PLĂCERE ȘI SENZUALITATE – ATELIER DE RESPIRAȚIE ALCHIMICĂ

Orice femeie este în esența ei orgasmică.

Orice femeie poate să simtă și să trăiască plăcerea de a fi în corp de femeie, atât timp cât e conectată la esența ei.

Atunci când femeia nu experimentează asta este pentru că s-a deconectat de esența ei feminină.

Trăim vremuri în care avem foarte mare nevoie să rămânem conectate la esența noastră, la trupul nostru și mai ales, la sufletul nostru. Dacă ne separăm de trup, ne deconectăm de la viața din noi și trăim mecanic. Dacă ne separăm de suflet, ne deconectăm de la bucuria și de la esența noastră.

Prin munca mea, aleg să lucrez cu ambele aspecte, cu reunificarea energiei sexuale cu cea a inimii, deoarece asta duce la acea stare de suculență feminină o stare plăcută în corp care te regenerează și chiar vindecă.

Și pentru că e Vară, ne susține și natura să reactivăm capacitatea de a simți plăcerea și bucuria în întregul corp, dar mai ales în suflet.

Așa că îți propun un atelier  inedit prin care să-ți dai voie să te deschizi măcar cu încă un pas mai mult înspre a-ți simți trupul și sufletul cum lucrează împreună, pentru a te simți mai mult, tu pe tine ca femeie.

De altfel, corpul feminin este creat pentru a simți plăcerea și iubirea și pentru multe femei, plăcerea este cea care vindecă și le readuce mai aproape de sufletul lor. Și nu vorbim de plăcerea locală generată de un stimul exterior, ci de plăcerea întregului corp, precum și de cea a inimii, care se întâmplă dinspre interior către exterior, nu invers.

Îți propun un workshop de aprox 3 ore în care ne vom da voie să abordăm plăcerea prin Respirația Alchimică, precum și prin câteva exerciții de bază pe care orice femeie care își iubește corpul și sufletul are nevoie să le integreze în viața de zi cu zi.

 

Cu ce vom lucra?

 

 • Dizolvarea credințelor generatoare de rușine sau vinovăție care te blochează să simți și să trăiești plăcerea
 • Ce este plăcerea (orgasmul) întregului corp și cum putem să ne hrănim cu ea atât corpul, cât și sufletul
 • Cum putem reaprinde plăcerea orgasmică și libidoul în corp
 • Ce înseamnă să-ți exprimi liber și să-ți conții energia sexuală (femeia sălbatică)
 • Asumarea dreptului la plăcere și bucurie (nimeni în afară de tine nu este responsabil pentru plăcerea sși starea ta de bine)
 • Practici de Self Body Love
 • Respirație Alchimică pentru recuperarea plăcerii și iubirii față de corp (a căreri înregistrare o vei putea folosi ulterior)

 

Curs Online Sexualitate feminina constienta

Tot ce vom face în cadrul acestui atelier are rolul să te aducă mai aproape de tine, să te reconecteze cu capacitatea ta orgasmică și creativă feminină, cu bucuria de a fi și de a trăi.

Acest atelier este pentru tine dacă

 • Vrei să te eliberezi de rușine și vinovăție în ceea ce privește senzualitatea și sexualitatea feminină
 • Întâmpini diverse blocaje pe plan sexual și relaționa (lipsa plăcerii sau a orgasmului, frica de sex, de masculin, etc)
 • Vrei să îți dai voie să simți plăcerea la un alt nivel de profunzime
 • Dorești să-ți retrezești la viață energia ta sexuală, senzualitatea și magnetismul feminin
 • Vrei să aduci mai multă conștiență și iubire în relația cu corpul tău
 • Si tuturor femeilor care vor pur si simplu sa se bucure mai mult de Viata ce locuieste in corpul lor! YUHUUU
Curs Online Sexualitate feminina constienta

Te va ghida

Adela Haru

Trainer și coach în feminitate, autoare

Adela Haru, trainer și coach de 10 ani în materie de feminitate, sexualitate feminină și ciclu feminin 

Autoare a cărților Spre FeminitateRelatiile Constiente si Magia Ciclului Feminin, Adela susține seminarii, ateliere, tabere și sesiuni individuale pentru persoanele interesate de reconectarea cu corpul si cu sufletul lor, prin prisma sexualității. 

Adela este certificată ca ghid în Respirație Alchimică și Sexualitate Sacră, precum și ca facilitator in materie de feminitate Tao Tantra Arts (Thailanda 2013). 

De asemenea, a studiat și experimentat felul in care funcționează energia vitala (sexuală) prin prisma abordărilor holistice precum medicina tradițională chineză, ayurveda, taoism, tantra, dans holistic. 

În prezent se dedică atât femeilor preocupate de conectarea cu corpul lor prin prisma feminității dar și bărbaților preocupați să-și creeze o relație armonioasă cu femininul și cu corpul lor printr-o sexualitate conștientă și asumată.

Cand?

 Marți
5 Iulie
Orele 18:30 - 21:30

Unde?

București
Locatia se va comunica dupa înscriere.

Investiție

Investiția ta în tine este de doar 222 ron