Curs Online Sexualitate feminina constienta

Alchimia Pântecului

Program online de 8 săptămâni

destinat femeilor care doresc să se conecteze mai bine la sursa puterii lor feminine

și să-și elibereze pântecul de tot ce stă în calea unei vieți sănătoase și plină de armonie

Pântecul... Acest cuvânt frumos din limba română care înseamnă atât de multe și care desemnează un loc sacru din corpul nostru. Deloc întâmplător, latinii l-au denumit "Sacral".  Japonezii l-au denumit Hara, poarta Vieții și a Morții.

Pentru femeie acest loc desemnează puntea dintre cele două lumi, căci prin pântec ea face cunoștință atât cu Cerul cât și cu Pământul. În pântecul ei se coace o nouă Viață, căreia ulterior îi dă naștere.

Atunci când femeia e conștientă și conectată la această Forță a Vieții care se manifestă prin ea, ea se umple de vitalitate, iar energia ei creativă prinde aripi. În acel moment, pântecul devine un loc sacru, iar corpul ei un templu.

Însă atunci când femeia e deconectată de această forță, ea își dă practic puterea în afara ei, devine epuizată, iar energia ei feminină se blochează. Ea intră atunci mai mult pe consum energetic decât pe hrană, apar dificultățile legate de menstruație, de fertilitate sau chiar legate de sexualitate.

Căci pe cât este de magic acest spațiu al Pântecului, pe atât de încărcat poate fi cu o multitudine de memorii, emoții și energii stagnante, traume sau dureri vechi preluate pe calea lineajului feminin.

Orice emoție sau șoc emoțional neprocesat corespunzător, se depozitează în zonele feminine care conțin spațiu, precum uter, ovare, trompe, vagin sau chiar zona sânilor.

Când acestea nu sunt eliberate din corp, ele caută de obicei hrană în pântecul femeii (centrul vitalității feminine) și creează acolo diverse formațiuni, de la chisturi la fibroame sau alte somatizări.

Aceste formațiuni pot sta în corpul femeii o lungă durată de timp, deoarece fluiditatea energiei sexuale e blocată și corpul nu mai are resurse să le expulzeze.

Îți poți da seama că ai astfel de formațiuni în zona pântecului prin simptomele pe care ți le dă corpul de-a lungul ciclului menstrual sau chiar la menopauză.

(Aceste simptome pot fi de foarte multe feluri de la stări de epuizare cronică, migrene, sâni dureroși, sânge menstrual cu cheaguri, crampe menstruale, dureri de pântec la ovulație, mâini și picioare reci aproape tot timpul, probleme de digestie, dureri de spate, etc.)

De aceea am creat acest curs, care să ajute femeile să deblocheze energia stagnantă, cu ajutorul unei metode revoluționare – Respirația Alchimică.

Prin această metodă vom căuta să:

 

 • Deblocăm energia stagnantă, să decongestionăm zona uterului pentru ca aceasta să poată fi din nou într-o stare de sănătate perfectă
 • Alchimizăm emoțiile neprocesate
 • Umplem acest spațiu cu energia blândă a Femininului și mai ales a Vitalității.
Curs Online Sexualitate feminina constienta

De aceea, e necesar să conștientizăm ce se află încă în pântecul nostru, cu ce umplem acest vas zi de zi și să-l eliberăm de trecut, pentru ca acesta să se umple de viață și să aibă parte de o continuă reîmprospătare energetică.

Pântecul este Vasul în care energia noastră vitală (sexuală) creează. Aici plantăm semințele creațiilor noastre (ideile, intențiile) și dacă acest spațiu e sănătos, curat și liber, aceste semințe vor germina și manifesta ceva NOU. Cu alte cuvinte, că e vorba de un copil sau de alte idei, dacă pântecul nu are o energie de gestație suficient de puternică, nu vom reuși să ducem în manifestare ceea ce am plantat.

De aceea, e atât de important să avem această zona curată și liberă de energiile vechi (avorturi energetice sau fizice, sarcini neduse până la capăt, energiilor foștilor parteneri sexuali, experiențele sexuale neprocesate de mama, bunica, străbunica, proiectele abandonate, relațiile considerate „eșuate”, etc.

