Mesaj de la sufletul tau

Pin It

Om frumos,

Vietii nu ii pasa cat de spiritual esti sau te crezi. Vietii nu ii pasa de efortul pe care tu l-ai depus pentru a te schimba, pentru a fi altfel decat esti si nu ii pasa de intoleranta ta fata de cei care nu sunt ca tine. Cu cine te lupti?

Vietii nu ii pasa ca nu accepti ceea ce vezi in in jur, la tine sau la altii. Pur si simplu nu e treaba ei…

Viata este pura si simpla si se manifesta prin toti cei care ii dau voie, dincolo de dogme si de prejudecati.

Spiritualitatea o vei gasi mereu in oamenii simpli si in natura. Copacii sunt stalpii templului pe care il cauti si padurile sunt catedralele inchinate divinitatii. Ce mai astepti?

Caci daca o cauti pentru a dobandi putere, pentru a-ti intari ego-ul nelinistit sau pentru a fugi de tine si de lume, nu o vei gasi.

Fericirea nu e in locurile sfinte si nici in pelerinajele mintii tale, e inauntrul tau si peste tot.

Fericirea e in lucrurile aparent mici si banale…daca nu poti fi fericit atunci cand le faci, inseamna ca nu stii ce e fericirea si o cauti acolo unde nu este.

Este ascunsa intr-o strangere de mana, in curiozitatea unui copil, in cerul innorat, in ochii care te privesc adanc, in zambetul pe care il oferi si in locurile unde mintea ta nu s-ar gandi niciodata sa caute…in tine insuti! Si poate fi ascunsa chiar in lucrurile pe care le respingi…Divinitatea are simtul umorului, nu-i asa?

Nu lua nimic ce iti ofera viata ca si cum ti s-ar cuveni. Caci nimeni nu iti datoreaza nimic, nici natura, nici oamenii din viata ta.

Si adu-ti aminte ca nimic nu tine o vesnicie…pentru ca totul este vesnicia insasi.

Oamenii vin si pleaca din gara vietii tale…Unii insa vor ramane…alaturi de tine sau cu tine in minte.

Nu te vor tine minte dupa cat de frumos, avut sau destept esti si ai fost, ci dupa cum s-au simtit alaturi de tine. Si daca nu te vor mai tine ( in) minte, te vor tine in inima.

Cum spunea poetul Hafiz, inima ta cu inima mea sunt vechi prietene. Tot ce vor este sa se mai intalneasca din cand in cand. Permite-i inimii tale sa se deschida si sa se imprieteneasca cu cat mai multe inimi. Doar asa isi va intelege menirea.

Vino mai aproape…

Cu drag,

Adela Haru

 

Daca ti-a placut acest articol spune multumesc printr-un share
Pin It

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Folosim cookies pentru a ne asigura ca iti oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Daca ramai in continuare pe site ne asiguram ca ai facut o alegere buna.