Intoarcerea la prezenta

Pin It

Azi voi dedica acest articol prezentei din noi insine.

Cu siguranta fiecare dintre noi a trait momente de prezenta, in special cand eram copii. 

Mergand ieri pe strada am avut un moment in care m-am oprit din mers pentru a simti..atingerea dintre pielea mea si aerul rece, dintre talpi si pamant, dintre ceea ce sunt si ceea ce nu sunt. Si atunci am inteles de ce ne fascineaza rasaritul si apusul…pentru ca suntem martorii fuziunii dintre cer si pamant, dintre nastere si moarte, dintre lumina si umbra.

Pentru mine e cert ca viata e facuta din lucrurile care par marunte si din muzica ce nu se aude.

Oamenii care treceau pe langa mine pareau rupti din decorul unui film care nu va mai rula vreodata si asa a fost. Fiecare moment e unic si ireversibil, fiecare om sau pom pe langa care treci nu va mai fi vreodata la fel, identic. Si nici tu…

A fost de ajuns un astfel de moment pentru ca ziua mea sa fie cu totul alta decat era previzibil. M-am simtit atat de…plina si de intreaga, incat totul imi parea suficient si exact asa cum trebuie sa fie.

Niciun fir de par in plus sau in minus, niciun gand nepotrivit, niciun cuvant nu se mai cerea rostit. Totul era…dincolo de perfectiune, un moment de pura si simpla prezenta…

Se pare ca pentru a afla cine suntem e nevoie sa experimentam intai ceea ce nu suntem…Nu spun ca e o regula, dar mie asa mi s-a intamplat.

Dar mai mult ca sigur, candva, la inceputurile existentei noastre pe acest pamant am fost asemenea copilului din acest video. Si inca mai putem fi…prezenti in viata noastra.

Pe curand!

AdelaHaru

Daca ti-a placut acest articol spune multumesc printr-un share
Pin It

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Folosim cookies pentru a ne asigura ca iti oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Daca ramai in continuare pe site ne asiguram ca ai facut o alegere buna.