 

Te invit la un Curs în care timp de 8 săptămâni, trecem printr-un proces de curățare și de eliberare a pântecului și inimii, dar și de accesare a energiei feminine, astfel încât să ne hrănim cu tot ce e mai frumos și delicios.

 Un proces menit să te facă să iubești și mai mult femeia care ești, femeia care ai devenit.

Curs Online Sexualitate feminina constienta

Structura cursului:

 

Modul 1 – Deblocarea Uterului de energiile preluate pe lineaj

 • Identificarea și alchimizarea credințelor limitative legate de feminitate și de maternitate
 • Rolul meu ca femeie în lineajul meu feminin
 • Rana maternă și alchimizarea ei prin respirație alchimică

 

Modul 2 – Relația cu Ciclul feminin (fie că ești la menstruație sau menopauză)

 • Cum mă pot folosi de ciclul meu feminin pentru a-mi înțelege emoțiile  și stările
 • Influențele Lunii asupra corpului feminin
 • Lucrul cu meridianele energetice care afectează Uterul
 • Premenopauza și ce pot face pentru a-mi readuce menstruația în ciclul meu

 

Modul 3 – Relația cu Sexualitatea

 • Curățarea pântecului de energiile relațiilor din trecut
 • Eliberarea de foștii parteneri sexuali
 • Trezirea libidoului și a senzualității feminine în corp

 

Modul 4 – Relația Inima-Pântec

 • Eliberarea zonei inimii de emoțiile neprocesate din relația cu masculinul
 • Ce putem face pentru a avea sâni sănătoși tot timpul
 • Refacerea conexiunii Inima-Pântec, fără de care nu avem cum să avem o relații împlinitoare

 

Modul 5 – Creativitatea feminină în acord cu ritmurile naturale ale corpului

 • Deblocarea energiei creative și eliberarea uterului de avorturile energetice (proiectele neterminate, buclele neînchise, locurile unde energia a rămas blocată)
 • Cum să mă organizez și să lucrez în acord cu nevoile corpului și sufletului meu
 • Asumarea responsabilității pentru viața mea (eu îmi pot crea și re-crea viața)

 

Modul 6 – Fertilitate și Abundență la feminin

 • Cauzele emoționale ale endometriozei și ce putem face pentru a le alchimiza
 • Accesarea și amplificarea fertilității în corp  
 • Cum putem genera mai multă abundență în viața noastră prin prisma energiei feminine

 

Modul 7 – De la energia Fetiței la energia de Femeie Matură

 • Etapele maturizării energiei feminine și conștientizarea etapei de viață în care mă aflu dpdv emoțional
 • Vindecarea fetiței interioare și asumarea identității mele feminine
 •  Accesarea înțelepciunii feminine interioare (de la moarte la viață)

 

Modul 8 – Integrare

 • Sacrul Feminin și cum rafinăm energia noastră sexuală
 • Întrebări și Răspunsuri
 • Cum îmi alchimizez emoțiile de una singură atunci când am nevoie
 • Recomandări și practici de făcut în continuare

 

Vei primi acces săptămânal în fiecare Miercuri la fiecare modul care conține Video (40-50 min) + Respirație. (30-40 min).

Fiecare Modul durează aprox 90 min.

Partea practică include o meditație de respirație de minim 30 min + o practică feminină de inclus în programul tău zilnic. 

Modulul 1, 3 si 8 vor fi Live cu Adela pe Zoom (cu înregistrare), miercurea orele 19-20:30.

