Nu mai am rabdare…

Pin It

Uneori, e nevoie sa decizi cu toata fiinta ta ce anume nu mai vrei sa-ti ocupe loc in viata si sa mergi mai departe lasandu-le in urma!

“Nu mai am rabdare pentru unele lucruri, nu pentru ca as fi devenit aroganta, ci pentru ca am ajuns intr-un punct al vietii cand nu mai vreau sa-mi consum timpul cu lucruri care ma nemultumesc sau care imi fac rau.

Nu mai am rabdare pentru cinism, critica excesiva si orice fel de cereri.

Mi-am pierdut vointa de a-i multumi pe cei care nu ma plac, de a-i iubi pe cei care nu ma iubesc si de a zambi celor care nu vor sa-mi zambeasca.

Nu mai imi consum nici macar o clipa cu cei care mint sau vor sa manipuleze. Am decis sa nu mai convietuiesc cu prefacatoria, ipocrizia, lipsa onestitatii si laudele de doi bani.

Nu tolerez eruditia discriminatorie, nici aroganta academica, precum nu iau parte nici la barfa. Nu mai suport conflictul si comparatia.

Cred intr-o lume a contrariilor si de asta evit oamenii cu personalitati rigide si inflexibile. In ce priveste prietenia, nu-mi place lipsa de loialitate si tradarea.

Nu ma inteleg cu cei care nu stiu sa ofere un compliment sau o incurajare.

Exagerarile ma plictisesc si mi-e greu sa-i accept pe cei carora nu le plac animalele.

Si mai presus de toate, nu am rabdare pentru cei care nu mi-o merita.”  Meryl Streep

Tu pentru ce anume nu mai ai rabdare?

 

Sursa foto: www.fanpop.com

Daca ti-a placut acest articol spune multumesc printr-un share
Pin It

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Folosim cookies pentru a ne asigura ca iti oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Daca ramai in continuare pe site ne asiguram ca ai facut o alegere buna.