Incurajeaza un talent

Pin It

O cunosc pe Roxana de pe vremea cand scriam intens articole pe www.ozibuna.net. Dupa un articol de-al meu  despre importanta de a avea un job care iti place si care iti aduce bucurie, Roxana mi-a scris. Era inca la facultate si se intreba spre ce meserie sa se indrepte. Am vazut atata dorinta in a-si gasi job-ul ideal ca am decis sa-i fiu alaturi in acel moment si sa o incurajez.

Mi-as dori ca toti tinerii sa aiba vointa si entuziasmul Roxanei de a schimba lumea prin talentul lor. De aceea, o sustin cu toata increderea in drumul ei spre job-ul visurilor (ea adora sa calatoreasca). Consider ca adevaratul progres va fi atunci cand toti oamenii vor face ceea ce le implineste sufletul. Dar pentru asta e nevoie sa lupti putin, sa faci tot ce iti sta in putinta pentru a-ti depasi conditia, sa risti…si majoritatea nu sunt dispusi sa faca asta. Roxana e unul dintre acei oameni…

Daca crezi in astfel de oameni, da-i un vot aici unde ovei face cunostinta cu ea prin acest video.

Multumim!

Daca ti-a placut acest articol spune multumesc printr-un share
Pin It

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Folosim cookies pentru a ne asigura ca iti oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Daca ramai in continuare pe site ne asiguram ca ai facut o alegere buna.