Invitatie in lumea femininului

Pin It

De cand ma ocup cu feminitate, mi s-a schimbat foarte mult perspectiva asupra femeii si implicit asupra mea. Am ajuns sa inteleg femeile doar intelegandu-ma pe mine, depistandu-mi tiparele atat de adanc implementate in subconstientul feminin. Atunci cand ai inteles tiparul poti iesi din el, producandu-se astfel un puternic efect de vindecare al sufletului si al trupului.

Intrucat am trait pe pielea mea disconfortul, dar si frumusetea unei astfel de experiente eliberatoare pentru femeia din mine, am ales sa ofer spatiu si altor femei sa o traiasca, asa cum mi-a fost oferit si mie.

Astfel, impreuna cu Cercul de Feminitate, am initiat Campania “Femeia si Luna” care contine o serie de seminarii si cursuri pentru femeile care isi doresc cu toata fiinta lor sa-si vindece tiparele inconstiente cauzatoare de suferinta in relatii si de boli cu specific feminin.

Te invitam sa iei parte si tu la Campania noastra de trezire a potentialului feminin la adevarata viata, scrie-ne si venim si in orasul tau. Pana atunci te asteptam in Bucuresti pe 27 august la seminar, iar pe 30-31 august la cursul Puterea Energiei Feminine Bucuresti.

Iti prezentam un mic fragment din seminarul Femeia si Luna, sustinut la Cluj, iunie 2014.

 

Daca ti-a placut acest articol spune multumesc printr-un share
Pin It

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Folosim cookies pentru a ne asigura ca iti oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Daca ramai in continuare pe site ne asiguram ca ai facut o alegere buna.