Pachet de feminitate – invitatie la introspecție

Agenda Luna Lila si cartea Spre feminitate

În această perioadă avem nevoie mai mult ca niciodată să ne conectăm la corpul nostru și să rămânem centrate în feminitatea noastră.

E foarte tentant să uităm acum de ceea ce contează cu adevărat și anume să ducem o viață de calitate, ceea ce ne face să avem un corp sănătos și un echilibru emoțional.

Stresul, frica, avalanșa de informații contradictorii care ne bombardează pot crea multă confuzie în sistemul nostru, ceea ce poate duce la dereglarea ciclului feminin.

Dacă vrei să-ți menții echilibrul menstrual și energia feminină în corp, te invit să te folosești de practici simple de feminitate și de agenda Luna Lila care este instrumentul ideal pentru a-ti monitoriza fazele ciclului și pentru a-ți înțelege mai bine corpul și stările emoționale.

Pentru a rămâne conectate la noi, avem nevoie să ne cunoaștem ritmul interior dat de ciclicitatea noastră și să ne trăim viața în acord cu acesta.

Agenda Luna Lila este ideală pentru a ne nota stările pe care le avem în funcție de fazele ciclului prin care trecem și în funcție de fazele Lunii. Este datată cu fazele Lunii și conține informații despre cum ne putem armoniza ciclul cu acestea, astfel încât să avem parte de un ciclu feminin sănătos și o stare de fertilitate optimă, menținându-ne energia feminină în corp.

Agenda Luna Lila

De asemenea, te ajută să-ți pui întrebările potrivite legate de armonia feminină și să-ți găsești răspunsurile în interior, scriindu-le. Cu ajutorul ei îți poți monitoriza zilele fertile ale lunii și cele nefertile, precum și alte aspecte de care ai nevoie să ții cont.

Mai multe detalii despre agendă poți găsi aici. 

Cartea Spre feminitate conține o serie de practici simple de respirație și de lucru cu corpul pe care le poți face acasă pentru o stare optimă de sănătate feminină. Mai multe detalii despre carte poți găsi aici.

Oferta este valabilă până în 31 martie 2020!

Comandă ACUM pachetul la prețul promoțional de 110 ron

Ai grijă de corpul tău, de feminitatea ta, având grijă de starea ta de bine.