în care să primeze frumusețea interioară și nu ambalajul. Dacă ești de acord cu mine, te invit într-o călătorie ce îți va oferi toate ingredientele pentru a te simți o adevărată Lady.

Dacă mesajul nostru îți inspiră încredere, te invităm să te numeri printre cele 10 participante norocoase la un workshop interactiv în care nu vei sta mult pe scaun, la o adevărată călătorie în interior în care vei fi uimită de ceea ce vei descoperi. S-ar putea să-ți placă la nebunie!

Data : Sâmbătă, 22 septembrie 2012

Durata : 6 ore

Locuri : 10

Investiție : 120 ron*

Reducere de 15% dacă te înscrii până în 15 septembrie, plătești doar 102 lei!

* Și pentru că vrem să te simți cât mai confortabil, dacă vii cu o prietenă, vei beneficia de o reducere în plus de încă 10%, iar dacă nu vei fi mulțumită de ceea ce vei primi, îți vom returna investiția fără comentarii. Investește în tine!

Locația : Cluj-Napoca (adresa și locația vor fi comunicate ulterior celor înscriși)

Înscrieri aici!

Alte detalii la [email protected]

Daca ti-a placut acest articol spune multumesc printr-un share
Pin It

Details

Date:
September 22, 2012
Time:
10:00 - 17:00
Event Category:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Folosim cookies pentru a ne asigura ca iti oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Daca ramai in continuare pe site ne asiguram ca ai facut o alegere buna.