Poate ti s-a intamplat…

Pin It

Poate ti s-a intamplat candva…

sa mergi pe strada si sa-ti intalnesti ochii cu alti ochi ce fac parte dintr-un alt chip in care sa-ti regasesti frumusetea sufletului.

Poate ti s-a intamplat…

sa simti cum o secunda de intersectare a privirilor pare o eternitate din care tu si acesti ochi v-ati nascut.

Poate ti s-a intamplat…

ca dupa aceasta contopire in care timpul nu mai e timp si spatiul nu mai e spatiu, sa te trezesti din nou asemenea unui inger cazut in a treia dimensiune si sa mergi inainte ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Si poate ti s-a intamplat…ca dupa o astfel de intalnire sufletul sa nu-ti mai fie la fel…

Iar daca nu ti s-a intamplat, cum ar fi daca ti-ai da voie sa te uiti in ochii unui strain, cu drag?

AdelaHaru

Daca ti-a placut acest articol spune multumesc printr-un share
Pin It

2 thoughts on “Poate ti s-a intamplat…

  1. Mariana Toader says:

    Da ,mi s-a intamplat sa intalnesc niste ochii albastri ca marea si nimic nu a mai fost ca pana atunci.Ce am simtit ? Ca imi trmura genunchii si nu puteam sa-mi desprind ochii din albasru infinit…Peste sase luni ne-am intalnit in statia de troleu ,el era insotit de o doamna si cu toate acestea s-a ucat cu mine in troleu si mi-a adresa BUNA , SUNT FLORIAN SI VREAU SA MERG CU TINE LA CAPATUL PANANTULUI ! Ne -am revazut dupa doua saptamani dar am vorbit la telefon zilnic si ne-am casatorit 28.12 fara sa-mi stie datele din buletin corecte si in decembrie vom implini 23 de ani de casatorie..Daca ma intrebi daca as repete , DA !!!! Tremurul genunchilor il simt de cate ori ma priveste si ma saruta. Va doresc sa simtiti intensitatea privirii persoanei care sa va merite.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Folosim cookies pentru a ne asigura ca iti oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Daca ramai in continuare pe site ne asiguram ca ai facut o alegere buna.