Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Workshop Puterea feminitatii – Iasi

December 14, 2013 @ 10:00 - 18:00

190Lei
Pin It

Nu te naşti femeie, ci devii femeie. (Simone de Beauvoir)

Pornind de la această afirmaţie, am conceput un workshop de o zi prin care tu să-ţi regăseşti legătura cu feminitatea din tine însăţi, fără cosmetizare, pornind din interior spre exterior şi nu invers, deoarece:

O femeie care e conştientă de puterea feminităţii sale este o femeie liberă, fără complexe, fără inibiţii, o femeie care care emană vitalitate, frumuseţe, bucurie, calm, iubire de sine, încredere în sine şi senzualitate. O astfel de femeie știe că frumusețea porneşte din ea însăși, nu din afara ei, motiv pentru care se bucură de toată admirația, în special de cea a bărbaților!

Într-o societate din ce în ce mai axată pe viteză, task-uri şi pe ceea ce se vede, femeia a uitat şi ea la rândul ei să-şi facă timp de calitate pentru ea însăşi şi să se bucure de feminitatea ei.

E nevoie de curaj să recunoşti şi să te foloseşti de puterea de femeie care zace în interiorul tău. Și pentru că nu ne-a învățat nimeni înainte cum să facem asta, te invit la acest workshop în care vei învăţa:

  • secrete ale feminitatii de mult “uitate”
  • dezvoltarea şi integrarea arhetipurilor feminine
  • explorarea corpului prin inţelegerea părţilor sale şi prin mişcare
  • tainele menstruaţiei şi exercitii pentru echilibrul menstrual
  • împăcarea cu sexualitatea (renunţarea la tabu-uri)
  • ritualuri de îngrijire a trupului pe cale naturală

Workshop susţinut de:

Adela Haru, trainer acreditat de CNFPA, life coach format în cadrul școlii engleze Noble Manhattan si fondator lifeinbalance.ro.

Am ales să țin acest workshop pentru că m-am numărat cândva printre femeile care nu au avut încredere în sine și știu cât de util și important este să te însoțească cineva pe acest drum, până îți regăsești puterea dinăuntrul tău. Am studiat intens această temă, am urmat cursuri special pentru femei in Thailanda și am fost fascinată de descoperirea dimensiunii spirituale a femeii. De aceea, am decis să împărtăşesc cât mai multe din tainele feminităţii şi să explorăm împreună acest etern mister numit FEMEIE.

Dacă acest mesaj îți inspiră încredere şi simţi că acest workshop este pentru tine, te invit să te numeri printre cele 10 participante, alături de care vei iniţia o adevărată călătorie în interior în care vei fi uimită de ceea ce vei descoperi. S-ar putea să-ți placă la nebunie! clip_image001

Iaşi, Sâmbătă, 14 decembrie 2013

Orele de desfăşurare: 10:00-18:00 (cu pauză de cafea şi de masă)

Investiție : 190 ron

Reducere de 10% dacă te înscrii până în 9 decembrie inclusiv, plătești doar 170 ron!

Şi pentru că ne dorim să te simţi cât mai liniştită, dacă nu vei fi mulțumită de informaţiile primite, îți vom returna investiția fără comentarii.

Înscrierile se fac mai jos! Atenţie: înscrierea este considerată oficială doar în momentul achitării plăţii!

Alte detalii la [email protected] sau tel. 0742 212584

[vfb id=10]

Daca ti-a placut acest articol spune multumesc printr-un share
Pin It

Details

Date:
December 14, 2013
Time:
10:00 - 18:00
Cost:
190Lei
Event Category:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Folosim cookies pentru a ne asigura ca iti oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Daca ramai in continuare pe site ne asiguram ca ai facut o alegere buna.