Loading Events

« All Events

Workshop Intim Feminin – Intoarcerea la femeia orgasmica

November 16 - November 17

“Senzualitatea este magică și apare atunci când energia iubirii se întâlnește cu cea sexuală - energia creației - sau atunci când punem iubire în tot ceea ce creăm.”

Te invit la un workshop despre recuperarea bucuriei de a trăi în acest corp, a plăcerii și a poftei de viață ca femeie.

Chiar dacă avem la dispoziție o multitudine de informații, ne folosim prea puțin de energia noastră sexuală pentru a străluci din interior, pentru a accesa viața la un nivel mai profund și pentru a crea ceea ce ne dorim cu adevărat să materializăm.

O femeie care își dă voie să se bucure de sexualitatea ei este o femeie orgasmică, o femeie care gustă viața la mai multe niveluri și știe să savureze, să se bucure, să se extazieze în fața existenței, fără ca fericirea ei să depindă mereu de altcineva.

În realitate fiecare femeie are în ea capacitatea de a fi orgasmică, dar am uitat cum să o reactivăm. Am uitat că trupul nostru este creat în așa fel încât să simtă plăcerea într-un mod natural, căci am uitat să selectăm ce este natural de ceea ce este artificial, chiar și în materie de sex.

Sexualitatea noastră feminină este ceva pur și natural, așa cum e natura sălbatică. Din păcate a fost atât de poluată de condiționările colective transmise din generație în generație, ceea ce a dus la multe experiențe abuzive, încât nu e de mirare că nu mai știm să ne bucurăm cu adevărat de corpul nostru și încă blamăm plăcerea sau o căutăm în afara noastră.

Astfel ne-am închis corpul în fața plăcerii și implicit inima în fața bucuriei. Există încă multă teamă de deschidere și intimitate pentru că asociem deschiderea cu durerea. Fugind de durere, corpul se contractă și ne închidem implicit și față de plăcere.

Iar în lipsa relaxării și acceptării, capacitatea orgasmică a corpului feminin este și ea blocată, la fel și fertilitatea.

Astfel este dificil să ne bucurăm de trăiri înalte dacă nu suntem cu adevărat împăcate cu sexualitatea noastră și dacă aceasta nu e integrată în ființa noastră.

Te invit să-ți amintești cum e să readuci VIAȚA în corpul tău, să simți din nou plăcerea, să te eliberezi de condiționările în materie sexualitate și să te raportezi la sex  și la masculin la un mod mai sănătos și mai profund decât o făceai până în prezent.

Rising

Acest atelier este pentru tine dacă:

 • Îți dorești să-ți explorezi mai mult sexualitatea și să-ți cunoști mai bine corpul și implicit pe tine însăți
 • Ești nemulțumită de corpul tău și simți că nevoie să-l iubești și să-l accepți mai mult
 • Vrei să aduci mai multă pasiune și plăcere în viața ta sexuală și nu numai
 • Vrei să te eliberezi de condiționările preluate de-a lungul timpului în materie de sexualitate și feminitate
 • Ți-e dor să fii din nou o femeie senzuală și plină de viață
 • Suferi de libido scăzut, oboseală și lipsă de poftă de viață
 • Sau pur și simplu vrei să fii o femeie orgasmică!

 

La acest workshop îți propunem câteva practici de bază care să te reconecteze cu senzualitatea corpului tău, dar și cu imensa capacitate a inimii de a genera iubir, astfel încât să simți pe pielea ta ce înseamnă să unești acești doi poli: sexul cu inima sau cel puțin să faci pași în această direcție.

 • Practici pentru reactivarea libidoului, a capacității orgasmice și a fertilității în corp
 • Exerciții de reconectare a inimii cu sexualitatea
 • Vom vorbi fără rețineri despre tipurile de orgasm, sex, masculin și feminin
 • Vom lucra cu condiționările în materie de sexualitate și relația cu bărbații, aducând o perspectivă mai luminoasă și mai naturală
 • Ne vom undui corpul prin mișcări de dans senzual propuse de Andreea, instructor de dans burlesque
 • Vei avea ocazia să-ți reactivezi unicitatea esenței tale feminine, așa cum este ea, în toată splendoarea ei.
 • De asemenea vei putea să te bucuri de susținerea, intimitatea, inspirația și protecția pe care o oferă un cerc de femei.

