Invitatie Spre Feminitate

Pin It

Bine te-am regasit,

În urmă cu câțiva ani, am trecut printr-un moment dificil în relația mea de cuplu. Eram extrem de dezorientată, tot ce știam era că nu eram fericită, voiam altceva și nu știam încotro s-o iau. Știam însă că, dacă îmi doream o schimbare era nevoie să încep cu mine însămi, înainte de a-i cere partenerului să se schimbe. Fiind deja pe un drum al dezvoltării personale, am început să caut…după multe încercări, am aflat că există o forță înăuntrul fiecărei femei de care majoritatea femeilor nu prea sunt conștiente și anume puterea femininului.

Am început să caut materiale care să mă îndrume înspre această nebănuită forță și, spre suprinderea mea, nu am găsit materiale decât în alte limbi. S-a scris și s-a vorbit foarte puțin despre feminitate în România și de cele mai multe ori pe lângă subiect, iar de la mamele și bunicile noastre nu am primit prea multe direcții în această privință atât de necesară devenirii noastre ca femei. Cumva, aceste cunoștințe s-au pierdut pe drum…

Așa că am decis să fac o călătorie în Asia, fiind de altfel pasionată de medicina tradițională chineză, unde am fost inițiată de femei care stăpâneau această artă sacră a Femininului. Odată ce am pătruns în această lume, am început să mă raportez altfel la trupul meu, să renunț la complexe și să mă accept prin prisma înțelepciunii feminității. Viața mea de femeie s-a schimbat, iar sănătatea și relația mea de cuplu au reînflorit la propriu. De atunci ne tot bucurăm împreună de armonia dintre noi.

După întoarcerea în țară, am început să lucrez cu femeile de aici și să le împărtășesc, puțin câte puțin, în funcție de cât era fiecare pregătită să primească, din tainele descoperite. La finalul workshopurilor, femeile îmi cereau de obicei un ghid la care să revină ori de câte ori vor simți nevoia, mai ales că le era atât de ușor să uite de ele însele și să se piardă în amalgamul vieții cotidiene.

Așa am conceput cartea Spre Feminitate, special pentru femeile care vor să cultive o relație frumoasă cu trupul și cu sufletul lor, care să le ducă la relații de calitate, încredere în sine, sexualitatea sănătoasă și armonioasă și mai ales o stare bună de sănătate și de fertilitate.

Am scris-o pentru sufletul meu, cumva m-am simțit datoare să împărtășesc din ceea ce am integrat în viața mea, dar și din dorința de a vedea cât mai multe femei radiante, zâmbitoare, fericite și încrezătoare în viață. Ceea ce duce implicit și la bărbați mai fericiți :).

Vei regăsi în ea informații utile și exerciții prezentate într-o manieră cât mai simplă, care au funcționat pentru mine și pentru alte femei și care te pot ajuta să-ți dai șansa unui nou început în viața ta de femeie. Aceasta poate fi comandata de aici!

 

O zi cu zambet,
Adela Haru

Daca ti-a placut acest articol spune multumesc printr-un share
Pin It

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Folosim cookies pentru a ne asigura ca iti oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Daca ramai in continuare pe site ne asiguram ca ai facut o alegere buna.