Intoarce-te la Viata din tine

Pin It

Încă din cele mai vechi timpuri, lumea femininului a fost un mister, poate tocmai pentru că trebuia protejată de ignoranța oamenilor din acele vremuri. În realitate, această lume nu mai e mister atunci când ajungi să o simți în corp, să o trăiești.

Pe mine una mă fascinează ce descopăr la mine atunci când accesez această energie. Un izvor de naturalețe ce te îmbie să îi guști din nectar și…odată ce îl guști simți că se revarsă asupra ta un duș de binecuvântări.

În acele momente, o forță ale cărei taine nu pot fi deslușite fără trăire, pare să învie în trupul meu…

Uneori, în viața cotidiană mai uit de această forță și atunci pare că am pierdut-o. Dar din fericire, am câteva exerciții la îndemână pe care le-am descoperit și eu cândva la cursurile de feminitate, care mă ajută să mă întorc la viața din mine oricând simt că am nevoie.

Dacă ar fi să definesc ce înseamnă pentru mine întoarcerea la feminitate, aș spune că e întoarcerea la viață, la viața din tine. Sau credeai că ai deja viață în tine? Din moment ce respiri înseamnă că ai, dar cât la sută? Câtă viață ai în tine și cât te bucuri cu adevărat de ea?

Câtă viață danseză în trupul tău și de câtă viață mai este încă loc acolo?

Multe femei se plâng că nu mai pot avea copii…Dar cum vrei să dai naștere la o altă viață când tu nu ai încă suficientă viață în tine?

Cum să mai rămâi însărcinată dacă viața ta e deja suprasaturată de sarcini și de responsabilități?

Inima unei femei nu este decât un teren fertil pentru dragoste în care Viața plantează semințe.

Femeie cu suflet frumos, îi faci loc vieții să curgă prin trupul tău? Ai curaj să-ți asumi feminitatea și să intri în profunzimile ei?

Intuiția ta știe cel mai bine de ce anume ai nevoie, folosește-o!

Cu drag,

Adela Haru

 

Daca ti-a placut acest articol spune multumesc printr-un share
Pin It

2 thoughts on “Intoarce-te la Viata din tine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Folosim cookies pentru a ne asigura ca iti oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Daca ramai in continuare pe site ne asiguram ca ai facut o alegere buna.