Te așteptăm alături de noi la 2 zile magice!

Atelierul este susținut de

Adela Haru

Adela Haru

Trainer în feminitate

Sunt o femeie îndrăgostită de viață, de Natură și de profunzimi. Iubesc și promovez tot ce înseamnă naturalețe feminină, frumusețe naturală, puritate sufletească și dragoste de viață.

Călătoria mea ca „ghid” în feminitate a început în 2013, după ce m-am certificat ca Facilitator feminitate, în Thailanda. Au urmat apoi multe alte cursuri (de sute de ore) cu diverse călăuze, în diverse părți ale lumii, întrucât am căutat mereu să aprofundez această temă atât de vastă. Am studiat și experimentat energia și anatomia feminină prin prisma abordărilor tradiționale precum medicina tradițională chinezăayurveda, taoism, tantra, dans sacru.

Însă viața și relațiile mi-au fost cei mai buni profesori, motiv pentru care am ales să împărtășesc doar din ceea ce am experimentat pe propria piele și mi-a schimbat viața în bine. Așa că acum ghidez femeile  spre esența noastră feminină, pură și autentică.

Retreat-urile și atelierele pe care le susțin se bazează foarte mult pe PRACTICI ancestrale feminine, pe lucrul și conectarea cu corpul (implică și multă mișcare). Practic meditație, qi gong și yoga de aproximativ 7 ani, dans holistic, belly dance și tot ce mă încarcă cu vitalitate.

Din drag pentru femeile din România, în 2015 am lansat cartea Spre feminitate care s-a bucurat de mult succes și care a adus mai multă deschidere înspre această parte atât de puțin explorată până nu demult. Nașterea și maternitatea mi-au adus un plus de profunzime în explorarea Feminității și o nouă abordare.

În prezent mă dedic femeilor preocupate de tot ce implică ciclu feminin, menstruație, sexualitate conștientă  prin intermediul atelierelor, coaching-ului, scrisului și dansului.

În cadrul acestui atelier vom aborda sexualitatea prin prisma a tot ce înseamnă naturalețe și stare de bine în corp.

Andreea Maier

Andreea Maier

Instructor dans senzual 

Am ales să traiesc viața precum o geisha, trecand prin ea cu gratie si senzualitate, sa creez cu pasiune si sa inspir.

In cadrul cursurilor de feminitate sustinute de Adela Haru am avut bucuria de a-mi redescoperi latura senzuala, iar dansul senzual a venit natural. Incepand din 2015 am organizat o serie de cursuri de Burlesque si dans senzual din dorinta de a impartasi femeilor din cunostintele mele in materie de dans, feminitate si Burlesque. 

Am studiat dansul contemporan timp de cinci ani la Scoala Populara de Arte “Tudor Jarda” si am participat la numeroase workshop-uri de Burlesque din cadrul Festivalului International de Burlesque din Stockholm, sustinute de artisti internationali precum Lola Frost, Armitage Shanks si Kitten N’ Lou. In prezent sunt instructor-coregraf in dans si performer de Burlesque la diverse evenimente, dornica sa impartasesc mai departe bucuria dansului si placerea de a trai extatic.”

Te așteptăm alături de noi la 2 zile magice!

Unde / Cand

Locatie: Sunt un copac, Yoga Studio, Calea Victoriei 26, Bucuresti

Data: 16-17 noiembrie 2019, Bucuresti

Sâmbătă, 16 norimebrie orele 10-18 (cu pauza de masă)

Duminică, 17 noiembrie orele 10-17 (cu pauză de masă)

Cat costa

Pret: 770 lei

Pretul include access full pentru cele 2 zile de workshop și gustare din partea casei.

Nume *

Telefon *

Email *

Alte informatii de care sa tinem cont


Details

Start:
November 16
End:
November 17
Event Category:
Event Tags:
, , , , , , ,

Organizer

Andreea Maier
Phone:
0752 102 502
Email:
andreea.fnb@gmail.com
Website:
https://www.facebook.com/andreea.suki

Venue

Sunt un copac
Calea Victoriei 26
Bucuresti, Bucuresti Romania
+ Google Map
Website:
https://www.facebook.com/suntuncopac/

Lasă-ne un mesaj

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.