Pentru o viata fara regrete

Pin It

Uneori, cand te astepti mai putin, viata te intoarce cu 360 grade, precum un carusel. Dar asta nu se intampla decat daca ajungi la un acord cu universul pentru a renunta la control.

Viata se scurge si ramanem doar cu intensitatea trairilor noastre, nimic mai mult.

Vorbim despre varsta noastra de parca am colecta ani, si nu momente. In realitate, esenta fiintei noastre nu se schimba decat atunci cand traim la intensitate. E ca si cum un diamant nu poate fi slefuit decat sub presiune.

Anii trec si de multe ori regretam ceea ce am facut…Dar cel mai mult regretam ceea ce n-am facut si in adancul nostru am fi vrut sa facem.

Nu poti inainta uitandu-te inapoi, doar racul poate face asta. In timp mintea incepe sa uite, dar sufletul nu uita niciodata ceea ce a trait candva la maxima intensitate, bucurandu-se de fiecare picatura ce s-a revarsat peste el, ca o ploaie mult dorita de vara.

Orice nevoie a sufletului tau de a experimenta pe care nu ti-ai ascultat-o se va transforma mai devreme sau mai tarziu in frustrare, in neimplinire.

Vei tanji mereu dupa reintregire, vei avea mereu o foame de ceva sau cineva si vei ramane prins in eterna cautare a ceea ce “pare” sa te completeze.

Insa viata curge oricum, cu sau fara voia noastra, suntem liberi sa-i gustam sau nu din prospetime, sa o traim vii sau morti.

Poti alege siguranta mormantului sau libertatea norilor ori poti sa nu alegi deloc, ci sa fii ales, sa lasi viata sa se intample prin tine.

Spunem ca viata e scurta pentru ca momentele intense sunt putine, iar abandonarea in fata vietii tot mai rara. De aceea, nu-ti lasa sufletul neimpacat si inima insetata, trupul neingrijit sau mintea imprastiata.

Adu-ti aminte ca daca pleci cu regrete, nu vei reveni cu bucurie. Regretele dispar atunci cand “greselile” s-au transformat in lectii.

Cu drag,

Adela Haru

Daca ti-a placut acest articol spune multumesc printr-un share
Pin It

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Folosim cookies pentru a ne asigura ca iti oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Daca ramai in continuare pe site ne asiguram ca ai facut o alegere buna.