Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Workshop de feminitate – Magia ciclului feminin Bucuresti

November 25, 2017 @ 10:00 - 18:00

Workshop Magia Ciclului feminin Bucuresti

Dragă femeie,

Ciclul feminin este busola din interior care ne ghidează către resursele necesare pentru a ne crea și trăi viața intuitiv și conform dorinței sufletului. Acesta are o înțelepciune aparte, puțin cunoscută și accesată de femeia modernă.

Menstruația este șansa fiecărei femei de a se transforma în fiecare lună, de a se elibera de vechile bagaje din subconștient care îi împiedică strălucirea feminină și de a se reînnoi. Felul în care ne raportăm la menstruație și la fertilitatea noastră ne influențează sexualitatea și feminitatea. Tu cât de mult te folosești de acest dar? 

În urmă cu ceva timp am descoperit acest mare dar al ciclului feminin și de atunci nu mă mai satur să-i explorez tainele. Este o resursă puternică de a ne cunoaște pe noi însene mai bine și de a ne înțelege corpul fizic și emoțional. Corpul nostru are o înțelepciune aparte care provine tocmai din ciclul nostru sincronizat cu cel al Lunii și al Mamei Pământ. 

Te invit la un atelier unde vom avea ocazia să accesăm această înțelepciune, să intrăm în legătură cu ritualurile ancestrale ale feminității transmise de la femeie la femeie și să ne racordăm astfel propriul ciclu la ritmul Naturii, prin cunoașterea adevăratului rol al Menstruației în viața unei femei. Când această sincronizare este realizată, femeia se simte vie în corpul ei, se simte în „flow”, în curgere feminină și în abundență (fertilitate). 

Ce vom aborda 

 • Ciclul feminin și etapele din viața unei femei
 • Relația mamă-fiică și inițierea în feminitate
 • Menstruație conștientă (ce putem face la menstruație pentru a ne armoniza fizic și emoțional întreaga lună)
 • Fertilitate și contracepție naturală
 • Exerciții pentru sănătatea organelor reproductive
 • Resurse pentru un ciclu sănătos și armonios
 • Plante și remedii naturale vindecătoare 

Cui se adresează?

 • femeilor interesate de sănătatea lor feminină și de o conexiune mai profundă cu feminitatea lor
 • femeilor care nu se simt împăcate cu menstruația și cu ciclul lor lor, ceea ce poate duce la dezechilibru hormonal, dureri menstruale, dismenoree, amenoree, sâni dureroși, stări emoționale extreme, etc)
 • femeilor care vor să rămână însărcinate și nu reușesc
 • femeilor care suferă de diverse afecțiuni ale ovarelor și uterului
 • femeilor care au pornit pe drumul feminității și vor să exploreze mai mult

Ce vom face?

Vom face o incursiune în lumea ciclului feminin pe care îl vom aborda prin PRACTICI FEMININE care să ne elibereze de energia stagnantă din părțile feminine ale corpului (sâni, ovare, uter, vagin) și care să ne hrănească cu energia feminină pură. 

Ne vom conecta la corp și la intuiție prin dans, meditație și practici care să ne armonizeze ciclul cu ciclurile Naturii și cu feminitatea pură și naturală a corpului nostru. Ne vom oferi acele daruri de care poate nu am avut sau nu avem parte în momentele de trecere feminine, atât de relevante pentru maturitatea emoțională și spirituală a femeii.

București, 25 noiembrie 2017

Locatie: Atelierul se va desfasura la sala Calatoria Inimii, strada Av. Stefan Sanatescu, nr. 53, sector 1, et. 1. (vezi pe harta aici).

Orele 10:00-18:00 cu pauză de masă

Investiție: 300 lei

* prețul include gustare, ceai și apă

Locurile sunt limitate la 20!

Adela

Facilitator atelier

Adela Haru

Trainer, coach și consilier feminitate, autor al cărții Spre feminitate și fondator al proiectului Life in Balance
Adela

Fiind o mare susținătoare a feminității naturale, a creativității și a exprimării libere feminine, am ales să lucrez în continuu cu mine însămi și să împărtășesc și cu alte femei ceea ce învăț și practic zilnic.

De când am pășit pe tărâmul maternității, feminitatea a căpătat o dimensiune și mai profundă pentru mine. Am participat la diverse cursuri în străinătate în materie de tot ce presupune feminin și sănătate feminină și împărtășesc cu drag din inițierile primite de la profesoarele mele. Consider că noi femeile avem un potențial enorm care zace ascuns în corpul nostru și pe care neglijăm să-l folosim. Te aștept și pe tine în cercul femeilor preocupate mai mult de interiorul lor decât de cum arată femininul în exterior. 

Mai multe detalii despre mine poti gasi aici.

Dacă simți o chemare către acest atelier, o voce din interior care îți cere  să te avânți în profunzimile Femininului sacru, deși nu știi la ce să te aștepți, atunci acest atelier este pentru tine. Aștept cu drag să ne (re)cunoaștem!

Înscrieri

Completeaza formularul de mai jos

Pentru inscriere si alte detalii, te rugam sa ne contactezi pe email (contact @ lifeinbalance.ro) sau folosing pagina de contact.

Eveniment incheiat.

Afla din timp de urmatoarele noastre evenimente.

  Prenume

  Adresa de email

  Details

  Date:
  November 25, 2017
  Time:
  10:00 - 18:00
  Event Category:
  Event Tags:
  , , , , , ,

  Organizer

  Life in Balance
  Phone:
  0746056045
  Email:
  contact@lifeinbalance.ro
  Website:
  https://lifeinbalance.ro

  Venue

  Calatoria inimii
  Strada Maior Stefan Sanatescu 53, et. 1
  Bucuresti, Bucuresti 011476 Romania
  Phone:
  0731 014 257
  Website:
  http://www.calatoriainimii.ro/ro/

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Folosim cookies pentru a ne asigura ca iti oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Daca ramai in continuare pe site ne asiguram ca ai facut o alegere buna.