Proiecte pentru femeia din tine (in vremuri provocatoare)

Adela Haru
Pin It

Bine te regasesc, suflet drag

Anul asta a fost intens pana acum si e posibil sa mai dureze. Sa ne tot ingrijoram sau sa asteptam sa treaca nu constituie cu siguranta o solutie. Sa ne ascundem de lume, de ceilalti, de provocari nici atat. Iar sa fim optimisti fara sa avem grija de noi e doar apa de ploaie.

Poate ca asa am inteles multi dintre noi ca nu mai este timp sa ne tot pacalim pe noi insine si sa ne tot tergiversam lucrul cu sinele.

Asa ca anul acesta ne-a provocat in valuri sa curatam ce nu mai este necesar in vietile noastre, sa recunoastem „cariile” din relatii, sa acceptam ceea ce este, sa ne adaptam la noile situatii si sa cautam noi perspective asupra vietii, pentru a face fata mai usor la tot ce ni se intampla.

Atunci cand facem curat, lumina poate sa intre. Atunci cand nu vrem sa ne asumam aceasta nevoie de curatenie, spunem doar ca e innorat afara, cand de fapt e prea mult praf pe geam si razele de soare nu mai ajung.

Chiar daca am trecut prin multe provocari, am cautat sa creez pentru ceilalti proiecte si cadre pentru a le sustine spatiul sa se apropie mai mult de sufletul lor. Or sufletul nu se poate ancora bine pe pamant fara un corp sanatos care sa il sustina. De aceea, lucrez atat cu sufletul cat si cu corpul in acelasi timp prin toate meditatiile, tehnicile de respiratie si dans si nu numai.

Cateva din practicile de feminitate le-am pus in cartea Spre feminitate, dar pentru cine nu se poate tine de ele, am creat programe de coaching in care ofer suportul necesar. Iar pentru cine vrea mai mult, sa intre mai in profunzime, am creat Retreat-ul de feminitate Body Bliss.

Acest retreat vine sa te sustina si mai mult pe drumul feminitatii, pe drumul reconectarii cu placerea, cu sexul, cu bucuria de a fi in acest corp si cu iubirea de sine. Caci fara acestea, sanatatea noastra poate fi usor subrezita si drumul e mult mai lung cand deja avem afectiuni de vindecat.

Iubirea e principalul factor care ne mentine vii, care ne intareste imunitatea, care ne mentine pofta de viata. Nu putem fara iubire, chiar daca pana sa o traim profund, o confundam cu atasamentele, cu atractia, cu aprecierea sau cu alte beneficii.

Asa am scris candva o carte despre Relatiile constiente care sa ne ridice niste semne de intrebare si sa sustina niste constientizari legate de modul in care relationam, mai ales in cuplu, mai ales pe partea sexuala. Aici eu am dat-o mult in bara, am facut multe asa-zise „greseli”, dar asta a fost modul meu de a ajunge la iubire.

Asa am ajuns sa fac coaching pe sexualitate atat pentru femei cat si pentru barbati sau mai mult, sa facilitez workshop-uri/retreat-uri pentru cupluri si sa aduc in lumina importanta conexiunii inimii cu sexualitatea, caci altfel sexul nu e implinitor, mai ales pentru o femeie. Despre asta am vorbit si intr-un video dedicat sexualitatii feminine.

Am creat seria de video-uri si interviuri Intim Feminin pe pagina mea de Instagram si pe canalul meu de youtube, unde discutam mai mult despre aspectele tabu, despre menstruatie si sexualitate.

Menstruatia e strict corelata de viata sexuala a femeii si invers. Cele doua se potenteaza reciproc. Daca una doare sau e in dizarmonie, cealalta va fi inevitabil afectata. De aceea am creat Cursul online Menstruatia Constienta, special pentru femeile care au dureri sau neplaceri la menstruatie.

Acestea sunt doar cateva din proiectele dedicate femeilor din Romania si din diaspora. Toate aceste creatii care in spate au multi ani de practica, de munca si cercetare. Imi doresc ca femeile sa stie nu sunt singure, ca se poate si altfel, ca viata, iubirea si sexul merita traite cu placere si bucurie.

Te invit alaturi de mine, sa rasfoiesti site-ul, evenimentele, cursurile sau cartile pe care le-am pregatit pentru femei ca tine si sa dai mai departe daca stii la randul tau ca ar beneficia si altor femei care se confrunta cu diverse provocari acum.

Caci viata nu ne scuteste de provocari, dar tine de noi sa ne pregatim sa le facem fata prin multa auto-cunoastere, prin conectare la corp si la suflet.

Iti multumesc ca imi sustii munca de 10 ani de zile in acest domeniu al feminitatii si sexualitatii constiente.

Sursa foto: Adela Haru

Photo credit: Luciana Varga Photo Art

Imbratisari,

Adela Haru

Daca ti-a placut acest articol spune multumesc printr-un share
Pin It

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Folosim cookies pentru a ne asigura ca iti oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Daca ramai in continuare pe site ne asiguram ca ai facut o alegere buna.