 

 

Acest program este pentru tine dacă:

 • Vrei să ai o relație mai armonioasă cu feminitatea ta, incluzând toate aspectele : fizic, emoțional, mental, sufletesc, spiritual
 • Suferi de diverse afecțiuni feminine (uterine, ovariene, vaginale sau ale sânilor)
 • Suferi de afecțiuni menstruale sau legate de fertilitate (endometrioză) și vrei să le depistezi cu adevărat sursa și să le alchimizezi
 • Vrei să înveți cum să-ți alchimizezi emoțiile într-un mod ușor și rapid prin care să eviți somatizările în corp și să te bucuri de viață
 • Vrei să deblochezi energia vitală și să ai mai multă poftă de viață în tot ceea ce faci ca femeie
 • Te pregătești să fii mamă într-o bună zi și vrei să cureți bine solul interior, pentru a nu-i transmite copilului aceleași bagaje emoționale de generații
 • Ești deja mamă (de fetiță) și vrei să-i poți da mai departe copilului un model autentic de feminitate și de stil de viață sănătos
 • Lucrezi cu fetele sau cu femeile în preponderență și dorești să le înțelegi mai bine corpul și energia feminină (educație, ginecologie, masaj, terapii alternative, etc)
 • Ești în perimenopauză sau menopauză și vrei să aduci armonie feminină în viața ta
 • Vrei să te întorci la esența ta de femeie și să o onorezi zilnic

Te va ghida

Adela Haru

Coach feminitate și Facilitator certificat Respirație Alchimică

Sunt o femeie îndrăgostită de viață, de Natură și de profunzimi. Iubesc și promovez tot ce înseamnă naturalețe și sănătate feminină, frumusețe naturală, puritate sufletească și dragoste de viață.

Mă fascinează felul în care funcționează corpul feminin, motiv pentru care îl studiez de 20 ani prin cercetările în terapii alternative și medicină chineză. Dar cel mai mult mă fascinează felul în care se manifestă energia Vieții prin acest corp.

Am conceput acest curs în urma experiențelor benefice pe care mi le-au adus practicile feminine și mai ales Respirația alchimică pe care o practic din 2014.

Susțin workshopuri și retreat-uri de feminitate din 2012. Călătoria mea ca „ghid” în feminitate a început după ce m-am certificat ca Facilitator feminitate, în Tao & Tantric Arts. Au urmat apoi multe alte cursuri (de sute de ore) cu diverse călăuze din diverse părți ale lumii, întrucât am căutat mereu să aprofundez această temă atât de vastă. Am studiat și experimentat energia și anatomia feminină prin prisma abordărilor ancestrale precum medicina tradițională chineză, ayurveda, taoism, tantra, dans sacru.

Din 2019 m-am certificat ca și ghid în Respirație Alchimică și Sexualitate Sacră și de atunci susțin workshop-uri și pentru bărbați, căci în materie de sexualitate se lucrează atât cu femeile cât și cu bărbații.

Din drag pentru femeile din România, am scris și lansat cărțile Spre Feminitate și Magia ciclului feminin care s-au bucurat de mult succes și au adus mai multă deschidere înspre această parte atât de puțin explorată până nu demult.

În prezent mă dedic femeilor preocupate conectarea cu corpul lor prin prisma feminității (menstruație conștientă, ciclicitate feminină, fertilitate), prin intermediul retreat-urilor, cursurilor practice, coaching-ului, scrisului și dansului.

Cum se va desfășura programul?

Online

Poți parcurge fiecare sesiune în ritmul tău!

Începem în 27 aprilie!

Durată: 8 săptămâni

(Vei primi pe mail în fiecare miercuri materialele)

 

Ce include programul?

7 sesiuni online (cu inregistrare) + 1 sesiune live cu Adela de Follow Up

Fiecare modul conține:

-   video teoretic și explicativ (40-50 min)

-   Meditație Respirație Audio ghidată

-   ghid de self-coaching la care să îți răspunzi și să-ți urmărești evoluția.

-   acces la un grup de suport privat de Fb/whatsapp pentru împărtășiri și alte întrebări

-   acces la materialele video timp de 2 ani de zile

Atentie! Parcurgerea acestui program îți poate aduce o transformare pe viață în ceea ce privește raportarea ta la tine și la feminitatea ta! Pregătește-te să fii din ce în ce mai bine. 

Ești pregătită să faci saltul?

Investiția ta este:

BASIC 880 ron*

Sau 

PREMIUM 1110 ron

(acest preț include o ședință de coaching cu Adela + cartea Magia Ciclului Feminin varianta e-book)