Intalnire speciala dedicata femeilor

Pin It

women

Draga femeie,

Te invitam joi, 23 mai incepand cu orele 18:30 la o intalnire speciala dedicata femeilor interesate de dezvoltarea feminitatii lor prin practica!

Intalnirea va avea loc la restaurant Nobori Cluj! Adela Haru va sustine o prezentare in care ne va impartasi din experienta ei din Thailanda unde a participat la un training intensiv de feminitate de o luna de zile, precum si din proiectele ei de viitor adresate femeilor, dar si barbatilor ce isi doresc alaturi de ei partenere de viata fericite. 🙂

Adela Haru (Moldovan) are formare in life coaching cu Noble Manhattan Coaching UK, sustine cursuri de feminitate si faciliteaza grupuri pentru femei unde abordeaza teme precum:

echilibrul emotional, sanatatea si vitalitatea femeii, armonie in viata de cuplu, meditatie prin dans, frumusete si longevitate pe cale naturala, folosind diverse tehnici si exercitii inspirate din viziunea taoista si nu numai.

Daca te intereseaza, vino sa afli mai multe despre tine ca femeie, despre lucruri de care rareori ai discutat, intrucat aceste informatii au fost mult timp secrete sau inaccesibile. De asemenea, vei avea ocazia sa interactionezi si cu alte femei interesate de evolutia lor. Te asteptam cu mintea si inima deschisa!

Participarea gratuita! (se achita doar consumatia)

Inscriere: deoarece s-au ocupat deja toate locurile, te invitam sa ne anunti printr-un e-mail la [email protected] daca doresti sa fii contactata cand va avea loc urmatoarea intalnire. Multumim pentru intelegere!

Daca ti-a placut acest articol spune multumesc printr-un share
Pin It

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Folosim cookies pentru a ne asigura ca iti oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Daca ramai in continuare pe site ne asiguram ca ai facut o alegere buna.